Revolution UO

Do Not Disturb [DND] Ss Albümü

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı EnesCengaver

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 168
Ynt: Do Not Disturb [DND] Ss Albümü
« Yanıtla #45 : 15 Ocak 2009, 18:46:05 »
hayret şasırdım selin nasıl koymadınız foruma
Enescengaver Haciyatmaz...
Biz BİZEDE,SİZEDE yeteriz.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #46 : 15 Ocak 2009, 21:38:48 »
Neden mi koymadılar enescim ben sana söliyim canım :)

Bunu kestim tabi bunda bi kuyruk acısı bahrınıyo gel bidaha gel bidaha :) arkadaş yev moongateye çağırdı hadi actiye çıkalım diye  ;D bi gittim bi baktım arkadan Ciddan geçti . Daldı bende daldım tabikide 4 5 kere canı azaldı diye ağaçların arkasına veya ormana kaçtı :) 2 kere evine girdi dedim bırak işim var gidicem bi hırsla hemen evden çıkıodu kol ort çektiğimde :D eee malum gene kapışıoduk bunun dip canı kaldı :) benimde 50 falan canım kaldı spearın tek vuruşu ile bi baktım bu gene kaçıo bende heal içtim bi baktım healım bitmiş . Dedim heal bitti geldi daldı :) Öldüm .... Anormal bir şey değil ama bir daha dar alanda olsaydı çoktan yatmıştı o yüzden koymadılar.Koyamadılar

//Kimine göre yalanım kimine göre kralım ben adamına göre adamım// ;)

Anladınmı kuzu...

Hmm güzel yazmışsın, imzasını isterim bi ara. Bu kadar yalancı olabilceğini hiç bir zaman tahmin etmedim. Birde yaşım büyük diyorsun. 1. be evlere kaçmadım. Kaçamamda yew moongate de 2 evim var 2side craft yani canım 100ken girebilirim.
Diğer bir konu ise ben evlere girdiğimde senin güzel arkadaşın bana kal vas atıyordu. Atma dedin. Onunda ss var. Hani istersen onuda koyarım? Rezilliğin belli olsun diye. Bugüne kadar 3265 kişiyle belki pvp yaptım 3 kişi arasında adam kestim. 10 kişi arasından rahatça kurtuldum ama gel görki ben bir kişiye 1 dakikada yatmadım. Yazmıyacaktım bu araya arda beye sözüm vardı. kendisi anlamadığım bir şekilde msn de konuştuktan sonra buraya yazı yazmış, yeni fark ettim. birisi bana "işte arda şekercioğlu böyle biri" demişti. kendisine hak verdim açıkcası.
O yüzden beni 1 kez kestin diye böbürlenme. Gene keserim diyorsan gel aynı moonglow tarlada o dar alanda yapalım... reg pot bandaj bitene kadar devam ederim üşünme***esersen yenildiğim acc yi banlatcam. yenilrsende burda bir daha adımı ağzına alma. var'ım diyorsan ok gel yokum diyorsanda sus konuşma.

büyük ayaklarına yatıyorsunda, o büyüklüğü bi türlü göremedim. ya sen çok küçüksün, ya hayat çok salak...

İstediğin robe ni çek. istediğin bineğine bin. istediğin kadar reg pot vs al. ama bunları alamam diyorsanda konuşma.

birde şu varoş ağızlı lehçenizi artık bi kenara itin, itici oluyorsunuz  :-\
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

Çevrimdışı Richart Dİxon

• # Yörünge Dışı
  • 1095
  • Leader Of , B&B
    • Forumyeli
    • E-Posta
« Yanıtla #47 : 15 Ocak 2009, 22:29:24 »
rezil et bab !

Et bakalım rezil .

Ben seni pvp de rezil ettim snde beni burda rezil edebiliyosan et bu 1.

Ben yaşım büyük demiyorum yaşımıda saklamıyorum 16 yaşındayım büyük olunca ne saygı kazanırsn nede ii oynarsn.

