Revolution UO

Çift PC

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ***Tuana Demor***

• # Yörünge Dışı
  • 1430
  • Impossible is Nothing..
    • E-Posta
Çift PC
« : 07 Ocak 2009, 15:58:21 »
Sevgili Arkadaşlar ve Sn. Yetkililer,

Aynı modem üzerinden çift pc ile oyuna baglanmak yasakmı? Ban sebebimidir? Öğrenmek istiyorum NET BİLGİSİ OLANLAR YAZARSA SEVİNİRİM...

***Anita Ex'burn&Diana Ex'burn***The Burn'Out!! Sus ve oyna...
Benimle Polemiğe Girmeyin.Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam edin ufak şeylerle mutlu olmayı ve ego tatmin etmeye devam edi

Çevrimdışı Angelica

• # Yörünge Dışı
  • 1546
  • Jason Becker
    • E-Posta
Ynt: Çift PC
« Yanıtla #1 : 07 Ocak 2009, 16:03:06 »
İlgilenebilecek kişi sayısı aynı olmak zorunda . yani sen tek başına bir pc'den action yapıp , diğer pc'den para kasamassın. ama eğer varsa bir tanıdığını oturt başına beklesin.

-- bir bilgisayar ile oyuna bağlanmak bir kişi , iki bilgisayardan oyuna bağlanmak iki kişi .
Sizin hayal ettiklerinizi biz çoktan birer anı olarak geride bıraktık...

snt ??
Leusyana asi

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 07 Ocak 2009, 16:19:50 »
2 kişiysen Yasak ile uzaktan yakından alakası yok.

Tek kişi olsanda bana göre yasak olmamalı.(yasak olup olmadığını bilmiyorum ama ) Sonuçta Yanda makroda olan bir charın başında bir insan olsa ne farkedecek ? Veya ıssız bir yerde dursa charın biri?
272

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 07 Ocak 2009, 16:29:09 »
Ya bencede sorun olmamalı yani ben elimdeki imkanları sonuna kadar oyun içinde kullanabilirim kimse buna kısıtlama getiremez diye düşünüyorum.

Zaten 2 pcde yanımda ayrıca 1 kişi daha lazım derlerse kardeşimi oturturum makroda gelip gidip bakar.

Ama bu şekilde 2-3 pc si olup tek oynayanları biliyorum sadece aklıma takıldı Yetkililerden bir cvp gelenekadar bekleyelim bakalım.

Sırf bunun için bugün 125 ytl masraf yaptım.
Benimle Polemiğe Girmeyin.Her zaman yaptığınız şeyleri yapmaya devam edin ufak şeylerle mutlu olmayı ve ego tatmin etmeye devam edi

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 07 Ocak 2009, 16:41:07 »
çift client kontrollerinde 2. mouse u da diğer elle tutar koşturursun sorun olmaz  zaten =P Sol elle mouse çalış biraz :D
272

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 07 Ocak 2009, 17:32:30 »
çift client kontrollerinde 2. mouse u da diğer elle tutar koşturursun sorun olmaz  zaten =P Sol elle mouse çalış biraz :D

:) çalışmaya gerek yok ya tut çevir yeter aynı anda Yazı yazarım nebilim olmadı kameram war video'ya alırım kendimi 2 pc ile yada foto çeker koyarım buraya :D

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 07 Ocak 2009, 17:33:46 »
:D :D
272

Çevrimdışı Cosmodelica-

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 73
    • Haciyatmaz FamilY
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 07 Ocak 2009, 17:35:37 »
kurallara gore avay bırakamassın charları ama normalde acarsın
Tek Soz Haciyatmaz Family

Cosmodelica Haciyatmaz

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 07 Ocak 2009, 17:49:07 »
Neyse arkadaşlar bugün açacağım 2 pc birden.O kadar para bayıldım..

Burdan Sn.Robert'a ve diğer yetkililere sesleniyorum :)

Eğer oyunda gözünüze çarparsam her türlü test ve kanıtlamaya hazırım 7 senedir online oyun oynuyorum(uo/ko/sro vs..) oynuyorum ve hiçbir illegal programı;(çoğunun adını bile bilmem) kullanmadım,kullanmam da.
(Sadece 1 kez Revoda multi serbest bırakıldığında şehir alırken birkaç kişi ile beraber 30-35 char bırakmıştık :) )

Oyunu zevk için oynuyoruz aklımızda belirli hedeflerimiz var onlara ulaşmak için bu ilaç gibi olacak biraz rahat olsak kimseye zararımız olmaz :) Şimdiden teşekkürler.

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #9 : 07 Ocak 2009, 18:06:12 »
Kontrol'e çekildiğinde ayni anda  2 kişi oturuyorsa sorun değildr .

bknz; 2 pc ile oynuyorm bugune kadarda 1 kere dahi multi kontrol'e çekilmedim .
Çekmekten bıktılar sanirim .
Yeni kirikterimi kasiyorm ismide freedom
ikinci kirikterim Patron .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 07 Ocak 2009, 18:08:56 »
Kontrol'e çekildiğinde ayni anda  2 kişi oturuyorsa sorun değildr .

bknz; 2 pc ile oynuyorm bugune kadarda 1 kere dahi multi kontrol'e çekilmedim .
Çekmekten bıktılar sanirim .

ty ama gecenin köründe gelip çekerse evdekiler uyuosa tek başımayım pc ler aynı masada zaten yan yana biri notebook biri masaüstü.Ayrıca notebooktan Wirelessten baglanıcam İpyi göremeyebilirlermi acaba

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #11 : 07 Ocak 2009, 18:10:15 »
ipler görünür .
Ayni Makine olmadiğindan alt alta olmaz ipler .
1 sayfa 2 sayfa arali olur .
yan yana oldugunda , maouse ile cok rahat haraket ettirebilirsin veya ikisi ile birlikte yazi yazabilirsin .

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #12 : 07 Ocak 2009, 18:18:35 »
Bende sürekli çift pc kullanıyorm gerçi birinde kardeşim oynuyor . Tek bir kere çekildim ondada charları açık bırakmıştık kassın diye sabaha kdr , sabah bir kalktım 4 gün mü 5 gün mü ne jail üstümede not yazmıslar tekrarında ban diye , sonra o notu sildirttim kanıtladım oyun içinde 2-3 kere kendim kontrol ettirerek .Evde tek oldugunda açma biri oldugunda çektiler mi direk çağır o kişiyi oynatsın.
Prostartic
Frumpshkin

• # Yörünge Dışı
  • 1430
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 07 Ocak 2009, 18:19:00 »
ipler görünür .
Ayni Makine olmadiğindan alt alta olmaz ipler .
1 sayfa 2 sayfa arali olur .
yan yana oldugunda , maouse ile cok rahat haraket ettirebilirsin veya ikisi ile birlikte yazi yazabilirsin .

yan yana yaw Pcninnin klavye altta zaten notebookta masanın üstünde 2 monitör yanyana yani nese hayırlısı olsun saol selim bilgi için

Çevrimdışı ß?øñ?

• # Yörünge Dışı
  • 6095
  • The End .
« Yanıtla #14 : 07 Ocak 2009, 18:20:23 »
bişi olmaz .
yan yana basarsin cok rahat .

Maouse ile de cok rahat döndürürsün birini sol ele birini sağ ele al.

ben cok kurtuldum öyle xD

// Freedom Biohazard.
// Alona Biohazard.