Revolution UO

Do Not Disturb [DND] Ss Albümü

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

azizz

• Ziyaretçi
Ynt: Do Not Disturb [DND] Ss Albümü
« Yanıtla #60 : 23 Şubat 2009, 12:58:04 »
Melik boş konuşma, direk gökhan speedci diye başlık açtı kamilin biri. Oke? Bilmeden yorum yapmayın artık.

Neyse ya lanet ettim ne kadar ezik bir loncaya girmişim zamanında.

Ne yalvarmıştın gokhan girmek için " abi ne olur şu dying wishlere senin taktikle ajan sokalım vs " ama onu bile beceremedin anladılar senin ne oldugunu almadılar bile guilde.. her konuda oldugun gibi orda da beceriksizligini gösterdinb. LANET OLSUN ağlama sesi duydum ? Daha önce yarana merhem vermiştim ZOVİRAX iyi gelmişti ?  Ne yarası bu tabiki teke tek yapılan duello da görünen aciz ss lerinden sonra açılan yaralar :)  simdi de ağlamana GARGARA vereyim ? Gazını da alır :)

Ha bu arada boenx mıdır bronx mudur o gereksiz sahsiyetin yazılarını siliyorum kendi çöplüğünde pislesin kim oldugunu bilmedigim adamlarla muhattap olmak 2 konturluk adamlaın işi hadi sen yaz biz aldık ortaya seni eylenmeye devam :)
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 13:01:37 Gönderen: azizz »

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #61 : 23 Şubat 2009, 13:07:08 »
Yalana gel ya :D

İletilerimde mesajlar duruyo.

Msn log ları var. Şu dandik oyun için yalan söylüyorsun ya =)

Bu arada yazının sadece ilk cümlesini falan okudum.

Sana acıyorum.

Harbi uza git.

Muhahah logları varmış ahaha yaz orda 2 3 cumle kafana gore koy logları amma komık adamsın gosterıcem dıyıp gostermeyenlerden hayatı boyunca bırseylerın arkasına sıgınanlardansın. Bak gosterırım haa gosterırım ... " GÖSTERIR AMA BELGENIN UZUNLUGU 3 CM cıkar "
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 13:11:27 Gönderen: azizz »
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #62 : 23 Şubat 2009, 13:12:55 »
Bu arada yazının sadece ilk cümlesini falan okudum.

Bu da ayrı komedi cümleye bak  kıyamam ya çıldırmış okur okumaz :) Acıdıgın adamla aynı platformda muhattap olacak kadar yeteneksizsin. Sana acımıyorum malesef vatanda senden cok var.. Senin gibilerle yaşamayı bilip eylence haline çevirmek ayrı bir yetenek. Bir şekilde hadlerini bildirmek gerekir. Yaşı kaç olursa olsun. Somut konuşarak ss lerı koyarak :)
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 13:15:04 Gönderen: azizz »

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #63 : 23 Şubat 2009, 13:20:39 »
Yalana gel ya :D

İletilerimde mesajlar duruyor

2 kontur ciddan, al yalan dedigin iddianın kanıtı 2 snye sonra koydum sen git evde calıs biraz . Kıyamıyoruz sana :) okuyun beyler kepazeligi özel msjdan bana gelen teklife bakın . Hadi abicim yaz bakalım buna da bir bahane yüzsüz yüzsüz utanmadan :) yaz da eylenmeye devam edeyim :)

[img=http://img6.imageshack.us/img6/7724/ciddanpalavra.th.jpg]

Cengiz İmren

• Ziyaretçi
« Yanıtla #64 : 23 Şubat 2009, 13:25:55 »
Ne yalvarmıştın gokhan girmek için " abi ne olur şu dying wishlere senin taktikle ajan sokalım vs " ama onu bile beceremedin anladılar senin ne oldugunu almadılar bile guilde.. her konuda oldugun gibi orda da beceriksizligini gösterdinb. LANET OLSUN ağlama sesi duydum ? Daha önce yarana merhem vermiştim ZOVİRAX iyi gelmişti ?  Ne yarası bu tabiki teke tek yapılan duello da görünen aciz ss lerinden sonra açılan yaralar :)  simdi de ağlamana GARGARA vereyim ? Gazını da alır :)

Ha bu arada boenx mıdır bronx mudur o gereksiz sahsiyetin yazılarını siliyorum kendi çöplüğünde pislesin kim oldugunu bilmedigim adamlarla muhattap olmak 2 konturluk adamlaın işi hadi sen yaz biz aldık ortaya seni eylenmeye devam :)
;D
« Son Düzenleme: 23 Şubat 2009, 13:27:45 Gönderen: Cengiz İmren »

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #65 : 23 Şubat 2009, 13:32:36 »

[img=http://img26.imageshack.us/img26/7724/ciddanpalavra.th.jpg]

BENIM AMACIM HER DEFASINDA ONLARI TEKRARDAN EZEBILDIGIMI KANITLAMAK!!! Kıyamıyoruuuuuzz halen ! evet ne oldu gokhan gurur mu yaptın sustun aferım abicim aferim biraz gururlu ol da abuk subuk iddialarda palavralarda bulunma okuyamayanlar ıcın yazılan msjı ayrıca koyayım :)

Ciddan Omnipotent
# ilk uyarısını aldı
Üye

Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.

