Revolution UO

Archer Charlarda RP gereği..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
Ynt: Archer Charlarda RP gereği..
« Yanıtla #15 : 21 Kasım 2008, 23:55:53 »
teke tekte vs bişeye yaramaz fazla, yani bi warlocktan cok daha kolay poi yedirir ama dedigin kadar yaramaz. çünkü poiyi yedikten sonra yüzde 96 kaçar archerda kovalayana kadar bandajı basar eleman. tabi biliyosa hayatta yanına yaklaştırmaz

lakin action anında curcunada yiyenin vay haline :)
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #16 : 21 Kasım 2008, 23:58:58 »
Rica ederim, archer tek skill değildir.

Çevrimdışı kumpir

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 977
  • rektör
    • yenimahalle
    • E-Posta
« Yanıtla #17 : 22 Kasım 2008, 00:02:50 »
ya degilde, durup durup oku cekecek silahı cekecek, warriorsa kalkandan olacak vs. çok pratik olmaz şahsen benim için, action charlarım genelde archer sw oldu benim mesela.
yakışıklı zengin kaliteli nazik iyi sevişen erkek.
८んօקアëг        ben b@r0n

online saat kasar

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #18 : 22 Kasım 2008, 00:03:25 »
ya zaten benim demek istediğim su öle cocuk oyuncağı gibi her attığım poi yok öle bişi aa öldü hesabı diil :)

bi ara ice bow demiştim kimse takmadı :)  ne dmeiştim kısaca anlatı mburda

ice dragon keseriz biz playerler arada sırada bu ice dragondan bi item cıkar bu item cantamda iken  10 logda warsa cantamda bowcraftda 100 ise  ice bow u üretirim  buraya kdr güzle diyimi 

sonra bu ice bow u 100 archer 100 tactic 100 anatomy si olan arkadaş eline alabilri bu bow  max 10 min 5 dmg verir hızı süperior bow gibidir bu bow un  özelliğide sudur   vurduğu kişiyi % 25 ihtimalle  yavaşlatır   nasıl yavaslatır ok isabet eden player koşmaya çalıssa(yani always run açık olsa )bile  mecbur bi şekilde 2 sn boyunca yürüme pozisyonunda ilerler   he oranlar oyunun doğasını bozmıyacak sekilde ayarlanır örnektir.
« Son Düzenleme: 22 Kasım 2008, 00:04:29 Gönderen: II-T.i.n.a-II »
Çevrimdışı.

Çevrimdışı Aragorn of Bia

• # Yörünge Dışı
  • 2310
  • sanal azrail
« Yanıtla #19 : 22 Kasım 2008, 00:11:39 »
İce bow'un yavaşlatma hadisesi eğer spear'ın paradarbe vermesi gibi bir yüzdeye sahip olacaksa tamam neden olmasın. Zaten aldığı dmg de maksimum 10 diyorsun. Eleman tek başına iken kullansa bir manası olmaz, çoklu ortamda da artık sakınacan demektir. Neyse fantastik bana göre ama olsun, poi gibi çok ehemmiyetli bir arrowdansa daha ılımlı geldi hiç olmazsa. Ya sen çok düşünme bence, dalacam malacam sana bak :D

-ALBATROS-

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 22 Kasım 2008, 00:16:58 »
yaw zaten çık sıkılıyom archer kullananların olduğu bi bölgede action yapmaktan.zaten ağaç dibinde duruyonuz sallıyosunuz okları,özel bi çaba göstermiyosunuz bari olduğu gibi kalsın  :D

Mohachan Kileç

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 22 Kasım 2008, 01:27:42 »
Arkadaşlar,
Evet benim bir Archer charım var doğrudur.
Fakat bunu sırf ben istiyorum şöyle olsun böyle olsun diye değil fikirlerinizi öğrenmek adına ve göremediğim noktaları görebilmek için böyle bi fikir sundum.

Ama benim zehirli ok veya yaydan ziyade Ice Bow veya Ice Arrow olayı daha mantıklı geldi.Haklısnız çoğul bir ortamda başkasına adapte olmuşken başka bir yerden zehirli ok gelmesi durumunda kimsenin şansı olamaz.
Ama archer yeteneğinin de SW'siz düşündüğümüzde uzaktan ok atmak ve sabit kalmaktan başka bir çaresi yok.
Bu durumda yanına yaklaşmış NPC veya NPH'ın üzerinde hiçbir etkin olamıyor durumu böyle düşünerek bir öneriydi benimkisi.
Fakat diğer taraftanda sizlerin söyledikleri karşısında haklılığınız su götürmez bir geçek.

