Revolution UO

evım silinmiş nedendir?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Im Joker-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 239
    • E-Posta
Ynt: evım silinmiş nedendir?
« Yanıtla #15 : 09 Kasım 2008, 05:07:38 »
Ben bu olayda kasıt ararım. Bence siz kendi hatalarınızı staff'a yüklemekten başka bir işe yaramayan bir takımzsınız. Siz ve arkadaşların oynamasada olur.

30'luk çulara hayır.
+1912
Felx felix drake vulpest priest priest drake.
Virtualı kullanan dj mi oldu lan ?

Bouan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : 09 Kasım 2008, 11:40:16 »
client hatasıdır yada vergi vermessindir 

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2008, 16:31:22 »
böyle saçma şeymi olur ben daha 2 aydır uo oynuyorum okadar uğraştım öğrendim para biriktirip (illegal yolları bilmediğim için harbiden çok uğraştım evim silinmiş diye ağlıyor yazanların makrocuların mikrocuların anlamasını beklemiyorum zaten ) ev aldım 1 hafta işim oldu giremedim diye evim + eşyalarım + vendorum silindi bu normal bişeymi ? napıcaz işimiz çıktığında olduda yine 1 haftalık bi işim çıktı bi yere gitmek zorunda kaldım evi eşyaları herşeyi toplayıp ( ki sistem yaptınız silah satışları için belki satılır die topladığım itemleri vendora bırakıp gidiyodum ) öylemi gidicez peki ya geldiğimizde ? tekrar eve kurma paras +ı vendora para + itemleri fiyatla sergile ?
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2008, 16:31:41 Gönderen: noxious »

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 10 Kasım 2008, 02:05:23 »
wistamı yüklü bilgisayarında yada kullandığın virüs programı ne

vista yüklü laptopta normal ultimayı oynuyo sadece bu clent yuklemesını oynamıyo dostum.

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #19 : 10 Kasım 2008, 02:07:07 »
Ben bu olayda kasıt ararım. Bence siz kendi hatalarınızı staff'a yüklemekten başka bir işe yaramayan bir takımzsınız. Siz ve arkadaşların oynamasada olur.

30'luk çulara hayır.

sen git mezarda iskelet kes fazla konuşma bence baykal gibi boş boş konuşucaksanda iskeletlerle yap burda bi sorun var o konuşuluyo kımseye yuklenılmıyo ve sazan ihtiyacıda duyulmuyo ok.

Veronica Rudolphus

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 10 Kasım 2008, 03:21:28 »

30'luk çulara hayır.

+1

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #21 : 10 Kasım 2008, 09:56:03 »

sen git mezarda iskelet kes fazla konuşma bence baykal gibi boş boş konuşucaksanda iskeletlerle yap burda bi sorun var o konuşuluyo kımseye yuklenılmıyo ve sazan ihtiyacıda duyulmuyo ok.

Malesef güzelim ben mezarda iskelet kesme dönemini 7 yıl önce bitirmiştim. Evet tüm Sosaria üzerinde ki mezarlarda takıldım. PvP yetimi onlar sayesinde geliştirdim. Artık mezarlar sizlerin, içlerinden 130 gp falan çıkıyor. Gidin ve kasın. Ev bile alabilirsiniz. İstersen bir gün mezarda buluşalım?  8)

Korkmazsan tabi?
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Bouan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #22 : 10 Kasım 2008, 23:19:46 »
noxious sen baslıyalı 2 aymı oldu sen nerde oturuyon????

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 10 Kasım 2008, 23:48:55 »
Malesef güzelim ben mezarda iskelet kesme dönemini 7 yıl önce bitirmiştim. Evet tüm Sosaria üzerinde ki mezarlarda takıldım. PvP yetimi onlar sayesinde geliştirdim. Artık mezarlar sizlerin, içlerinden 130 gp falan çıkıyor. Gidin ve kasın. Ev bile alabilirsiniz. İstersen bir gün mezarda buluşalım?  8)

Korkmazsan tabi?

korku kelimesinden aldıgım zamanında büyük şeyler gördün herhalde artık korkmuyosun? ben senın gibi tecrübeli diyilim cnm ok

Çevrimdışı noxious

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #24 : 11 Kasım 2008, 15:51:46 »
noxious sen baslıyalı 2 aymı oldu sen nerde oturuyon????

evt yaklaşk 2 ay oldu  evim moonglow daydı yıkılmş işte şimdi bi ark. dan small house aldm aynı yerdeyim moonglown en aşağısı amortn evin doğusu oluyo =) noxious balıkçı charm genelde Panoramix i kullanıorm (=

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #25 : 11 Kasım 2008, 16:10:04 »
ctrl + z yap gelir.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 11 Kasım 2008, 20:16:18 »
ctrl + z yap gelir.

çoluk çocuk bahçesi açıldıda benım mı haberım olmadı? geyiğinizi gidin anaokullarında yapın gereksiz bişey yazıp adamın canını sıkmayın

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 11 Kasım 2008, 20:39:27 »
korku kelimesinden aldıgım zamanında büyük şeyler gördün herhalde artık korkmuyosun? ben senın gibi tecrübeli diyilim cnm ok

Ölümü tadacak her fani korkuyu yaşıyor. Kendimizi kandırmayalım =) Neyse evin nerdeydi? Gel verelimde forumu kirletme.

Hee bu arada ben behiya hatun anaokula gidiyorum, sen? Kenkssss  ;)
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

lord airman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 11 Kasım 2008, 21:55:02 »
Ölümü tadacak her fani korkuyu yaşıyor. Kendimizi kandırmayalım =) Neyse evin nerdeydi? Gel verelimde forumu kirletme.

Hee bu arada ben behiya hatun anaokula gidiyorum, sen? Kenkssss  ;)

az daha zorlarsan cocukluguna inicem senin o dönemdeki başına gelenlerden ötürü bu haldesin açtırma agzımı istersen ok.

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 11 Kasım 2008, 21:56:51 »
şaka gibi lan bu herif :)
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar