Revolution UO

Bi program lazim

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

livingdead

• Ziyaretçi
Bi program lazim
« : 25 Ağustos 2006, 14:18:30 »
arkaslar sureklı bılgısayarım acık  oluyor ve gelen gıden cok ellesıyor bunu engellemek ıcın bı  program arıyorum sole bır program olucak bılgısayarı kıtlıycek ve yanlızca sıfresını gırınce acılacak   kıtledıgı zaman arka plandakı programların calısmasını  ıstıyorum mesala bıtlord war   windows u kıtledıkten sora arka planda bıtlord ve  nebılım uo makrosu falan calısmalı bole bısey olmadı   bildiginiz bole bı program warmı ?

Asil Torn Inferno Najash

• Ziyaretçi
Re: Bi program lazim
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2006, 14:39:13 »
Alıntı yapılan: "livingdead"
arkaslar sureklı bılgısayarım acık  oluyor ve gelen gıden cok ellesıyor bunu engellemek ıcın bı  program arıyorum sole bır program olucak bılgısayarı kıtlıycek ve yanlızca sıfresını gırınce acılacak   kıtledıgı zaman arka plandakı programların calısmasını  ıstıyorum mesala bıtlord war   windows u kıtledıkten sora arka planda bıtlord ve  nebılım uo makrosu falan calısmalı bole bısey olmadı   bildiginiz bole bı program warmı ?

ekran koruyucuna şifre koy en basiti

livingdead

• Ziyaretçi
Bi program lazim
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2006, 17:08:48 »
hıc aklıma gelmemıstı ıyı fıkır..
:D

Xerxes

• Ziyaretçi
Bi program lazim
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2006, 22:11:15 »
valla he bide program aramısın  :)

karlarprensi

• Ziyaretçi
bedne var o prog
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2006, 13:46:57 »
bedne var kardesım yardımcı olabılrıım  örn baslatta  tıkladıgına o revodakı kasılacak seyler gorunmyuro sadece senın elınde olan bırseydırn :smt016