Arkadaşımın sana neden kal vaz attığını snde çok ii biliyorsn arkadaşla skypeden konuşuyoruz diyorum ki atma atıyo gitsn bırak acti atalım biraz dedi. Ama be kuzum snde 5 6 kere canın dip ken sni kovalamadım ve benim canım 50 nin altına hiç düşmedi.Curesi biten adamı bende yatırırm hele poi yemişse...

Evet daha fazla konuyu kirletmeyin bir sorununuz varsa oynayın...

(Konuyu boşuna kirletmeyin eğer çok istiyorsanız ve devam ederseniz size kirleticek bir konu açarım.Gerçi herkez o konuyu biliyo amacım laf skmak değil sadece uyarıdır)

//Lamlarce Discotec'h//      //Richart Ciassa//

//Uyarımı şimdiden dikkate aldığınız için şimdiden teşekkür ederim//
« Son Düzenleme: 15 Ocak 2009, 22:30:46 Gönderen: Richart Dİxon »

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #48 : 15 Ocak 2009, 23:00:44 »
arda abin konu mu temizliyor. vay be. hemde her gün. ulan ne başlıkmış hit başlık mübarek günde 3453647 "click" alıyor.

neyse 16 yaşındasın ve 1 dediğin diğerini tutmuyor. kendinle çelişme, tutarsız olma.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

Çevrimdışı EnesCengaver

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 168
« Yanıtla #49 : 16 Ocak 2009, 03:40:59 »
konuşmadan edemiyorsun değilmi selin?
Enescengaver Haciyatmaz...
Biz BİZEDE,SİZEDE yeteriz.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #50 : 16 Ocak 2009, 14:40:07 »
Şimdi keyifli bir yazıyla konuyu sonlandırayım .Keyifli derken benim yazarken keyif alacağım sizin de izlemekten öteye gidemeyeceğiniz bir yazı olacak ta ki ben izin verene düğmeye basana kilidi kaldırana " evet artık yazabilirsiniz başlayın hadi bakalım aslanlarım " diyene kadar kös kös okuyacaksınız bu yazıyı .

Şurdan başlayayım.
Aramızda bagzı saf arkadaşlar var bu forumun moderatörünün MASTER yani benim olduğumu bilemeyecek kadar forum kullanma özürlü bilgi eksigi olan saf arkadaslar.. Kimisi bana " moderatöre bildir " komutuyla " bana SELİN dedi lütfen geregini yapın gibisinden komik ( öğretmenim bana vurdu üühühü ) mantığıyla , Kanıt :  " Ciddan Omnipotent bölümde bir konuyu incelemeniz isteniyor.:
selim adlı kişiye selin demek, gereğinin yapılmasını diliyoruz. gibi aciz bir istekde bulunuyor.

Daha önce verdigim zovirax ucuk kreminin etkisi 10 gun kadar sürmüş olup hala yaralarını iyileştiremeyen ve yarasına bastıkca canı acayan bir görünüş.

İkinci olarak hangi mantalite yazdıkalrının silinecegini bilerek bir robot misali yazar da yazar . Forumda gerekli olan yazılar kalmış geçmişteki masal hikayeler palavralar laf dalaşları hepsi kaldırılmıştır. Kabaca bir okudum . Millet neymiş anasını satayım 6 yasında baslayanlar atıyla 16 kişi birden kesenler krallık kuranlar yıkanlar sallayan sallayana. Tek gerçek şu o attığınız tarihlerde DnD vardı Hala var yaklaşık 11 senedir. İlerde de hep olacak . Öle haftalık aylık senelik guild lerden degil .. Neyse kahvaltı etmeden size söleyeceğim şu. Bir sonraki iznime kadar bu forum amacına kapatılmıştır. Yarasını saramayan arkadaşlar sarsın . Atıp tutan arkadaşlar derslerine çalıssın , tren izlemek isteyen arkadaşlar bu forumu okusun.Hadi kalın sağlıacakla.