En mantıklısı Archer skilinin sabit duruşta ve uzaktan ok atabilmesi dezavantajına karşılık Ice Arrow veya Ice Bow gibi bir yavaşlatıcı etki yaratabilmesi kısa süreli bir avantaj getirecektir ki kişi pvp'de heal,cure vs uygulayabilsin.
Teşekkürler
İyi Oyunlar

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #22 : 22 Kasım 2008, 10:37:00 »
+15 HavyCrosbow bir ok atıyorsun dedy , atdan düşer , 70 vurur app biri gelir tek atar sonra :D iyi olmaz bence zaten okcular brt köprü actisinden başka birşey yapmıyor... hiç gelmesin zatei mavilerde full orda sorun olmuyor gereksiz bence.
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

DoK

• Ziyaretçi
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2008, 01:13:40 »
Arkadaşlar, beyninizin anlama bölümü işlevinimi yitirdi yoksa yazılan mesajları okumadan cevap vermemenzi gerektiğini akıl edebilecek gerekli akıl birikimine sahip değilmisiniz? Poison arrow sadece poi bow ile kullanılabilecek. Poi verende sadece poi bow olacak. Heavy Crossbow un deadly verdiği felan yok. Veya ulrikanın. Muhtelif iç ve dış organlarınızda saçma sapan post kasma amaçlı yorumlar yumurtlamadan önce yazılan mesajları bir okuyun. Komik duruma düşüyorsunuz.

Çevrimdışı cyresthevires

• Üye
  • **
  • 513
  • KafSinKaf
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2008, 03:37:18 »
adam mantıklı yazmış köprüde herkez 15 lerle bekliyor 1 veya 2 kişidede poı bow olduğunu düşünürsek gelen kalır orda ben 21 cross bow kullanıyorum yanımda bi poı bowlu biri olursa gelen nereye gidecek yada bunun savaş zevki nerde kalıcak o yüzden çok gereksiz olur zaten 3 kişi  15 bowla aynı adama attınmı ölüyor birde poı çok zor çokkk

Çevrimdışı Black_Angel

• Kıdemli Üye
  • 1955
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2008, 12:27:24 »
Arkadaşlar, beyninizin anlama bölümü işlevinimi yitirdi yoksa yazılan mesajları okumadan cevap vermemenzi gerektiğini akıl edebilecek gerekli akıl birikimine sahip değilmisiniz? Poison arrow sadece poi bow ile kullanılabilecek. Poi verende sadece poi bow olacak. Heavy Crossbow un deadly verdiği felan yok. Veya ulrikanın. Muhtelif iç ve dış organlarınızda saçma sapan post kasma amaçlı yorumlar yumurtlamadan önce yazılan mesajları bir okuyun. Komik duruma düşüyorsunuz.

Herkes senin yazdıklarını anlıyor ama sen başkalarının yazdıklarını anlamamak için ısrar ediyorsun. Archer san büyük ihtimal Britain köprü de actiona mutlaka katılmışsındır. Orada bütün millet her çeşit bowu kullanıyor. Bunların arasına 1-2 tanede poison bow girdi mi action diye bir şey kalmaz anlamıyorsun galiba. Adam aynı anda 4 ok yedimi hem poi yiyecek hem aşırı damage alacak, afedersin ama hangi birini iyileştirmeye çalışacak?? Cure potion kullansa ardından hemen yine bir ok yine poi varmı böyle bir saçmalık.

Bizim yazdıklarımız değil senin son yazdığın saçmalık. Sen yazılarına olumsuz bir cevap aldınmı karşındakini aşağılamaya başlıyorsun. Önce açık görüşlü olmaya alış, karşındakilere saygı duy. Ondan sonra düzgün cevaplar bekle!
Hephaistos Ex'Burn

