Revolution UO

Do Not Disturb [DND] Ss Albümü

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azizz

• Ziyaretçi
Ynt: Do Not Disturb [DND] Ss Albümü
« Yanıtla #75 : 23 Şubat 2009, 23:15:26 »
işte ciddan böyle boş bir adamdır napalım, maaşı 2 kontura fit :) aman dikkat et senden de kontur dilenmesin. yapışıverir.. izi kalır 
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 23:22:49 Gönderen: azizz »

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #76 : 02 Mart 2009, 22:45:50 »

Silahım nasıl ?

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #77 : 03 Mart 2009, 14:18:31 »
Atakan bu saatten sonra az girer artık oyuna sımdı ben her saat bası bb lerın boş kalesine gidip ss leri alıp koyayım bastık diyim orda da bulayım 1 2 tane yenı reslenmıs adam koyayım :) oraya bastık dıye 7 tane de cıtır kızlar gıbı adam getırıp mavı yerıne kırmızıya boyayım mıs olur dun 5 dk bır araya gelmıssınız 3 dk da dagıldınız guddy 18 kere webs sayamadım heralde oda 10 u bulmustur. gelıp gelıp oldü durdu bu arada anlamadıgım sey su dune kadar dnd olmak ısteyen adamların gelıp burda bas bas yazı yazmaları enteresan bu rıchart acc unun dnd ss lerde de onlarca yazısı var kişilik sorunları hat saffada :) enteresan ızlemeye eylenmeye devam ..

Beyler ben bunları tek başıma hepsini kesiyorum ya zaten adamları da yok 4 5 kişi toplama yapmışlar sorsan biri diğerinin adını belki bilir :) BELKİ hergün basıp kesiyorum bunları :)

[img=http://img134.imageshack.us/img134/1844/komedi.th.jpg]

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #78 : 03 Mart 2009, 14:26:05 »
sorunu kendinde ara az =)
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • 592
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
« Yanıtla #79 : 03 Mart 2009, 14:43:15 »
aranacak bir suç yok gökhan adam dost guilde tuzak kuruyorsa adamlarda aramak lazım suçu bence...

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #80 : 03 Mart 2009, 14:44:43 »
Benim bahsetmek istediğim konu, neden guildlere girenlerin ve ayrılanların bir çoğu kavgalı şekilde ayrılıyor.
Sorun bu..
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #81 : 03 Mart 2009, 15:59:37 »
Her zamanki gibi % 90 konuda saçmaladıgın gibi bu saptamanda saçma sapan .

AYRILIYOR daha SONRA KAVGA EDİYOR ! arada çok fark var 

Kendinden bilmen lazım ! ayrıldıktan sonra 2 3 ay abi konturun varmı diyordun her gün ! Kavgalı ayrılma mantıgın buysa burda senin için baska saptama yapmak lazım !

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #82 : 03 Mart 2009, 19:51:40 »
Sende tutturdun bir kontör kontör diye. Gülüyorum sana.

Göndermediğin kontörün lafını yapan ilk insansın. Yada gönderemediğin.

İnsanın kontörün bitmesi normaldir ama ego zor şeydir arda.

Yaşın gibi hiç davranmıyorsun.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #83 : 03 Mart 2009, 20:02:28 »
kurumsal hat bireysele gönderemez bilmiyorsan öğrenmiş ol.  senin nasıl bir insan oldugun ilk gun belliydi de ondan alamadın konturları :) her dk konturmu istenir canım . Degerin o bendeki şuan için yarın artabilir. 2kontur..

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #84 : 03 Mart 2009, 20:05:59 »
Her dakika istedim peki.

Ayrıca sen kurumsal dediğinde ben olmaz dedim. Sen dur deniyelim dedin. Bende zaten senden rica ile istedim. Haa gelip 10 kontörün (yaklaşık 1.2 lira) lafını yapacak adamsan yaşının kalbının adamı değilsin.

Oyunda öyle satılık ciddan 2 kontör yazmakla ben ne sinirlenirim nede üzülürüm. İnsanları tanımış oluyorum sen ve senin gibiler sayesinde. Yalanla dolanla uğraşan insanları..

Mesela o gece ben Silence- Azrael- Batu yada sordum. Ama adam gelip laf etmiyor.

Çünkü adam var adam var.

Son olarak Mevlana;

Önce adama bakarım adam mı diye, sonra lafa bakarım laf mı diye...

