arkadaşlar olumpus acıldıgından beri oynarım emek harcarım beni herkez tanır bütün çarlarım şu anda oyuna nebuladan gelmiş ve gümüşhanede bir bilgisayar tamir yerinde çalışan halil diye biri yapmıştır froum üyeliğinin adı lucky.strike oyundaki adı ise luckystrike dir.forumda imzasında bile ''ziya abi sen çok iyi bir insansın sana bu yapılmazdı '' bile yazmıs oyunda kucak actım yardım ettim para verdim msnye ekledım bana bır resım gonderdı ve hackledı benı.neyse yapacak bir şey yok./edit Dakmor (Lütfen tehditlerimizi bu kanal aracılığıyla belirtmeyelim,hatta en iyisi tehdit de etmeyelim)
sadece sizden istediğim su su anda butun sıfrelerımı bılıyor sıfrelerımı degıstırsem yıne ogrenırmı maıl adreslerımın sıfrelerınıde ogrnemısmıdır ne yapmam gerekıyor yardım larınızı beklıyorum.sayın roberttende sunu sıtıyorum ben 34 yasındayım ve ben bu yassda senlerdır burda oynuyorum ve 3 aydır shot to kill guıldının parasını oduyorum server ayakda olasun dıye lutfen oglarıma bakıp hackleme ıslemını gerı alabılırmı bana cevap yazarsa sevınırım
bu adam ayrıca evın kasasında bulunan aile yüzüğünüde eline geçirmiş ve zerdova ailesinide yıkmıştır.