Revolution UO

eskı clent..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

achilles blood

• Ziyaretçi
eskı clent..
« : 24 Ağustos 2006, 21:08:37 »
bu eskı clentı nerden yukluyoruz acaba bı lınk versenız yuklesek...gencler yuklemış bısey görmuyor gelıyor ıcerı lot yapıyor kutuyu ındırıyoruz ama fayda etmıyor..sonrada appsın sen dıye alay konusu oluyoruz yenı clentten bahsedıyosunuz barı eskı clentle oyuna gırılmesın bunu dusunemıyomusunuz...

Legion Blood

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #1 : 24 Ağustos 2006, 21:37:49 »
clent degil o bi kere "client" :) denuk elemanlarının bu konuda yardımlarını bekliyoruz diyede ekleme yapalım .

Xerxes

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #2 : 24 Ağustos 2006, 21:41:16 »
yeni clienti yukle  :ZEUS:

eskı clent..
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2006, 00:05:16 »
o olay kutularin altindan yürümédir.. oda cliéntlé alakali diil uoyla alakalidir..
Reflex Famagustian*
*Teror Famagustian*
*Terorst De'Nogua*

achilles blood

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #4 : 25 Ağustos 2006, 01:04:28 »
Alıntı yapılan: "Terorst De'nogua"
o olay kutularin altindan yürümédir.. oda cliéntlé alakali diil uoyla alakalidir..

Bu olayı sız gerceklestırdınız zaten helal olsun.. :)

achilles blood

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #5 : 25 Ağustos 2006, 01:06:52 »
Alıntı yapılan: "Azrael"
Şuanki zorunlu client harici bir client kullandıgız farkedilirse hesabınız kapatılır bunu dikkate alın ve sitemizdeki clientı inidiriniz sadece

Yokh öyle bısey sanırım bu olayı bı kac kısıde daha gördum eleman kendısı dedı robert vermıs hatta sıteye koymus yukleyın falan dıyodu..bende zaten yenı clent mevcut bu arada herkez olmasada cogu ınsan hılelı oynuyor varsa öyle bı durum eskı clentı verebılcek p.m yoluyla ulaşsın bana azrael ben banlanmayı göze alıyorum yakalayabılırsenız banlayın arkadasım kımse benden fazla degıl bende kımseden eksık degılım...

Çevrimdışı Chamberlain

• Kıdemli Üye
  • 1144
eskı clent..
« Yanıtla #6 : 25 Ağustos 2006, 01:08:03 »
***'s Legacy'i yüklediğimde bu olay başıma geldi.Evleri görmüyordum.Evleri görmemek berbat birşey iki evin arasından falan geçmeye çalışmak işkence.Keşke kutuların içinden geçemesemde evler geri gelse diye düşünüyordum...
aster of Fortune In Lies

Lazarus Nightfall

Nightfall
quietly crept in and changed us all.

achilles blood

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2006, 01:09:30 »
Alıntı yapılan: "Chamberlain"
***'s Legacy'i yüklediğimde bu olay başıma geldi.Evleri görmüyordum.Evleri görmemek berbat birşey iki evin arasından falan geçmeye çalışmak işkence.Keşke kutuların içinden geçemesemde evler geri gelse diye düşünüyordum...

heh işte tam olarak bu sanırım 8)  8)  :deimos:

Xerxes

• Ziyaretçi
eskı clent..
« Yanıtla #8 : 25 Ağustos 2006, 22:10:25 »
Alıntı yapılan: "achilles blood"
Alıntı yapılan: "Azrael"
Şuanki zorunlu client harici bir client kullandıgız farkedilirse hesabınız kapatılır bunu dikkate alın ve sitemizdeki clientı inidiriniz sadece

Yokh öyle bısey sanırım

senin yok oyle bir sey dedigin adam suanda en yetkili stafflardan biri...