Revolution UO

Biraz bireysel ama...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« : 27 Ağustos 2006, 02:34:39 »
Desktop'ta account'umun dosyasına ulaşım engellenmiş bir şekilde. format atmadığım sürece onun düzelme ihtimali de yok anladığım kadarıyla, ama varsa bilmek isterim, msdos'tan da engelli ve o engeli nasıl kaldırabileceğimi bilmiyorum
bu sorun bana nelere yol açıyo,
makro ekleyemiyorum, yeteri kadar büyük bir sorun
bunun dışında oyuna girdiğimde, char, ilk açtığım şekilde duruyo, paperdoll bile yok yani...
lütfen yardımcı olur
acc adını değiştirmek bir çözüm, ama bunu siteden yapamıyorum...
gm'lere duyrulur
şimdiden teşekkürler

blackdagger

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #1 : 27 Ağustos 2006, 03:32:51 »
Problem senın windows accountunun, desktop klasorune erişim hakkı olmadıgından kaynaklanıyor, Kullanıcı gruplarından kullandıgın windows accountunu yönetici sıfatı altına almalısın. Yine olmassa desktop klasörüne sag tıklayınca cıkan Paylaşım ve Güvenlik kısmındaki ayarları kurcalaman gerekebilir.

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #2 : 27 Ağustos 2006, 03:43:06 »
yok, direk diskin o bölgesinin bozuk olmasından kaynaklanıyo. klasörde sadece o dosyada sorun war. ya format atıcam, ya da oyunu yeniden yükleyecem. iki si de zor işler. oyunun cdsi bende yok, falan filan, yani bi stuff'tan acc name'i değiştirmesini istemekten başka bi çarem yok. saatlerdir program yüklüyorum, ordaki o dosyayı silebilmek için, olmuyo. dos'tan bile yapamıyorum, blg'de yönetici hesabıyla çalışıyorum zaten. teknik olarak yapılabilecek birşey kalmadı...
bir stuff beni görsün ve lütfen acc adımı değiştirsin

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #3 : 27 Ağustos 2006, 04:05:40 »
madem klasörü silemiyorum,
yeni bi ultima online klasörü oluşturup hallettim
sorun çözüldü yani,

blackdagger

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2006, 05:20:12 »
hem yardım istiyorsun hemde öyle değil diyorsun.
Dediğin olay daha once başıma geldi ve aynen dedıgım şekılde çözmustum alakası yok oyle disk de bad sectorle falan.

Bilgisayarındakı wındows accountu yonetıcı olsa bıle bu sorun olabılır allow vermen gerekıyo o dosyaya kullanıcı gruplarından.

Dedigimi yapmaya tenezzul etseydın ugrasmayacaktın bile neyse.

Çevrimdışı adervis

• Kıdemli Üye
  • 2058
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #5 : 27 Ağustos 2006, 06:37:31 »
insan bi teşekkür eder kro selin  (:
ontulmamış tunalar itinayla yontulur..

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #6 : 27 Ağustos 2006, 14:23:29 »
yok, belirtmemiş olabilirim  ama denedim.
zaten geçen günkü pin sorunu yüzünden çok oynadım o dosyayla, ondan kaynaklandığından eminim.
bad sector olduğunu geceki sıkıştırma işleminden önce de bir daha anladım.
azcık anlıyorum bilgisayardan ben de. hesapları kurcaladım, ondan sonra da izin vermedi.
daha önce emektar pc'mde de bu sorun çok oluşuyordu. özellikle spider solaiter midir nedir, onun kayıt dosyası çok bozuluyodu. eğer dediğin gibi olsaydı kardeş, oyunun içinden değiştirebilmem gerekirdi, ya da en olmadı, file manager programlar işe yarardı.
neyse, halletim ya pratik bir şekilde, sorun yok...
ve herkese teşekkürler
bu aklı bana veren süpper insanın da pratik zekasını ayrıca tebrik ediyorum...

blackdagger

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #7 : 27 Ağustos 2006, 18:17:24 »
tamam çözmüş olabilirsinde, senin başına gelen sorun şumu degil mi?

resimdeki E:, oradaki HDD.

Eğer buysa, sen nekadar eminsen bende okadar eminim dediğim yolla çözüldüğüne.

Ve emin olmadıgım bi konudada çıkıp laf üretecek degilim.

Neyse iyi oyunlar.

DaRappa

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #8 : 27 Ağustos 2006, 18:20:29 »
Bendede oluyor o sorun desktop klosöründen ismini dandik bişi yaptım program filesde duruyo silemedim blakdaggerin dediği şekildede yapamadım hesabıum zaten bilgisayar yöneticisi

blackdagger

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #9 : 27 Ağustos 2006, 18:33:36 »
İşte anlamadıgınız Hesabınız Bilgisayar yöneticisi olsa dahi bu sorun yaşanabiliyor, safe mode da admin moduyla girip allow vermenız gerekebiliyor. bunu anlatmak ıstemıstım

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2006, 18:51:15 »
evet, sorun o.
anlat bakalım adım adım ne yapmam gerektiğini.
amma inatçısın ha
=)

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #11 : 27 Ağustos 2006, 18:55:49 »
desktopu kompile taşıyabiliyo, ama acc'ın dosyasını taşıyamıyo
oysa desktopu taşıyınca acc dosyası da taşınmış oluyo.
neyse.
teşekkürler
2.kez çözüldü

blackdagger

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #12 : 27 Ağustos 2006, 21:16:24 »
işte dedigim gibi bi şekilde o klasör yada içindeki dosyalar senın wındows account'unun erişimi dışında kalmış. hernekadar pc yöneticiside olsa account bu olay yaşanabılıyor. Kullanıcı gruplarından safe modda admin olarak girip allowları vermek kullanıcı gruplarında sınırsız erişim hakkı vermek falan gerekiyor. başıma 1-2 defa geldi çünkü o olay. formatın eşiğinden döndürmüştü benide

Çevrimdışı noyan

• Üye
  • **
  • 303
  • MCSE+S +I +M
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #13 : 27 Ağustos 2006, 21:16:39 »
him aslinda cesitli nedenlerden olabilir bunlara ornek olarak dosya sistemini efs olarak kullaniyorsan we bilgisayarindaki sid numaran silindiyse bu yuzden bu hatayi vermis olabilir
bunun disinda ki disk i ntfs olarak dusunuyorum permissionlardan kaynaklanan bir sorun olabilme ihtimalide yuksek yanliz efs kullaniyorsan CA sertifika mantigi ile calismakdadir we bir kere kaybolursa CA makinana yuklu olmadan bunu kurtarman imkansiz
ki xp dede CA kullanaman kullanmissan bile kaybettiysen geri donusu yoktur. bana ortam hakkinda gerekli bilgileri verirsen yardim etmeye calisayim

selin

• Ziyaretçi
Biraz bireysel ama...
« Yanıtla #14 : 28 Ağustos 2006, 00:17:45 »
ultima online klasörünü ultima online2 yaptım,
ultima online diye bi başka dosya yaptım
sonra tüm dosyaları, açamadığım hariç o klasöre attım
sonra kullandım.
ultima online 2'yi de silebilmek için, desktop'u paylaştırılan belgelere atıp ordan sildim
halloldu yani, bittiii
sağolun...