Sevgili arkadaslar... Son bir kac gundur item tazelemek acisindan bir cok kraken, rotten, trol, dev hatta knight skeleton bile dusunmedim kestim. ilk dusuncem serverda item azaltmak icin cikan item sayisinin kirpildigi yonundeydi... hic item cikamyince durumda bi gariplik mi var yoksa ben mi muthis derecede sanssiz bir oyuncuyum diye dusunmeye basladim. ne +3 ne +6 ne +9 hic birinden tek item cikmadi.. daha once her marble island gezisine gittigimde en kotu 2 adet +6 itemle, rottenlere ve krakenlere sefer duzenledigimde verimli bir yolculk sonunda tek turda 4 - 5 adet +9 itemle, hadi onuda gectim brit mezardaki calismalarimda bile en azından bir kac +3 itemle donerdim.. son 2 - 3 gundur ellerim bombos, yuregimde bir sızı az biraz daha ugrasayim mi diye dusunup duruyorum.. lafı fazla uzatmadan sona baglayalım...
bu konuda bilgisi olan arkadas yada dusuncesi olan arkadas varsa paylasmasini rica ederim. daha once bu durum ile ilgili forumda konu acildiysa dikkatimden kacmis olabilecegi icin simdiden ozur dilerim.. hepinize iyi oyunlar, hurmetler...