Revolution UO

Skiller

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kadayıf

• Üye
  • **
  • 506
Skiller
« : 19 Ağustos 2006, 20:11:03 »
Öncelikle Herkese Merhaba;
Merak Ettigim Bi Kaç Şey War.
Warlock Charın Skilleri Nasıl Olmalı.
Skillerin Nedeni Ne?[Demek İstedigim;Mage 100 Olsun Diyorsanız Nedeninide Yazın.Çok Mu Damage Alıyor,Yani Niye?]
Yardımcı Olursanız Sevinirim...
[Umarım Yeri Burasıdır...]

Özledim Teninin Kokusunu Özledim....
size=22]Sakız Kayboluyor....[/size]

" Sernaz "

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #1 : 19 Ağustos 2006, 20:23:10 »
Bunun içinmi topiç açtın ?  :thief:  Mageyi 100 lemiyorlar çünkü mage 90 da yaptıgını mage 100 de de yapıyorsun neden o 10 skilli gereksiz bir yere kassın.Hayret bir şey açtığın topice bak kusura bakma yani...Bildiğim kadarı ile sen bir warlock sun ve bunu yazman çok saçma geldi bana. :ZEUS:  

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
Skiller
« Yanıtla #2 : 19 Ağustos 2006, 20:35:48 »
Adam bilmiyordur yazmıştır.Sanamı düştü?Yardımcı olmıycaksan gereksiz postu esas sen atma.Ama diğer arkadaş yeri burası değil.Yardım bölümüne açmalıydın..
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

" Sernaz "

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #3 : 19 Ağustos 2006, 20:36:36 »
800 Saat onlinesi olan bir warlockun bunu yazması mantıklımı ? . Ve ilk postumda farkının ne olduğunu yazdım...

Çevrimdışı Kadayıf

• Üye
  • **
  • 506
Skiller
« Yanıtla #4 : 19 Ağustos 2006, 20:47:58 »
Gereksiz Adamlar Gene Postu Kirletmeye Geldi.
Nese...

Ben Orda Mage'i Sadece Örnek Olsun Diye Verdim.
Mesela Anatomy 100 Olmak Zorunda MI?Çünkü Çogu Kişi Yara,Paradarbe,Critical Vuruşların Anatomy İle İlgili Oldugunu Söylüyor.
Medi Kaç Olmalı Sizce?Kimi 70 Yapmış,Kimi 30.En Uygunu Kaç Sizce?

Sernaz Eger Kendine Warlockda Ya Da Puremagede Güveniyorsan Gel Pvp Yapalım.
Ama Sanırım Senin Gerginligin Şu Çanta Bugu'nın Kaldırılması.Ha?Sen Anladın :smt005  :smt005  :smt005  :smt005

Çevrimdışı Kadayıf

• Üye
  • **
  • 506
Skiller
« Yanıtla #5 : 19 Ağustos 2006, 20:49:24 »
Alıntı yapılan: "Grim Reaper"
Ama diğer arkadaş yeri burası değil.Yardım bölümüne açmalıydın..

Hmm Haklısın.
Ama Çogu Kişi O Bölümlerle Hiç İlgilenmiyor....

" Sernaz "

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #6 : 19 Ağustos 2006, 20:57:45 »
Kimin ne olduğunu herkez biliyor merak etme sen. Kendime güvendiğimi söylemedim ben .Unutmaki her şey pwp demek değildir.Ama anlayamıyorsunuz sanırım . Üzücü. Gereksiz insan sözüne cevap vermiyor üstüme alınmıyorum.Topic açmadan önce düzgün konuşmayı öğren.Oynamayı biliyorsanız uygun warlock skileri

' Combat skilli değişebilir tabiki sadece bir örnektir '

Mf = 100

Tactic = 100

Mage = 90

Eva = 75

Medi = 75

Heal = 80

Anatomy = 80

Poi = 100

Suç bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Benim düşüncem bu topici post kasmak için açtın ama yazacağımı yazdım . Yukarıdaki skiller warlock için ideal skiller.

Statlar

Dex = 100

Str = 90

İnt = 35

Zaten Bless attığınızda daha da uygun hale gelecektir.

Skiller
« Yanıtla #7 : 19 Ağustos 2006, 21:21:01 »
warlock için anatomy bncé 100 olmali bildiğim kadariyla bütün bonuslar buna bağlıdır..
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

" Sernaz "

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #8 : 19 Ağustos 2006, 21:41:12 »
Ozaman medi den taviz vericez  :smt005  

Xerxes

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #9 : 20 Ağustos 2006, 02:07:40 »
mage 85 olsa yeterli, energy field atarsın, in vas por fln atmıcan herhalde warlockla...