(Konu Yok)
« Alıcı: azizz : Mayıs 16, 2008, 07:36:00 » Alıntı Yanıtla Sil   

--------------------------------------------------------------------------------
Selam dostum, sanırsam bia üylerinen bir intikam peşindesin. ciddan_fb@hotmail.com
İstersen ekle, aynı yolun yolcusuyuz.
Senin amacın onlardan intikamını almak.
Benim amacım onları her defasında tekrardan ezebildiğimi kanıtlamak.

Çevrimdışı Ciddan Omnipotent

• # Yörünge Dışı
  • 6220
  • Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.
    • Revolutionuo
    • E-Posta
« Yanıtla #66 : 23 Şubat 2009, 13:50:59 »
Kralsın arda =)

Tamam büyüksün. :D

Bir daha ezik bölümlere girmiyim :D
ZENGİN TÜCCAR 8)
Bİ YERİNİ Mİ KESTİN ACABA? MİS GİBİ HIYAR KOKTUDA!
-USAS-

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #67 : 23 Şubat 2009, 13:59:09 »
ciddan ciddan aferim adımla hitap et bana 2 tane de çapulcu arkadasını getirmissin yazsınlar diye yazık bosuna yazıyorlar yardakçı mantalitesiyle . onların sana verdikleri talimatlara uysana sen!! yasaklamıştı bir tanesi bu foruma yazı yazıp kepaze olmanı ? neden dinlemiyorsun kankanı ? ne de olsa aynı kapda... Ama dayanamıyorsun di mi egon engel oluyor ezik acınıcak halde zavallı bir adamla muhattap olmayı :) O yüzden kıyamıyoruz sana :) haydi beyler devam. somut kanıtlara geeel :) teklife geeel . Ciddan ne dersin beraber TWİ leri çökertelim hayattaki tek gayem bu benim :) ahahahah amacımız ortak ahahah . Su çapulculara sole yazmaya devam etsınler 10 dk yazıyorlar 1 tuşla güle güle ha birazdan çıkıcam aksamustu gelınce benı bekleyın makaraya devam o surcte girmek yasak :) Açınca bol bol yazarsınız.

Kralsın muhabbetti de 100 yılı aştı yeni şeyler bul kendine farklı yalanlar..

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #68 : 23 Şubat 2009, 15:12:35 »
evet kilidi kaldırdım çocuklar eylendirin abinizi yazın bakıyım ..

Ciddan da kampanya başlatıyorum :

Adam başı 2 kontur toplasak bu cocuk 2 ay konusur rahat rahat yazık el atalım şuna :)

Çevrimdışı Tufii Cuiviene.

• Üye
  • **
  • 1227
  • Dostluğun ötesinde DW.
    • E-Posta
« Yanıtla #69 : 23 Şubat 2009, 15:50:36 »
Bize sokmaya calıştıgı karakter neydi merak ettim lol.

[Dying Wish]

Salian Cuiviene
Tufii Cuiviene

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #70 : 23 Şubat 2009, 16:00:28 »
hmm hatırlarsam soleyeyım tufancım ama cok komık bır sekılde reddetmıstınız herkes benım gıbı gıremez tabı yetenek ıster :) şaka bir yana guzel hatıralardı goremıyorum senı bu aralar tufan ın game out game ?

Cengiz İmren

• Ziyaretçi
« Yanıtla #71 : 23 Şubat 2009, 16:05:54 »

BENIM AMACIM HER DEFASINDA ONLARI TEKRARDAN EZEBILDIGIMI KANITLAMAK!!! Kıyamıyoruuuuuzz halen ! evet ne oldu gokhan gurur mu yaptın sustun aferım abicim aferim biraz gururlu ol da abuk subuk iddialarda palavralarda bulunma okuyamayanlar ıcın yazılan msjı ayrıca koyayım :)

Ciddan Omnipotent
# ilk uyarısını aldı
Üye

Gösteriş sizin, gösteri bizim işimiz.

(Konu Yok)
« Alıcı: azizz : Mayıs 16, 2008, 07:36:00 » Alıntı Yanıtla Sil   

--------------------------------------------------------------------------------
Selam dostum, sanırsam bia üylerinen bir intikam peşindesin. ciddan_fb@hotmail.com
İstersen ekle, aynı yolun yolcusuyuz.
Senin amacın onlardan intikamını almak.
Benim amacım onları her defasında tekrardan ezebildiğimi kanıtlamak.
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Çevrimdışı * Anita ExBurn *

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 570
  • Revonun ve Forumun Demirbaşıdır.
    • E-Posta
« Yanıtla #72 : 23 Şubat 2009, 16:09:28 »
Arkadaşlar meraktan soruyorum burası Ss albümü mü? Kapak Albümü mü? :)
Anita Ex'burn
Haydi Hamburg Bastır Koçum Benim... !

Bug Abuse

azizz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #73 : 23 Şubat 2009, 20:24:02 »
Dostum burası yüzü olmayan cocacola şişelerinin kapaklandığı bir üretim merkezine dönüşebiliyor istenildiğinde :)

Çevrimdışı elephant.gun

• Üye
  • **
  • 888
    • E-Posta
« Yanıtla #74 : 23 Şubat 2009, 20:49:06 »

Abicim senin de ne dertli başın varmış yahu.

Onu ezeyim bunu çü?keyim. Valla zor iş, maaşı iyi mi bari şsdlfkdşslfks.
put your money where your mouth is