Revolution UO

sorun bende mi acaba neler oluyor?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sorun bende mi acaba neler oluyor?
« : 25 Ocak 2009, 05:12:41 »
arkadaşlar bu gece garip bir gece geçirdim. Saat sabahın beşi ve hala ayaktayım. Öncelikle nereden başlasam bilemiyorum. Rand arkadaşımızdan almış olduğum ağları denize atılmaya koyuldum ve yaklaşık 1500 ağdan 19 tane harita çıkmıştı sevindiri bir haberdi benim için daha sonra ne olduysa server geriye gitti ve tekrardan denizin ortasındaydım. Tekrardan ağ attım elimde sadece 7 tane harita vardı. 12 taneden yoksundum. Önemli değil şansızlık dedim eve geldim balıkları 500 er 500 er alıp cantama keserken bug oluştu ve 50.000 kadar balık bir anda çantama geldı sonra onları  kesmeye çalışırken yere düştü işin garibi hala üzerimde balık var 8000 kg ağırlık kımıldayamıyorum. Neyse hemen diğer charımla gireyim dedim balıkları alırım aceleyle, o zamana kadar sorunsuz bır sekılde gıttığım evıme kal ort por olamadım, büyü çemberı gecmenıze ızın vermıyor diye, bir koşu evıme geleyım alırım yetısırım dedım geldığımde hüsranla karşılaştım. Sizlere sormak istediğim ben mi bu kadar şansızım, yoksa yanlış bir client falan mı kullanıyorum bu buglar oluyor 50.000 balık nasıl bankadan üzerıme gelebılır normalde kımıldatamıyorum bile?
Beware... It's hot... It's Burn'Out

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
Ynt: sorun bende mi acaba neler oluyor?
« Yanıtla #1 : 25 Ocak 2009, 11:53:56 »
ya da Last Object , Last Target macrosu varsa olabilir..
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #2 : 25 Ocak 2009, 13:38:55 »
Kesilmemiş balığa çift tıklarsan çantana düşer ama birde şu var ağırsan direk yere düşer diye biliyorum.Sanırım sen banyoya doğru emin adımlarla ilerle besmele çek güzel bi yıkan :/

« Yanıtla #3 : 25 Ocak 2009, 16:54:43 »
çözümü var ise umarım çözülür, çünkü normalde kımıldatamayacağımız balıkların üzerimize gelmesi, sonra yere düşmesi ve istesekte yere sabitleyememiz bence bir çoğumuzun başına gelebilir.

Breaker :) işin bir ilginçliğide olaylar öncesi banyodan yeni çıkmış olmamdı ehhe :)

Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler, bundan sonra daha dikkatli olacağım makro ve cift tıklama olayına. Benim gibi bilmeyen arkadaşlara da örnek olsun.
Beware... It's hot... It's Burn'Out

Çevrimdışı Breaker

• Kıdemli Üye
  • 2492
  • ::)
« Yanıtla #4 : 25 Ocak 2009, 17:13:49 »
O zaman bişey diyemicem :D

Kiminélikimincébindé.

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 25 Ocak 2009, 17:15:03 »