Revolution UO

Mage Archer:)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

zeatrul

• Ziyaretçi
Ynt: Mage Archer:)
« Yanıtla #15 : 16 Ağustos 2008, 12:46:25 »
Hırsızıda hırsızlığıda sevmem:)

Ben yine 5 skille devam ediyim en iyisi

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #16 : 16 Ağustos 2008, 12:47:38 »
ozaman locksmith cartop kas hem map açarsın hemde dragon eksmeye giderken gördüğün chestleri açarsın
Çevrimdışı.

zeatrul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 16 Ağustos 2008, 12:49:24 »
Olabilir bu teşekkür ederim.

Gacal

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 16 Ağustos 2008, 13:38:34 »
locking 50 den baslaman lazım zor gelio

zeatrul

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 16 Ağustos 2008, 14:02:17 »
Süper:)

Tamam anlaşıldı ben 5 skille devam edeyim.Yardım eden herkese teşekkür ederim

Boromir_

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 16 Ağustos 2008, 14:30:54 »
dostum pvp yapmıcam pvm yapıcam dragon kesicem diyorsan
archer her zaman en iyisidir.
bu konuda uzmanlaşmış biri olarak 12 dakikada dragın kesiyorum yay ile.
bu süreyi tutturan işin ehli çok fazla kişi olduğunuda sanmıyorum.
bir iki püf noktası var çünkü.

ama bayıyor bir süre sonra. o yüzden warlokumdan arc sildim. normal warlok pozisyonuna getirdim.
pure mageimle dragon kesiyorum istersem .
o da kolay. fire robe a da gerek yok. 25 30 dakkada kesersin en en köti ihtimalle.
fire robe varsa 17 18 dakkaya düşer.

Ama archerla kesmesi benim için çok zevkliydi. Bir süre sonra kendinle yarışıyosun nasıl daha kısa zamanda kesebilirim diye. Hem teknik hem ekipman olarak bence serverdaki en keşfe değer şey yay ilke dragon kesmek.

Bunun dışında archer ile balron da çok rahatlıkla kesersin. onunda kendine göre taktikleri var.
Mage ile de kesersin ama biraz uzun sürebilir.

gelelim heal anatomy meselesine.
pvp yapmıyacam diyorsan kesinlikle kasmana gerek yok. Kaçarken heal+cure potlarınla çok rahat idare edersin. Annox+ heal falan kombinasyonları ile kaçarken kimseye ölmezsin.

Dragon keserken iki üç adam basarsa. Ordan ayrıl fakat sonra devamlı cırmala orayı ara ara gidip. Ben dragondan kristal çıkardıımdan çok benim dragona musallat olan adamların fire robelarını çıkardım çok ciddiyim.

Mage kasacaksan archar olmaz. Dexe 100 verecen çünkü archer kasacaksan.

Mage ine kasacak ne var dersen. Lokpik ve cartography en mantıklı seçenekler.

Çevrimdışı vonstrahd18

• Yeni Üye
  • *
  • 8
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 01 Temmuz 2010, 21:50:47 »
dostum pvp yapmıcam pvm yapıcam dragon kesicem diyorsan
archer her zaman en iyisidir.
bu konuda uzmanlaşmış biri olarak 12 dakikada dragın kesiyorum yay ile.
bu süreyi tutturan işin ehli çok fazla kişi olduğunuda sanmıyorum.
bir iki püf noktası var çünkü.

ama bayıyor bir süre sonra. o yüzden warlokumdan arc sildim. normal warlok pozisyonuna getirdim.
pure mageimle dragon kesiyorum istersem .
o da kolay. fire robe a da gerek yok. 25 30 dakkada kesersin en en köti ihtimalle.
fire robe varsa 17 18 dakkaya düşer.

Ama archerla kesmesi benim için çok zevkliydi. Bir süre sonra kendinle yarışıyosun nasıl daha kısa zamanda kesebilirim diye. Hem teknik hem ekipman olarak bence serverdaki en keşfe değer şey yay ilke dragon kesmek.

Bunun dışında archer ile balron da çok rahatlıkla kesersin. onunda kendine göre taktikleri var.
Mage ile de kesersin ama biraz uzun sürebilir.

gelelim heal anatomy meselesine.
pvp yapmıyacam diyorsan kesinlikle kasmana gerek yok. Kaçarken heal+cure potlarınla çok rahat idare edersin. Annox+ heal falan kombinasyonları ile kaçarken kimseye ölmezsin.

Dragon keserken iki üç adam basarsa. Ordan ayrıl fakat sonra devamlı cırmala orayı ara ara gidip. Ben dragondan kristal çıkardıımdan çok benim dragona musallat olan adamların fire robelarını çıkardım çok ciddiyim.

Mage kasacaksan archar olmaz. Dexe 100 verecen çünkü archer kasacaksan.

Mage ine kasacak ne var dersen. Lokpik ve cartography en mantıklı seçenekler.

Selam. Yazdigin bu yaziyi okudumda bende pvp yerine pvme meyilliyim cunku item para vs. kasmak icin dragon kesmek istiyorum bunun icin bir kac markim var daha once denedim mage charimla buyuk kirmizi dragonun canini anca yariya kadar indirebildim. Bu yuzden archer char acmak istiyorum eger sende bu konuda ki tecrubelerini paylasabilirsen sevinirim.

Pvm takilacak bir archer icin skilllerim ve statlarimin neler olacagi konusunda da bilgi verebilirsen sevinirim.
Ozelden bana mesaj atabilirsin. Iyi eglenceler

Çevrimdışı s7evin

• Yeni Üye
  • *
  • 5
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 02 Temmuz 2010, 01:09:51 »
Şu anda Nebula'da olsaydın kesinlikle archer tactics kas, ya da lockpick kas, ya da warlock yap sw kas falan derdim çünkü orda büyüyü atınca bandajın yırtılıyor ama burada dexin de 100 olacak bandajları da çok hızlı atacaksın. Ben kesinlikle heal anatomy kasmanı öneririm gerek anatomy'nin bonuslara verdiği fayda olsun, gerek bir arkadaşın ölünce resleyebilmek için (an corp actionda pek kullanılamıyor), gerek hp olarak zor durumda kaldığında potlar her zaman imdada yetişemeyebiliyor. Bence heal anatomy kas başka bi chara da warlock kasarsın.

Server'da ph yok deniyor ama skill gain oranı %40ın üzerinde. Hiç zor değil yeni karakterler kasmak.
Nacizhane görüşümdür.
Saygılar S7evin..

Çevrimdışı drumatic

• # Yörünge Dışı
  • 1030
    • E-Posta
« Yanıtla #23 : 02 Temmuz 2010, 02:43:17 »
onu bırakta özel robe giyemicen niye mage archer?
Hiç iş yapmaz..