Revolution UO

Acc mle ılgılı bır sorunum war....

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 17 Ağustos 2006, 14:52:13 »
Bakın ben o chrlrı ksmk ıcın gercekten cıddı bı zmn harcadım yanı zaten az bı zamanım war bu zamanımıda  ocharlı kasıp actıonlık hale getırmek ıcın harcadım fakt sımdı hıc bır sekılde charlarıma gıremıyorum artık bı staff arkdasımız yardımcı olsun :thief:  :thief:

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 17 Ağustos 2006, 15:00:14 »
Bakın madem yardım bolumuyle ılgılenmıyceksınız(Staff arkadaslar) neden boyle bır bolum acıp burada sorunlarınızı yzabılırsınız dıyorsunuz :smt013  :smt013  :smt013  :thief:  :thief:  :thief:

Smart

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 17 Ağustos 2006, 16:24:00 »
girememenizin sebebi şu olabilir accnizdeki charlarınızdan biri stone edilmiştir bu yüzden diğer bir charınız ile girmeye çalıştığınızda aynen o hatayı verir acc nizdeki tüm charlarınız ile girmeyi deneyin eğer olmaz ise bana pm den ulaşın ilgilenmeye çalışacağım

Çevrimdışı Marianna

• # Yörünge Dışı
  • 1957
« Yanıtla #18 : 17 Ağustos 2006, 17:07:42 »
Şifren Veya Pininde Türkçe Karakter Olmayan Harfler Varsa Forumlardan Şifre Ve Pinin Değiştir Öyle Dene..
Extuin

Enzo

Marque

Worthing

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 18 Ağustos 2006, 15:16:45 »
Anlatamadım galıba yada sız tam okumadınız yazıyı.
Dıyorum ki kullanıcı adımı yazıyorum şifremi yazıyorum direkt o sorun cıkıyor. yanı ne dunyayı nede karakterlerı gorebılıyorum
ayrıca şifremdede pinimdede türkçe karakter yok

*Arhan*

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 18 Ağustos 2006, 16:49:34 »
Sana bir tavsiye ; Deskop un hepsini sil daha sonra dene.Makrolar karışmıştır ve hata veriyordur.Dediğimi dene sonra yaz buraya sonucu.

« Yanıtla #21 : 18 Ağustos 2006, 20:06:49 »
olmaz boşuna dénémé olan desktopuna olur bn dénédim.. :smt010
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 19 Ağustos 2006, 17:28:59 »
arkadaslar baska acc ıle gırıyorum oluyor ama bı turlu kendı accm  le gıremıyorum ayrıca bı cok kez sadece bu problem yuzunden makınaya format attım bı turlu gecmedı ***2:  ***2:  ***2:

lonzetor

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 20 Ağustos 2006, 03:30:54 »
eger
sifrende
kulanıcı isminde  iüö  gibi harfler varsa girmez ıou yapcan yada clienti tekrarindircen :wink:

-WolCaNN-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 20 Ağustos 2006, 16:49:45 »
Benım Bı arkadasımada oyle Oldu..Cocuk Stafflarla Fln konustu ıcınde Cokta ıyı charları wardı

ama Bı sonuc cıkmadı...Charlar bLoke olms gıbı gırılmıo yanı ılk yazıosnuz sıfrenızı sora ıste

restart atın gıbı bısı cıkıo demı?[tABIKI ıNG. cıkıodur yazı]Ama ne oldugunu

cozemedık..Bulursanız bızde kullanırız barı..

« Yanıtla #25 : 21 Ağustos 2006, 01:31:32 »
walla abi hrkzdé çikyor bu prob.. bnm bir arkadaşda olduydu ama *** hallétmişdi..
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 24 Ağustos 2006, 16:21:39 »
bakın şu ana kadar bu baslık altında bır tane bıle staff arkadasımız yardımcı olmadı ne kadar yazık bır durum

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 25 Ağustos 2006, 15:53:09 »
Alıntı yapılan: Bydur
bı kac arkadasım char askıda kalmıs gıbı laflar ettı onu bır tek owner cozer dedıler.

hayır .disconnect verebilen bir staff yeterlidir developer ve üstü

Bydur

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 27 Ağustos 2006, 17:09:55 »
Hallettım ama eskı sıfremı degıstırdım ve ardından yenı sıfremı sonra ıse yanı artık eskı sıfremı yazıyorum ardındanyenı sıfremı yazıyorum ve oyuna ancak o sekılde gırebılıyorum neyse ben sorunumu hallettım terorıst sana da tavsıye edıyorum bu tattıgı