Revolution UO

hackle ilgili

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GLIDER

• Ziyaretçi
hackle ilgili
« Yanıtla #30 : 06 Eylül 2006, 20:33:03 »
hmmm.ozaman gerçekten büyük sorun bu.

insan yerine koyup cevap verse.Bu sözü hiç düşündünmü ?Gülerek derdini anlatmana şaşıyorum iyimi :) topicini takip ediyorum ne zaman yardım edecekler diye ama benim gördüğüm 2hafta dır bekliyorsun benden  önce açılan bir başlık üstelik 3hafta olmuş.bu server kimlere emanet kim playerin derdiyle uğraşıyor ?

kim kime muhtaç bu serverda yahu ben anlamadım bu durumu.diğer serverlarda playerin sorunu olduğunda hemen ilgileniyor ben hep böyle gördüm .bu serverda kimsenin kimseyi taktıgı yok şuana kadar.işte 1-2 staff var bide kays var birşeyler yapmaya çalıştıgını gördügüm.hem bu serverda admin yokmu ownerden sonra kişi ?bu durumlarla ilgilenicek kişi ne iş yapıyor ?

bugün smartın cevap yazdığı 2 yer gördüm 1.şikayet 2. yardım. yazdıklarıda Taşınmıştır.İyi taşıdınızda siz staffsınız ve sizden yardım istiyorlar yada şikayetini belirtiyorlar ama siz taşımak bir işmiş gibi taşınmıştır yazıp bitiriyorsunuz olayı.siz cevap yazmazsanız kim yazacak bu yardım başlıklarına söylermisiniz?

Playeri tınlamama durumu görüyorum yanlış çok yanlış.100 kişi olan bir serverda 20 sinin sorunu var onlarada cevap yazılmıyor yada yazılıyor 2-3 hafta sonra.Bumudur işletmecilik? Bumudur şirketleşmecilik ?Bu böyle giderse ne şirket olur ne kasaba . :smt028

Akıl vermek gibi algılamayın sadece işinizin ne olduğunu unuttuğunuzu görüyorum ve player olarak size hatırlatıyorum. :smt028

Scorpions Tribute

• Ziyaretçi
hackle ilgili
« Yanıtla #31 : 06 Eylül 2006, 21:40:55 »
Ama "SAYGI DEĞER DANIŞMANIMIZ" sizin söylediğinizin aksini söylüyor. Git gide şirketleşiyormuş Revolution. Amacınızda buymuş. Bizim danışmandan duydğumuz bu!

GLIDER

• Ziyaretçi
hackle ilgili
« Yanıtla #32 : 06 Eylül 2006, 22:11:41 »
Çeşitli üyelikler getirilip playere hizmetinin artılrılacağı düşünülüyorsa saçma buluyorum artık.Playere hizmet edecek kişi stafflardır, ve şuanki stafflar 1 kişi hariç oda sen diğerleri yine aynı olacağından playere hizmet artacak gibi bir durum sözkonusu değil.Smart geliyor başlık taşıyor yardıma açılacak diyor taşıyor şikayete açılacak diyor taşıyor iyide o taşıdıkları playerlerin sorunları neden taşırken sorunu çözmüyor ?Kaysın dediğine göre adminmiş neden ilgilenmiyor ? Brontes. i gördüm bugün 2 saate yakın forumda kaldı ama hoş beş selamı yapmakdan başka birşey yazdığını görmedim maalesef.

Ya küstahlık olarak algılamazsanız azrael bana burada hangi stafflar var ve ne iş yapıyor onu yazarmısınız ?Takımınızdaki kişiler kimler ve ne iş yapıyorlar ?Görev dağılımı mı var smart başlık taşırken cevap yazmadı,cevabı yazması gereken başkasımı?kafam karma karışık oldu valla :D

GLIDER

• Ziyaretçi
hackle ilgili
« Yanıtla #33 : 06 Eylül 2006, 23:25:11 »
Bakın arkadaşım ben anlatamıyorsam sen anlatamıyorsun dersen sevinirim.

