Revolution UO

Harita Okuma

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Harita Okuma
« : 24 Ocak 2009, 15:22:29 »
Merhaba arkadaşlar, forumu inceledim fakat aradığım sorunu bulamadım. Eskiden haritaları okurken yön okları çıkardı ve nereye gitmem gerektiğini bulurdum. Şimdi sadece harita üzerinde kırmızı nokta gözüküyor ve bazen altlarda hazineye çok uzaksınzı güney doğuya gidin tarzı msg çıkıyor. Sistem mi değişti, bilgisi olan var mı acaba? Uo auto map yardımıyla resimlere bakarak bulmayı denedim, ne uo map bulabildim ne birşey. Yardımcı olursanız sevinirim.
Beware... It's hot... It's Burn'Out

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
Ynt: Harita Okuma
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2009, 15:28:16 »
sistem değişti mapı açtığında aşağıdaki  yazıya göre gidiceksin    oyun içindeki mapını açarak yönleri görebilirsin south west north east 

haritaya yaklastığında yazının rengi değişecektir   kasann tam üstüne geldinmi top it bilmemne die başka bir yazı yazıcak o yazı cıkınca orayı kazmayı dene  eski sistemden daha kolay bu alışırsın
Çevrimdışı.

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 24 Ocak 2009, 15:29:15 »
Uo Map Download diye googledan arattırp görebilirsin. oradan.
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #3 : 24 Ocak 2009, 16:22:03 »
Sistem basit bence.Birde mesela gittiğin şehirlerde ya da her nerdeysen haritayı açtığında pembe yazarsa o şehir sınırlarında veya çok yakındır o şehire.Bir süre sonra ezbere buluyorsun :/

« Yanıtla #4 : 24 Ocak 2009, 16:27:33 »
teşekkürler yardımlarınız için, yeni sayılırım o yüzden pek bilgim yoktu, sağolun.

Çevrimdışı inleyen beygir

• # Yörünge Dışı
  • 1579
  • ♣╬cÏk♥☻§ä▬ş C¼,tT↔
    • www.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfsdfwefds.comwww.sdfs
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 24 Ocak 2009, 16:28:14 »
rica
272

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
« Yanıtla #6 : 24 Ocak 2009, 16:35:43 »
Eğer bulamadığın yada açamadıgın bir harita olursa Özelden bi mesaj çak, senin için açabilirim.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

« Yanıtla #7 : 24 Ocak 2009, 18:04:15 »
tamam teşekkür ederim, bulamazsam artık yardımınızı alırım