Çevrimdışı Aloysius

• Üye
  • **
  • 872
  • The Burn'out --- Let's finish this WAR !!
« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2008, 16:28:23 »
Arkadaslar bende arc yok fakat kullananlar ıcın soyluyorum, bence artık archer ın aktıf bır skıll olmasından yanayım, yanı sadece archery skıllı olan bır karakter brt koprude durmasın (bunamecbur oldugu ıcın orda duruyor) actıona aktıf dısarda katılabılsın, cok fazla dusunmedım ama elınde ulrıka olan bı archer arkadasımız  kosarken de (veya yururken) ok atabılsın ama hp sı ımpor gıbı olsun kosarken,mageler de durmadan ımpor takılıyoR  Bende tabııkosarken ) bakın ulrıka dedım ozellıkle onun bıle ım por gıbı olsun dıyorum, ıkı atıldıgında 1 hp gıdebılır, cok cok azda delayt olur kosarken yavaslama gıbı, bunun sebebı ben arc bırının warrıor charımla yanına gırdıgımde kurtulusu olmuyor benden, kımseden kurtulamaz, bu yuzden brt kopruden cıkamazlar.. Sadece bır fıkır, cok dusunmedım ama boyle bır sey olabılır, hıckımseyı magdur etmeyecek sekılde ölçülür tartılır.. Atladıgım bır sey olduysa yazaın arkadaslar sozumu gerı alırım..

Saygılarımla....
Vilandra Ex'burn
Aloysius Ex'burn
Viverravidae Ex'burn
Aphrodisios Ex'burn
Sagittarius Ex'burn
Atalante Ex'burn
Dantegonzaus Ex
Aqua Ex
Tyranos Ex

Kimseyi Örnek Almam.. Kimseye Örnek Olmam..
'Arkama Bakmam' 'Asla Demem' 'Keşkeleri Sevmem'

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
« Yanıtla #27 : 24 Kasım 2008, 18:11:48 »
Aloysius@

Skill cap'inde sadece archer varsa ölmen %100'dür.
Bunun yanına yakın dövüş sanatı'da eklersen özellik fenc(paradarbe için) bende dışarıya rahat rahat çıkabilirsin.
Kosarak ok atılmaz, bu archerın doğasına aykırı birşey.
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Myth

• Ziyaretçi
« Yanıtla #28 : 24 Kasım 2008, 18:17:48 »
Bence gelsin. Ayrıca pk lar şöyle zor durumda böyle zor durumda diye konuşmanın anlamı yok. Pk olmanın zevki orda zaten, sadece 6 adam öldüren pk olmuş olmuyor. Sonuçta katilsin, suçlusun, dışlanmışsın, tabiki çoğu şey senin için dezavantaj olcak. Zaten bu zor şartlarda savaşmaktır pk lığın zevki. Maviler şöyle biz yapamıyoruz demek saçmalıktır. Kimse zorla pk yapmıyor ki sizi. Serverda ki dengeler göz önüne alınarak bu bowun özellikleri şekillendirilebilir. Çabuk dmg alması, yapımının zor olması v.s. gibi. Ama ne kadar çok çeşit, ne kadar çok kombinasyon olursa actionlarda o kadar zevkli olur. Earth Robe etkilenmez mesela atıyorum. Veya oku yiyen adamın anatomy skill i ile yiyeceği zehrin etkisi orantılı olabilir ne bileyim. Bunu scripter arkadaşlarımız çok daha iyi düşünürler eminim. Ama fikir olarak güzel bence hatta ice,fire felanda olabilir. Zaten bu yenilikler gelsin derken kimse eline bu bow u alan kral olsun demiyor. Serverın dengelerini bozmadan gelsin diyor. Ki bu dengeleri koruyarak yenilik getirmek te staffların en doğal görevlerinden birisi. Sadece archerlar için değil bu ve bunun gibi değişik fikirlere sırf size zarar veriyor veya archer charınız yok diye karşı çıkmayın. Dediğim gibi ne kadar çok çeşit olursa actionlar da o kadar zevkli olur. Mesela archer dan başka combat skill i olan   
bu özel bowları kullanamaz. Pure archer diye yeni bi classda cıkar ortaya. Bunlar hep birer fikir. Üzerinde düşünülerse çok daha güzelleri çıkar ortaya. Yeter ki stafflar yenilik yapmaya istekli olsunlar.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #29 : 24 Kasım 2008, 22:22:18 »
Archer'a hala aktif skill değil diyenleri, pk olup brit köprüye uğramalarını tavsiye ediyorum. Fikirlerinin değişeceğinden eminim. PM kadar Archer var serverda yahu.
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-