Acıkcası bu staff calısıyor.Bu staff birbirini dinliyor. iyide staffın birbirini dinlemesinden playerin ne karı oluyor?Yardımlar yine aksıyor,birbirinize saygılı sevgili olmanız iyide bu seferde playerlerin işleri aksıyor.Ben user olarak stafflar birbirleriyle anlaşıyormuş,dinliyormuş bu beni alakadar etmiyor.İsterseniz kanlı bıçaklı olun cidden benim umrumda değil.Ben userim ve herhangi bir staffın ben soru sorduğumda bana yardımcı olmasıyla ölçerim her userde öyle ölçmezmi?O yüzden böyle anlaşın iyi ama hepinizde foruma girince sorulan sorulara yardımcı olmaya çalışın sen oluyorsun allah var sen cevaplıyorsun ama bazılarıda gırgır yerlerine sadece selam a. selam yazıyor userde burada yardım bekliyor.Biraz ciddiyeti artırın,forumda user varken bir staff  sürekli forumları gezsin buranın baksın sorun varmı yokmu işi hızlandırın arkadaşlar.Tavsiye sadece

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
hackle ilgili
« Yanıtla #34 : 07 Eylül 2006, 11:27:33 »
Alıntı yapılan: "Azrael"
Robert=Ownerımız ve Scipterımız
Ares/Smart=Staff alımı ve staff ta gorev dagılımı
Athrax ve Briareus Role Play ve in-game.
Ben Etkinlikler Raidler in-game  ve forumlar
Brontes ve gelecek olan arkadaşlarımızada görev dagılımı yapılacaktır.Acıkcası bu staff calısıyor.Bu staff birbirini dinliyor.
Kays admin değil sunucumuzda Danışman olarak atanmış bir arkadaşımız

acaba bu stafflar arasında nasıl bi bağ var
apollo stone etti roberti beklicez dedi
ash. geldi şifre istedi 3 gun içinde bu şifreyle girip page atın dedi daha giremedim werdigi şifreyle
azrael e page attım deiştirelemez dedi dinlemeden moongate attı
smart kayıt emailn şifresi sizde deilse bişi yapılamas dedi şifre bende dedim roberte ulasın dedi
roberti 3 hafta içinde bir kez forumlarda online yakaladım ondada mesaja bogdum cwp bile wermedi
yani biri bişi dio biri bişi
zaten bi staff yakalamak nerden baksan min 5  6 saat ugrastırıo bazen 2  3 gun
tamam stafflar kendine gore haklı fakat ya playerlar
her zaman stafflara saygı duymusumdur sonucta her saniye revoda deiller ozel hayat zart zurt
oyundada tek sorunu olan player ben deilim
fkt bole bi konuda bir oyuncuyu 3 hafta bekletmek ne demek we 3 hafta boyunca her stafftan farklı bi cwp alarak
lutfen kendinizi benim yerine koyun bi de o gözle bakın
GLIDER ilgilendigin için cok tesekkurler sende olmasan bakan olmucak zaten baslıga  :)
zz Catlakgil

GLIDER

• Ziyaretçi
hackle ilgili
« Yanıtla #35 : 07 Eylül 2006, 13:53:04 »
Rica ederim czz kardeşim görevim sayılır player olarak :smt028

Player birlik olması lazım, hiç bir server tek bir kişi oyunu bırakınca aldırış etmez.Ama toplu oyunu bırakmalar serverı derinden yaralar her yerde böyle olmuştur.Ben player olarak birlik olduğumu gösterdim diğer playerlerde bu durumda mazlumun hakkını ararsa daha çabuk cevaplar verilecektir.

Ben bundan sonra yardım bölümünde veya şikayet bölümünde cevaplanmamış başlıklar varken konu dışında geyik ve şamata için yazı yazan staff görürsem hangi başlıkta olursa olsun ikazımı ağır bir şekilde kendisine yaparım.Diğer serverda olduğu gibi :smt028 Sorumlulukları hatırlatmak için :smt028

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
hackle ilgili
« Yanıtla #36 : 07 Eylül 2006, 19:14:25 »
Robertin msn adresini bilen war mı acaba ?
zz Catlakgil

Çevrimdışı czz

• Kıdemli Üye
  • 1029
hackle ilgili
« Yanıtla #37 : 08 Eylül 2006, 10:12:03 »
brontesle konustum ve kayıt emailimin deiştirilemeyecegini söyledi.
ilgilenen herkeze tesekkur ediyorum.
başlıgın kapanması dileğiyle  :smt010
zz Catlakgil