DnD Master Lahesy

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #51 : 16 Şubat 2009, 23:57:59 »
Kıyamadık ya o kadar kaçtı kaçtı makinası dayanmadı sonunda :)

[img=http://img25.imageshack.us/img25/5531/kyamadkmx1.th.jpg]

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 19 Şubat 2009, 00:24:05 »
Her gün kesiyorum diyen adam, kesiliyorum diyecekti herhalde geçenlerde dili sürtmüştür normal. ŞamarOĞLANı

Yine bir ders verilmiş kendisine ...

[img=http://img88.imageshack.us/img88/8376/speedinsonufa7.th.jpg]

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #53 : 19 Şubat 2009, 13:10:35 »
pusuyla kestiğinizde seviniyormusunz?

Hadi oraya girdi diyelim ,yapicak kaç seçenek war?

1-ölümünü izlemek
2- Log out çekmek
3- küfür etmek.
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #54 : 19 Şubat 2009, 15:10:31 »
Kafası çalısan girmez.. Yapılcak tek seçenecek ! Küfüre gerek kalmaz böylece.. ölmeye de logout a da ama malum tecrube zayıf.. Hersey acık alanda koşuşturmaya benzemez capraz koşular yapmaya ordan oraya " hani dıyor ya capraz koşu anlamazmışız bız " :) Kıyamadık..

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • 592
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
« Yanıtla #55 : 20 Şubat 2009, 11:34:48 »
pusuyla kestiğinizde seviniyormusunz?

Hadi onu bunu hepsini geçtim.Diyelim ki biz sözde Haksızız.En azından illegal programlar kullanarak oynamıyoruz oyunu.Yok sen illa yok tuzakçısınız cart curt demeye devam ediceksen o çok değerli zamanından yarım saat ayırarak üstüne bi energy robe giyip git golem kes çıkar malzemeleri sende golem yap,sende tuzak yap.

Tabi yapabilirsen....

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #56 : 20 Şubat 2009, 19:10:28 »
Ya şimdi anlamadığım nokta şu. Neyi tartışıyorsunuz. Serverın ileri gelen kesmi speed le alakam olmadığını biliyor. Geriye kalan oyun bilmeyen tayfada açığını böyle kapıyor işte.

Hadi mjx. Byeye
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 21 Şubat 2009, 00:32:35 »
oyunu bilmeden 2 forum da ölum ss lerınle dolmus bilsek heralde ultımayı bıraktırırız sana

Kıyamadık

Satılık ciddan 2 kontur alana yanında .exe bedava

Çevrimdışı #DiMiTRi DisCoTecH#

• Üye
  • **
  • 592
  • eMeKLi MeMBeR
    • E-Posta
« Yanıtla #58 : 22 Şubat 2009, 15:04:53 »
Ya şimdi anlamadığım nokta şu. Neyi tartışıyorsunuz. Serverın ileri gelen kesmi speed le alakam olmadığını biliyor. Geriye kalan oyun bilmeyen tayfada açığını böyle kapıyor işte.

Hadi mjx. Byeye

Biz ortaya attık lafı sen niye üstüne alınıyorsun hemen gökhan,yarası olan gocunur arkadaş.Ben ciddan speedci,ciddanı banlayın mı dedim dedimki biz illegal program kullanarak oynamıyoruz.Üstüne niye alınıyorsun bu kadar  ;)

• # Yörünge Dışı
  • 6220
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #59 : 22 Şubat 2009, 23:27:57 »
Biz ortaya attık lafı sen niye üstüne alınıyorsun hemen gökhan,yarası olan gocunur arkadaş.Ben ciddan speedci,ciddanı banlayın mı dedim dedimki biz illegal program kullanarak oynamıyoruz.Üstüne niye alınıyorsun bu kadar  ;)

Melik boş konuşma, direk gökhan speedci diye başlık açtı kamilin biri. Oke? Bilmeden yorum yapmayın artık.

Neyse ya lanet ettim ne kadar ezik bir loncaya girmişim zamanında.
ZENGİN TÜCCAR 8)
-USAS-