Revolution UO

Archer Charlarda RP gereği..

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mohachan Kileç

• Ziyaretçi
Archer Charlarda RP gereği..
« : 21 Kasım 2008, 03:34:44 »
Oklara zehir sürülmesi mümkün olabilir mi?
Yada bu sürülecek zehirin oranının Charın Poisoning skili oranı dahilinde olabilirliği ?
Şimdi denilecek ki zaten uzaktan ok atıyorsun vs.fakat NPC yada NPH yakınındayken hiçbirşey yapamıyorsun.Bu skilin iyileştirilmesinden yanayım.
Yorumlarınızı bekliyorum...

Teşekkürler
İyi Oyunlar

DoK

• Ziyaretçi
Ynt: Archer Charlarda RP gereği..
« Yanıtla #1 : 21 Kasım 2008, 03:37:40 »
Poison Bow ve arrow tarzı bişey gelebilir.

Mohachan Kileç

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 21 Kasım 2008, 03:43:20 »
Evet Poi Bow güzel fikir ve NPC lerden çıkartılması daha hoş olur.
Hem herkes edinemez hemde bir emek sonucu elde edilmiş olduğundan kullanacak kişi tereddüt edecektir kaybetmemek için.

DoK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 21 Kasım 2008, 03:47:02 »
Su da olabilir. Bu harikulade bow ve arrowları yapmak icin 100 bowcraft 100 archer 100 mage felan gerekebilir. Hem bowcraft skill i de azcık değer kazanır. Böyle zeki ve düşünceli bi insanım işte.

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #4 : 21 Kasım 2008, 11:38:14 »
iyide artı 15 heavy bow mageye iyi vurdumu 60 70 hp alıyor bunun birde zehirli olduğunu düşünün adam köprüye gelmesi demek direk ölmesi demek hemen hemen o yüzden zor olur gibime geldi

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 21 Kasım 2008, 11:44:33 »
hmmm bu biyolojik silaha girer ve savaş suçlusu sayılırsın.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #6 : 21 Kasım 2008, 13:48:47 »
Arkadaşlar bilmem biliyormusunuz siz ama şu anda bile arrow gereğinden çok fazla damage'i gereğinden çok kısa bir sürede alıyor. Artılı olmasına gerek yok; yeri geldiğinde gayet orta halli olan aqun, quakin, ekroan bowlar, hepsi iyi dmg verior. Yani bi de poi gelse iyiden iğrençleşir olay. Bi de eskiden power seviyesi +15 in üstüne çıkan bow lar için kullanılırsa...Skilleri canlandırmak zorunda deiliz. Düşünecek olsak zibil gibi skill var ama oyun dinamiklerinde birçok şeyi değiştirmeden yapmak olanaksız.

DoK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 21 Kasım 2008, 14:53:12 »
Arkadaşım iyice anlamnadan yorum yapmayın. Sizin suanda sahip olduğunuz + şı bowlar zehirli olmayacak. Yeni bir item olarak gelsin diyoruz poison bow. Poison arrowda sadece bu bowda kullanılabilsin. Yapımıda azcık zor olsun atıyorum fire robe yapımı gibi. O yüzden her önüne gelen alamasın. Yani yeni bir item anlatabiliyor muyum ?

@Stizz
öneri kabul edilirse zaten in-game dengeleri çok daha iyi bilen staff arkadaşlar en dengeli skill gereksinimlerini belirlerler.

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 21 Kasım 2008, 16:19:38 »
Kendi gözünüzle bakıyorsunuz.. Poision Bow sonra birde Fire Bow çıksın adama attığımızda yaksın, hımm başka aklıma gelen bow isimleri yok ki olsaydoı daha çok yazardım. Neyse durum şundan ibaret bugun bir poision ok demek bir playere vuredugunda en kötüsü 20hp ye yakın bir hp alıyor bırde uss jucka fizle verdiriyor.. Yazık günah değil mi o kadar hızlı olacak birde poi olacak vs vs..

