Revolution UO

SW Hit

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Rabelah

• Ziyaretçi
SW Hit
« : 02 Eylül 2008, 17:30:45 »
Merhaba,

Sword çalışırken garip bir durumla karşılaştım;

Ellerimizde skinning knife ve üzerimizde plate armor vardı. Başlarda birbirimize vuruş yapabilirken, bir müddet sonra ben vuramamaya başladım. Birkaç kişiye sordum, cevap alamadım. Dex ve Str 100, oyundan çıktık, yeniden girdik, ekrandan çıktık, yeniden girdik vesaire şeyleri denedik. Armor değiştirirken vuruş yapabildiğimi farkettim, ama armoru paperdoll'dan tutup, çantaya atana kadar mousla tıklı bir şekilde beklersem vuruş yapabiliyorum, yoksa hasar veremiyorum.

Bu arada leather, ring, chain türü armorlarla ve cleaver. longsword gibi silahlarla da çalışmayı denedik.

Sorunun çözümü hakkında bir bilgisi veya önerisi olan var mı?

Zombie

• Ziyaretçi
Ynt: SW Hit
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2008, 17:42:27 »
aynı sorun benim başımada geldi, makroyu kapattım wardan çıkıp adama tekrar vurdum sonra düzeldi bi dene

Rabelah

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2008, 17:42:59 »
Siz siz olun, cinlik yapıp da heal delay'ını 10.000 altında tutmayın, eğer 1.000 gibi bir değer belirtirseniz SW hit vuramıyorsunuz, ama wrestlinde vurabiliyorsunuz. :)

Velhasıl, sorun çözülmüştür, kilitlenebilir.

// LOCK //

Zombie

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2008, 17:44:00 »
yani yardım edebildimmi  :D

Rabelah

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2008, 17:45:23 »
yani yardım edebildimmi  :D

Sorun çözüldükten sonra mesaj yazarken cevabını aldım. Teşekkür ederim.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2008, 19:22:52 »
bak bende o sorunun çözümünü baska yolla hallettim :D delauı 10k yaparsam ada oluyordu cünki yarada veriyorum  :D Dskinnig knife ile vermi oama o zmn daaha verimli kasamıyorum cleaverle iyi skill gelio  atack arada sırada durduğu atacklast ı ayarladım 25000 e durduğu zmn atacklastt dediğinde dvm ediyor :d
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2008, 21:03:38 »
Evet , Sorun Bndan kaynaklandi ve en snnda aklimiza geldi cok tskkur ederiz yardimlariniz icin ...

//Locked//

Çevrimdışı Schoulzen

• Kıdemli Üye
  • 3256
  • esselamun aleykum brother
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2008, 03:52:09 »
Düşük healing delayları kullanmak istendiğinde ayrıyetten attack last makrosu yapılabilir.
« Son Düzenleme: 03 Eylül 2008, 03:52:42 Gönderen: Schoulzen »

Çevrimdışı Tufii

• # Yörünge Dışı
  • 1507
  • Dostluğun Ötesinde DW Başlar.
« Yanıtla #8 : 03 Eylül 2008, 09:14:41 »
skill kasarken bandaj atmak hem vuruşu etki ediyor hemde daha az vuruş yaptıgı için daha az gain almana neden oluyor ayrıca uzun süre bu şekilde oldugu için atack'ın lost olmasına neden . karşıdakinin armor ne kadar az sa da o kadar iyi vurup gain alırsın vs vs skill kasmanında püf noktaları var :)
[BoOooOOooO]Par Salion
Par Salion Fencergiller

[Bia]Salian
[Bia]Tufii
[Dying Wish]Salian Cuiviene
[Dying Wish]Tufii Cuiviene

Sevdamızda Çayımız gibi Kaçak.

Çevrimdışı booker

• Kıdemli Üye
  • 3966
  • www.istanbul.edu.tr/isudak
    • İSÜDAK
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2008, 10:36:34 »
Siz siz olun, cinlik yapıp da heal delay'ını 10.000 altında tutmayın, eğer 1.000 gibi bir değer belirtirseniz SW hit vuramıyorsunuz, ama wrestlinde vurabiliyorsunuz. :)

Velhasıl, sorun çözülmüştür, kilitlenebilir.

// LOCK //

Kilitlenmiştir.
The person you've called,is busy now..