Merhaba , Ben Extuin Twilight , bundan yaklaşık 45 gün önce forumlarımızda Extuin Twilight isimli başlık açılmıştı yardımcı olucaktınız fakat , bir kaç vefat , okul ve hayat yüzünden ilgilenemedim öncelikle sizden özür dilerim , bir iki kere görüşmeye çalışmışsınız fakat zamanları tam bir tutturamadık. Artık hayatımı düzene soktum ve Revoya zaman ayırabilicek bir duruma geldim , fakat en has karakterim olan Extuin , benim elimde değil artık
Forumlarda herkes tarafından tanınan bir insanım herkes o accnin o karakterin bana ait olduğunu biliyordu.-sizde- Fakat ;
Kayıtlı e-mail tuncay-onel@has-er.com adlı mail iş yerimizdeki bir yakınımın mail adresiydi mail veritabanın değişmesi sonucu bu mail silinmek zorunda kaldı bu yüzden bu maili bi kaybettim.
Sonra diğer mail infinity-1905@hotmail.com bu mail adresim daha önce hacklenmişti , alamamıştım. Evden oynadığım için güvenlik kodumun olmaması sorun olmamıştı , kendimi güvende hissediyordum , tabiki hacklenene kadar (: Hacklendikten sonra güvenlik kodumu bilmediğim için ve mail adreslerime bilgilendirme gönderemediğim için çarımla şuan girebiliyorum ama oynamam için hiçbir güvence yok 2. bir şahısta şifrem mevcutken nasıl rahatlıkla oyun oynayabilirim ki?
Lütfen yardımlarınızı bekliyorm , benim için o karakterin anısı büyüktür , olympus döneminden kalma olduğu için değerlidir , teşekkürler.