Birazda olaya pklar gözünde bakın bugun serverin actionu Britanya Köprüsü civarlarında oluyor ve köprüde yüzlerce okcu oluyor yanlarında o kadar warock ve mage oluyor  poi yediğini düşün birde 2 ok ye poilisin 60hp kaldı kalmadı :((

Dai bizim gözümüzle bakarsan olaya zaten sende gereksiz olduğunu düşünürsün.. Ki kendi görüşüm mantıksız...
Dying Wish

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 21 Kasım 2008, 16:22:00 »
canas gibi bir şey olur sanırım.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #10 : 21 Kasım 2008, 16:58:12 »
Yeni bir item ya da değil poison diyorsun sen ya? La ben bazen bir poi yedirmek için dakikalarla uraşıyorum. Yazık günah nedim. Ki poison harika etkili bir olay pvp de. Suyunu çıkarmayın önerilerin arkadaşlar.

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #11 : 21 Kasım 2008, 17:04:49 »
3 okçu varmış birinde poi bow 2 sinde +15 varmııış. 3 ü aynı kişiye bi dalmış adam 3 okta ölmüüüş. :)

Şaka bir yanada şuan 50 archery yeteneğim var inanın bugüne kadar niye kasmedım diye kendime kızıyorum. Bence poi bow gibi bişey gelirse çok başağrıtır. Millet in nox yemekten bıktı birde poi bow ile uğraşılacak. Bu koşarken yapılabilen bir olayda değil adamı görünce hiç yaklaşma anlamına gelir.

yanına 1 poi bow birdeo sağlam bow(hani şu siyah adını hatırlamıyom) u aldın mı kim karşında durabilir ki?? 1 poi bowdan 1 diğerinden. :)

Dediğim gibi bende Archery kasıorum ama manasız geliyor.
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
« Yanıtla #12 : 21 Kasım 2008, 17:09:17 »
(hani şu siyah adını hatırlamıyom)

Ulrika,
Vallaha çabuk damage alsınki benim işlerimde yürüsün. Aksi takdirde satılmaz elde patlar... ;D
Teklif güzel ama Archer zaten üstün bi warrior skilli.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #13 : 21 Kasım 2008, 21:29:28 »
herkes hemne yazmıs uff ztn 80 dmg verio bide o olursa asd o zmn sadece elven bowlara sürülebilir poi  alır sendne en fazla 20 dmg almaz bile o kadar
Çevrimdışı.

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #14 : 21 Kasım 2008, 23:51:27 »
Paşa ben şöle sölim poinin bende uyandırdığı etkiye örnek olarak; 30-40 canı gitmiş bir elemanın yerine poi yedirmiş olduğum tam güçlü bir elemanı tercih ederim, genel olarak. Şimdi zaten çok hızlı olan archerye bi de poi arrow gibi bir olay gelirse benim belki dakikalarca yapmaya çalıştığım şeyi(poi yedirmek) 1saniyede abartmıorum 1saniyede yapacak? Lütfen, belki wrest var topic açıorsunuz belki archery var topic açıorsunuz ama olay sadece kendinizi düşündüğünüzden bitiyor. Elven versin bana 20dmg ki zaten min 15 dmg veriyor bi de üstüne poi gelse, ben hangi potu içeyim? Okçuların bulunduğu ortamda sadece 1 eleman bile şu vaziyette poi arrow ile olsa, girilmez demektir.

Şimdi yazdım ama birisi umarım demez, ne atlıon ona buna felan. Siz serverdaki herkesi etkileyecek bir öneri sunarsanız, ben de ve herkes de fikrimizi belirtme hakkına sahibiz. Forum, tek bir düşünce yapısına veya oyun anlayışına bağlı insanların bulunduğu bir ortam değildir. Şimdiden elimine edelim bu görüşü.