0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Neden mi koymadılar enescim ben sana söliyim canım Bunu kestim tabi bunda bi kuyruk acısı bahrınıyo gel bidaha gel bidaha arkadaş yev moongateye çağırdı hadi actiye çıkalım diye bi gittim bi baktım arkadan Ciddan geçti . Daldı bende daldım tabikide 4 5 kere canı azaldı diye ağaçların arkasına veya ormana kaçtı 2 kere evine girdi dedim bırak işim var gidicem bi hırsla hemen evden çıkıodu kol ort çektiğimde eee malum gene kapışıoduk bunun dip canı kaldı benimde 50 falan canım kaldı spearın tek vuruşu ile bi baktım bu gene kaçıo bende heal içtim bi baktım healım bitmiş . Dedim heal bitti geldi daldı Öldüm .... Anormal bir şey değil ama bir daha dar alanda olsaydı çoktan yatmıştı o yüzden koymadılar.Koyamadılar//Kimine göre yalanım kimine göre kralım ben adamına göre adamım// Anladınmı kuzu...
rezil et bab !
pusuyla kestiğinizde seviniyormusunz?
Ya şimdi anlamadığım nokta şu. Neyi tartışıyorsunuz. Serverın ileri gelen kesmi speed le alakam olmadığını biliyor. Geriye kalan oyun bilmeyen tayfada açığını böyle kapıyor işte.Hadi mjx. Byeye
Biz ortaya attık lafı sen niye üstüne alınıyorsun hemen gökhan,yarası olan gocunur arkadaş.Ben ciddan speedci,ciddanı banlayın mı dedim dedimki biz illegal program kullanarak oynamıyoruz.Üstüne niye alınıyorsun bu kadar