Revolution UO

MSN Hack

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı -Haki-

• # Yörünge Dışı
  • 3308
MSN Hack
« Yanıtla #15 : 13 Eylül 2006, 03:25:40 »
http://www.elektrotekno.com/about1558.html

şu şekil alırsın ama hackleyen cezalandırılmaz bulunmaz yalan o
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

Gazozcan123

• Ziyaretçi
MSN Hack
« Yanıtla #16 : 13 Eylül 2006, 03:29:26 »
hotmailin sitesinde de yazıyor.

siz siz olun mail alırken alternatif mailinize hiç bir zaman kullanmadığınız bir mail adresinizi werin , hacklendikce o maile yollarsınız şifrenizi :)

Çevrimdışı Chopper Kesh

• # Yörünge Dışı
  • 1338
  • Ex'Burn
MSN Hack
« Yanıtla #17 : 13 Eylül 2006, 03:29:38 »
Alıntı yapılan: "Gazozcan"
Alıntı yapılan: "Ezgihan"
Alıntı yapılan: "Chopper Kesh"
microsoft a basvur msn hacklendi diye,napıyolar bilmiyorum ama bi pc dergisinde okumustum. :smt017

birde polis yeni bir birim açmış yanlış hatırlamıyorsam.Onlar ip adreslerinden fln buluyorlarmış sende savcılığa şikayette bulunuyormuşsun artık cezası neyse adam çekiyormuş.

1. msn hackin cezası yoktur.polisten daha önce çıkarım içerden.
2. hiç bi şekilde salan ortamda olan birşeyi kanıtlayamassın.
3. msn hackleyen biri için ip değiştirmek çocuk oyuncağı.
4. savcılığa wericeğin para ile 3 5  mail hostingi satın alırsın.hack mack derdide olmaz.
5. arkadaş dolaba uğrasın bence , yada hacker forumları ile irtibata geçsin.
6. iyi sabahlar.

senin o degistigin ip anca chatte ise yarar.bi yakınım ankara emniyet bilgi islemde ordan biliyorum. simdi bi bankanın sitesine gir yarın aynı bankaya git ben dun online islem yaptım ipmi verirmisiniz de bak sana nasıl bi adres veriyolar!
dedigin dogru msn hack in bir cezası yok ama senin bastıgın her harfi ispatlarlar sanal alemde.
Sürerim buluttan tarlaları , yağmurlar ekerim göğün göğsüne . (ayvanafakamed)

Kamyon çeker 10-20 ton,gönLüm çeker Paris HiLton.

pubLic account of The Ex'Burn cLan -> graLsak suçumuz ne?

(ankabenisev)

Çevrimdışı Aqualung

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 564
MSN Hack
« Yanıtla #18 : 13 Eylül 2006, 03:31:56 »
saol sanada iyi sabahlar.Ben şirket maillerini kastettim yada önemli işle ilgili bilgilerin olduğu mailler. Msn için uğraşmazlar heralde.Ayrıca atıyorum ben ticaretle uğraşıyorum müşterilerimle de e-maiille yazışarak irtibat kuruyorum birisi bu maili hacklerse bende bundan maddi olarak zarar görürsem bunun suç olması gerekir.
ultima bir oyundur.gerçek hayatta yapamadıklarımı,burada yapma amacında değilim.oyundan keyif almamı, lütfen ENGELLEMEYİNİZ.

Gazozcan123

• Ziyaretçi
MSN Hack
« Yanıtla #19 : 13 Eylül 2006, 03:32:03 »
Alıntı yapılan: "Gazozcan"
microsoft a basvur msn hacklendi diye,napıyolar bilmiyorum ama bi pc dergisinde okumustum. :smt017

birde polis yeni bir birim açmış yanlış hatırlamıyorsam.Onlar ip adreslerinden fln buluyorlarmış sende savcılığa şikayette bulunuyormuşsun artık cezası neyse adam çekiyormuş.

1. msn hackin cezası yoktur.polisten daha önce çıkarım içerden.
2. hiç bi şekilde salan ortamda olan birşeyi kanıtlayamassın.
3. msn hackleyen biri için ip değiştirmek çocuk oyuncağı.
4. savcılığa wericeğin para ile 3 5  mail hostingi satın alırsın.hack mack derdide olmaz.
5. arkadaş dolaba uğrasın bence , yada hacker forumları ile irtibata geçsin.
6. iyi sabahlar.

senin o degistigin ip anca chatte ise yarar.bi yakınım ankara emniyet bilgi islemde ordan biliyorum. simdi bi bankanın sitesine gir yarın aynı bankaya git ben dun online islem yaptım ipmi verirmisiniz de bak sana nasıl bi adres veriyolar!
dedigin dogru msn hack in bir cezası yok ama senin bastıgın her harfi ispatlarlar sanal alemde.

her bastığım harfi ispatlarlar evet doğru ama msn konusun da ispatlayamazlar.
banka sitesine girersem online işlem ip'm her saman sabit kalır ama bu msn için hiç bir zaman geçerli değildir.
sen bilgisayarın ip sinden bahsediyorsun ben ise internet ip n den bahsediyorum.

Çevrimdışı Chopper Kesh

• # Yörünge Dışı
  • 1338
  • Ex'Burn
MSN Hack
« Yanıtla #20 : 13 Eylül 2006, 03:33:00 »
gazozcanım sonucta benim bahsettigim ip kalıcı olur internet aboneligini degistirmedikten sonra.sonucta seni o ipden buluyolar.bu aslında ip degil tam adını bilmiyorum senin bahsettigin ip.
Sürerim buluttan tarlaları , yağmurlar ekerim göğün göğsüne . (ayvanafakamed)

Kamyon çeker 10-20 ton,gönLüm çeker Paris HiLton.

pubLic account of The Ex'Burn cLan -> graLsak suçumuz ne?

(ankabenisev)

Gazozcan123

• Ziyaretçi
MSN Hack
« Yanıtla #21 : 13 Eylül 2006, 03:33:50 »
saol sanada iyi sabahlar.Ben şirket maillerini kastettim yada önemli işle ilgili bilgilerin olduğu mailler. Msn için uğraşmazlar heralde.Ayrıca atıyorum ben ticaretle uğraşıyorum müşterilerimle de e-maiille yazışarak irtibat kuruyorum birisi bu maili hacklerse bende bundan maddi olarak zarar görürsem bunun suç olması gerekir.

dediğin suçtur doğru ama arkadaşın öle bir durumu söz konusu olduğunu zannetmiyorum.
eğer öyle bişey warsa ufak miktar paralar ile mailini kurtarabilirsin.

forumları gez.