Arkadaşımla başımdan geçen 2 olayı anlatmak istiyorum.
İkimizde dün başladık.Minoc ve çevresindeki mezarlardan 3 4 saat boyunca kasa kasa tam 5k topladık.Minoctan aşağı Vesper dan sola doğru ufak bi kasaba bulduk önce çekindik tabi PK lardan.Yeni başlıyo olsun olmasın acımıyolar ve 4 saatin emeği yanımızda.Girdik surlardan içeri 'under protection of Town Guards' diye bi yazı.Rahat bi nefes aldık.Bankaya doğru giderken Leo diye bi adam geldi.Bişiler dedi çıkan all come lardan okuyamadık bile adam gibi ne dediğini.Bize saldırdı.Arkadaşımı nasıl öldürdü ben bile göremedim.Guards yazdık ama eser yok kendilerinden.Leo denen arkadaşta mavi kalmayı becerdi her nasılsa.Bana döndü saldırdı.Yine Guards lardan eser yok.3 saniye içinde bakın abartmıyorum tam 3 saniyede bana 4 stone wall 2 fire wall 1 paralzye 2 lightning attı.Noluyo diyene kadar büyü yağmuruna tutuldum.Elini kolunu sallaya sallaya lootladı ve gitti.
Page attık.Gelen Staff arkadaş Leo yu görürseniz page atın dedi ve gitti.Koca serverda görücezde page atıp tekrar baştan anlatıcaz derdimizi...Olan bize oldu.Paramız olsa çok dert değil gördümü kaçarız deriz ama zaten yeniyiz 3 5 eşyamız var onlarda gitti kaldık ortada.
Bu olaydan 2 saat sonra benzeri Jhelom'da başımıza geldi.Bunda büyü yoktu ama kovalayan arkadaş nick'ini hatırlamıyorum garip bişeydi nick'i.O kadar hızlıydıki benmi ondan kaçıyorum yoksa o mu benden belli değil.Bazen beni bile geçiyordu durup geçmemi bekliyordu o kadar hızlı.Hadi bağlantıdan diyip iyimser davransak beni öldürüp guard ların gelmemesine ne demeli? Bi anlam veremedik biz bu duruma...