Malesef karşımda şu anda bu kriter de "0" sıfır konumunda.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #85 : 03 Mart 2009, 23:21:24 »
Tamam sakin olun.

Çok konuşan Atakan bey şu isimdeki elemanınızı allahın her gün'ü reskill etmekteyiz, lüftfen bizden uzak tutunuz. Mesüliyet kabul etmiyoruz sonra. Şimdi kapat o çeneni.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #86 : 04 Mart 2009, 01:16:48 »
Her dakika istedim peki.

Ayrıca sen kurumsal dediğinde ben olmaz dedim. Sen dur deniyelim dedin. Bende zaten senden rica ile istedim. Haa gelip 10 kontörün (yaklaşık 1.2 lira) lafını yapacak adamsan yaşının kalbının adamı değilsin.

Oyunda öyle satılık ciddan 2 kontör yazmakla ben ne sinirlenirim nede üzülürüm. İnsanları tanımış oluyorum sen ve senin gibiler sayesinde. Yalanla dolanla uğraşan insanları..

Mesela o gece ben Silence- Azrael- Batu yada sordum. Ama adam gelip laf etmiyor.

Çünkü adam var adam var.

Son olarak Mevlana;

Önce adama bakarım adam mı diye, sonra lafa bakarım laf mı diye...

Malesef karşımda şu anda bu kriter de "0" sıfır konumunda.

Nasıl hatırlıyorsun dün gibi di mi :) kıyamam sana verdigin değer cok önemli benim için lütfen gözünde düşmesin değerim . O senin değerin işte oraya yazdıgım satılık ciddan 2 kontur. zaman zaman kampanya ile 1.5 kontura da düşmüyor değilsin..
Sen ne anlarsın mevlana dan önce koltukda dogru oturmayı öğren. Nerde doğdu desem Türkiye de dersin ancak :) Demekki herkes dilenciliğini idare eder hale gelmiş, onlar da yakında keser akışı ayrıca dahi anlamında ki "da de" ekleri ayrı yazılır . Bu kadar cahillikle kurumsal hattın olmayacağı bilgisini bana vermen ayrı bir yalan tabiki. Hayatında kurumsal hat mı gördün. Sanalda tanıdıgın adamdan kontur isteyecek kadar GENİŞ bir adamsın . Genişlik göreceli bir kavram tabi herkes için.. Bak hala adamsın diyorum . Lafıma bakmışsın ki cevap yazıyorsun .. Yazmaya devam oyna ciddan oyna bu arada dün 3 kişi indi speedden aşağıya aman dikkat !

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #87 : 04 Mart 2009, 01:17:44 »
takıl
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

Çevrimdışı Dakmor

• Kıdemli Üye
  • 1958
  • Red Label
« Yanıtla #88 : 04 Mart 2009, 01:22:11 »
Arkadaşlar burası oyundaki görüntülerin paylaşıldığı bir platform değil mi? Başlıkta öyle yazıyor.

Lütfen konuyu saptırmayın, lonca threadlerine müdahale etmek istemiyoruz fakat almış başını gitmiş burası sanki.
« Son Düzenleme: 04 Mart 2009, 01:22:33 Gönderen: Dakmor »
Türkiye'dir Galatasaray

[Dying Wish]         
Nada Cuiviene
Reason

in n0x we trust
[TCV][Ba's][Metalon][n0x][IM]
D'akmor J.Matthew
Gosufaer Drama

http://castrodelfino.blogspot.com/

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #89 : 04 Mart 2009, 01:30:30 »
katılıyorum bazı arkadaşlar uzerıne vazıfe olmadan her forumda yazı yazmaya calısıp beceremıyorlar. Bu gibi gereksiz post kasan vatandaşları forumlardan uzak tutmak lazım. Sonra uyku vakti gelince zırvalayıp gidiyorlar. Yasaklı listesi gibi bir sistem olsa Ciddan gibiler her platformda atıp tutamaz. Zaten gereken cevabı kendisi aldı benden. Ben bundan sonra yazdığı gereksiz yazıları silerim. Ayrıca DW ss albümünün ikinci sayfasına bakarsan, oranın da amacını çoktan aştığını sadece bir adet ss olduğunu OBJEKTİF  gözle görebilirsin Dakmor :)
Bunun gibi sana daha müdahale etmen gereken 20 konu gösteririm.

« Son Düzenleme: 04 Mart 2009, 01:38:18 Gönderen: azizz »