Çevrimdışı Imhoteph

• Üye
  • **
  • 180
Skiller
« Yanıtla #10 : 20 Ağustos 2006, 03:54:03 »
Anatomy Skill'i Eğer Sw ve Fenc Skill'in Varsa 100 Olmalı Eğer Mf ise 80 - 90 Farketmez Medi En Cazibi 30'dur. İnt : 45 yap Rel Sanet'le 55 60 a kdr çıkar sanırım 75 le Aynı Tefe Mage : 90 yap bence poi'den Kazanırsın sakın Poi'yi 85'den Aşağıda Yapma Pek İşe Yaramaz eğer bilmek istediğin başka şeylerde varsa bunu ister hemen burda yaz ister yardım topic aç post yüzünden yazı yazmak isteyenleride kafana takma yoluna bak!

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #11 : 20 Ağustos 2006, 10:34:58 »
Alıntı yapılan: "Azrael"
mage 100 olmasının tek + sı poison daha etkili verirsiniz

tabiki moonsterlere, playerlere degil.

Roby Rekarte

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #12 : 20 Ağustos 2006, 10:46:32 »
bi kere oncelikle tactics + anatomy + kullanacagın combat skilli 100 olmalı. warlock isen poi'de 100 olmalı. warlock olarak herhalde earthquake atmayacak veya flame strike atmayacaksın. bir warlock ust seviye buyu olarak en cok gate ve mark buyusunu kullanır bunun icin 75 mage warlocka yeterlidir. sadece biraz fizzle olma sansı yuksek. eva warlock icin gereksiz bir skilldir. meditation ise 30 uygundur, her ne kadar konsantrasyon guclugu ceksede bu sekilde oynayarak alısabilinir. heal ise hem skill kazanma guclugunden hem 80-100 arası verdigi hp fazlalıgı bakımından degerlendirecek olursa 80 olması yeterlidir. zaten bandajla yetinen cok az kisi var herkez potion kullanmakta. bunun yanında 2 veya 3 kombat skill de kullanmak mumkun. ornegin mageler icin mace fighting skillini kullanabilirken diger warriorlar icin olsun warlocklar icin olsun fence veya sw skillerini kullanmak daha pratiktir. ama warlock veya warriorlar icin en uygun skill bence fence, paradarbenin gozune kurban. ama bu durumda da sansın yuksek olmalı cunku ultima beni hic sevmiyor  :smt019  :smt019

ha bu arada statları da unutmayalım eger skillerini yukarıda anlattıgım gibi yapacak olursan dexin mutlak sartla 100 olmalı bol bol bless buyusunu kullanmalısın. hani inte vereyim diye str'de calayım diye bir dusunce icine de girme cunku yanlıs yaparsın 75 mage icin 25 int cok bile ama blessle ancak gate acılıyor o yuzden ideal.

Çevrimdışı Kadayıf

• Üye
  • **
  • 506
Skiller
« Yanıtla #13 : 20 Ağustos 2006, 11:27:26 »
Alıntı yapılan: "" Sernaz ""
Kimin ne olduğunu herkez biliyor merak etme sen. Kendime güvendiğimi söylemedim ben .Unutmaki her şey pwp demek değildir.Ama anlayamıyorsunuz sanırım . Üzücü. Gereksiz insan sözüne cevap vermiyor üstüme alınmıyorum.Topic açmadan önce düzgün konuşmayı öğren.Oynamayı biliyorsanız uygun warlock skileri

' Combat skilli değişebilir tabiki sadece bir örnektir '

Mf = 100

Tactic = 100

Mage = 90

Eva = 75

Medi = 75

Heal = 80

Anatomy = 80

Poi = 100

Suç bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz.Benim düşüncem bu topici post kasmak için açtın ama yazacağımı yazdım . Yukarıdaki skiller warlock için ideal skiller.

Statlar

Dex = 100

Str = 90

İnt = 35

Zaten Bless attığınızda daha da uygun hale gelecektir.

:smt005  :smt005

Ayrıca Diger Arkadaşlara Yardımları İçin Teşekkür Ederim

" Sernaz "

• Ziyaretçi
Skiller
« Yanıtla #14 : 20 Ağustos 2006, 13:06:50 »
Kadayıf neye gülüyorsun ? Yardımcı olmaya çalışıyoruz burda.Farkında olmadan espirimi yaptım yoksa  :smt014