Revolution UO

evım silinmiş nedendir?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lord airman

• Ziyaretçi
evım silinmiş nedendir?
« : 07 Kasım 2008, 16:13:37 »
1-2 senedır bu serverdeyım bu kadarıda pes ama yenı bıseyler yapıyosunuz yenı bı ultima yukletıyosunuz harıcınde gırmemıze ızın yok 1 haftadır nerdeyse ugrasıyorum kımse yardımcı olmuyo bı turlu gırememem yetmıyomuş gıbı daha ıkı gun once yenıledıgım evde sılınmış butun herseyım evdekı kasadaydı oynamamamız ıcınse oyunu pekala oynamayız ama bı yanlışlık varsa lutfen gerı duzeltılsın

Gladyator

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
Ynt: evım silinmiş nedendir?
« Yanıtla #1 : 07 Kasım 2008, 17:57:34 »
şimdi başlık açıyodum seninkini gördüm 3gün önce evim duruyodu bugün girdim herşeyim silinmiş vendordaki eşyalar bankama aktarılmış ama evim  eşyalarım vendorum silinmiş!!

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #2 : 07 Kasım 2008, 19:17:48 »
Sadece tahminde bulunuyorum;

Vergi sisteminden olabilir mi?
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 07 Kasım 2008, 19:31:35 »
daha 3 gün önce yerindeydi herkezin evi duruyo vendorumda para vardı veya hesabımdan alınabilirdi bunun yerine evi eşyaları vendoru silip kafa bulur gibi bide vendordaki eşyaları bankayamı aktarıyoruz ? yeni sistem bumu ¿ Ben oyunda yeniydim bu sunucuyu da harbiden sevmiştim okadar çalışıp didinip ev alıp kurdum 3 gün girmedim olana bak nereye gitti benim bütün emeğim  ?¿

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 08 Kasım 2008, 01:36:33 »
ya her ne olursa olsun 2 3 gunde ev sılınmez merkezde dıyıl benım evım mınocda madenlerın orda bomboş yerde daha clentı cozemedım oyuna 1 dakkadan fazla baglanamıyorum oyuna gırmeye calısıyorum yardım eden yok bıde ev sılınmış ev ve esyalar gelmezse bır daha kesınlıkle ne ben nede arkadaşlarım oynamaz bu serverde hepımız tekrardan bı heyecan ısler azaldıgı ara tekrardan oynamaya hazırlanırken hepımız oyunu tekrar kurarken boylebısey gercektende buyuk kayıp yaşatır server'a

egerkı ıstedıgınız oynamamızsa devam edın dıyılse bırısı ılgılenırse sevınırım.

Teşekkürler

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #5 : 08 Kasım 2008, 03:04:27 »
oyunda bir dakidan fazla duramıyorsan yeni clienti yüklememişsin demektir ki eskisiyle giriyorsanda zaten yeni cliente yönlendiriyor seni yenisini indirip yüklersen bi sorunun kalmaz yada en azından bi forumları takip edip yenilikleri okursan daha kolay anlarsın sebeblerini
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2008, 03:05:31 Gönderen: cyresthevires »

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 08 Kasım 2008, 03:10:04 »
yardım başlıklarında açtıgım dıger konuyu okursan neden eskı clentten gırdımı anlarsın koskoca server dicem olmucak büyük olsa anında soruna cozum gelir bu server de hiçbişey düzgün yrümücek anladıgım kadarıyla

yeni bi yükleme paketi çıakrtıyolar ama destek yok

msn den yardım diyolar adam cevap  bile vermiyo

yardım konusuna yazıyosun yazdıgınla kalıyosun

bu serverde ne için item kasıp zaman öldüresinki? 1 haftadır yükleyip kurdugum şeyde bi sorun var oyuna girmiyo yeni yükledigim şey şimdi biri çıkıp dicektirki ultimanin içinemi yükledin nereye yükledin vs vs şeyler herhangi bi yerre yüklememe ragmen olmuyo silip yüklememe ragmen olmuyo rapidden de sitedende setupları ındırmeme ragmen ikisindede kurdugumda oyuna giremiyorum ve hiçkimsede yardımcıda olmuyo.

oyunu senelerdir oynayan ınsana yardım edilmezse nasıl başka oyuncularla şenlendirmek veyatta server i büyütmek için çaba gösteriyoruz demesine inanayım? hiçbi özel mesal hiçbi maile cevap gelmedi artık gelsede pek umrumda diyil gider nebulada x serverde kasarım zor olur ama en azından insan gibi davranılır ve yardımcı olurlar!!!

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2008, 03:44:30 »
wistamı yüklü bilgisayarında yada kullandığın virüs programı ne

Prenixx

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 08 Kasım 2008, 08:55:34 »
bnde yenı baktım bnımde 2 evım yok yıne yuzlerıne gözlerıne bulaştırdılar oyun zevkı bırakmadılar.

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #9 : 08 Kasım 2008, 09:06:53 »
kimseye bişi olmadı bi tek sana oldu yüzümüze gözümüze bulastırdık .
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 08 Kasım 2008, 13:29:32 »
Ben bu olayda kasıt ararım. Bence siz kendi hatalarınızı staff'a yüklemekten başka bir işe yaramayan bir takımzsınız. Siz ve arkadaşların oynamasada olur.

30'luk çulara hayır.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
« Yanıtla #11 : 08 Kasım 2008, 14:47:24 »
Hayırlısı Napalım :)

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı jackal numenor

• Kıdemli Üye
  • 2860
  • Bokfa
« Yanıtla #12 : 08 Kasım 2008, 16:28:36 »
ayıptır  yaw ewım sılındı fılan dıye sıkayet edılırmı zaten ıstedıgı ewe alenen el koyuyo bide silmeylemı ugrassın. ;)

Mohachan Kileç

• Ziyaretçi
« Yanıtla #13 : 08 Kasım 2008, 23:01:03 »
benim evde silinmiş,page atıcam sabırla cevabını bekleyeceğim ve sonrasında yazacağım buraya,ön yargılı davranmak istemiyorum.
Bişeyler yapmaya çalışan Staff'ıda yıpratmanın anlamının ve luzumunun olmadığını düşünüyorum.

İyi Oyunlar..

Çevrimdışı Acımasız..

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 602
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 09 Kasım 2008, 02:29:24 »
5 Gün Girmsesen Silinor Saygılar !