Revolution UO

Neden Crım Oluyoruz?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lord Of Darkness

• Üye
  • **
  • 828
  • Sağda Kral olsa, Bu meret Soldan döner...!
Neden Crım Oluyoruz?
« : 05 Eylül 2006, 20:34:07 »
Basımdan bırkac defa gecen sacma bır olay. Adamı reslıyorum saglık basıyorum sonra gz ye gırıyorum. Adam bırsey yapıyor ve anıden Guards benı kesıyor. ısmım mavı ama yıne. Sonra Mavı olmusumdur dıyerek yıne reslenıyorum adam yıne Guards yazarak sagolsun kesılıyorum. Eger bugsa ben boyle bugın ..... eger normalse Bunun neresı normal. Adama crımsem guard lanıyorsam herkeze crım olmuyormuyum. Benmı yanlıs bılıyorum ya bırısı anlatsın sunu bana.

Olayın kahramanları daha dogrusu srfsz  kahramanları bunu yapanlar tabıkı ılk basta. Açlık dız boyu ne yapalım. Helal olsun. Yardıma karsılık boyle olmalı tabı. Ama bırde bu kısı FORZABORNOVA lılardan olunca ınsan dusunuyor bıraz...

T - W - İ - L - İ - G - H -T  - - -  Z - O - N - E

Kinross_De'Nogua

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #1 : 05 Eylül 2006, 20:43:25 »
Crimlk işlerinden anlamıyorm ama benimde başıma geldi.İyiniyetmizi kullanıyorlar...

Çevrimdışı Chopper Kesh

• # Yörünge Dışı
  • 1338
  • Ex'Burn
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #2 : 05 Eylül 2006, 20:48:17 »
benim basıma soyle gelmisti,resledikten sonra targetim onda kaldıgı icin konsurken yanlıslıkla buyu atmıstım.
belki sende farketmeden oyle bisiler yaptın :smt017
Sürerim buluttan tarlaları , yağmurlar ekerim göğün göğsüne . (ayvanafakamed)

Kamyon çeker 10-20 ton,gönLüm çeker Paris HiLton.

pubLic account of The Ex'Burn cLan -> graLsak suçumuz ne?

(ankabenisev)

• Üye
  • **
  • 828
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #3 : 05 Eylül 2006, 21:06:30 »
Alıntı yapılan: "Chopper Kesh"
benim basıma soyle gelmisti,resledikten sonra targetim onda kaldıgı icin konsurken yanlıslıkla buyu atmıstım.
belki sende farketmeden oyle bisiler yaptın :smt017

yok hayır bu boyle bırsey degıldı. adama heal attım bırde heal potı verdım sonra gel bankaya o kadar resledın falan fılan dedı gırdık gz ye bıraz durduktan sonra baktım guards kafamda atacklıda degıldım emınım yanı eger vurmus yada buyu atmıs olsam gz ye gırer gırmez guzardlamazmıydı. Hayır benım kızdıgım nokta ya allah askına sıze yardım eden kısılere barı bu sekılde davranmayın ya ne kazanırsınız anlamam. yemın ederım bana bu sekılde yardımcı olcak bırısı elımden gelen butun yardımı yaparımya. ayıp ya.

Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #4 : 05 Eylül 2006, 21:39:06 »
adamin fame i az sa karma krimlige yakinsa adami resledigin yada heal bastigin zmn krim olursn

• Üye
  • **
  • 828
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #5 : 05 Eylül 2006, 21:40:04 »
Alıntı yapılan: "Cavalleirs Haciyatmaz"
adamin fame i az sa karma krimlige yakinsa adami resledigin yada heal bastigin zmn krim olursn

valla ben adama heal attıktan baya uzun bır sure sonra crım oldum.

sahin

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #6 : 05 Eylül 2006, 21:55:56 »
Alıntı yapılan: "Cavalleirs Haciyatmaz"

Karma crimi reslersen crim olmazsın.

Simone De'Cartes

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #7 : 05 Eylül 2006, 22:55:27 »
Ben açlık dizboyu lafına katılıyorum yere bin res scrollu düşürdüm adam aldı sora wermedi emeğe saygı yok kardeşim sora düşürdü onları hemn aldım yürüyemiom bakdan da uzağım adam 200 tanesini wer gideim yere ata ata git bankaya die pazarlık yapıo benle yaw açlık diilde ne bu :smt013

Çevrimdışı Chopper Kesh

• # Yörünge Dışı
  • 1338
  • Ex'Burn
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #8 : 05 Eylül 2006, 23:19:56 »
Alıntı yapılan: "Simone De'Cartes"
Ben açlık dizboyu lafına katılıyorum yere bin res scrollu düşürdüm adam aldı sora wermedi emeğe saygı yok kardeşim sora düşürdü onları hemn aldım yürüyemiom bakdan da uzağım adam 200 tanesini wer gideim yere ata ata git bankaya die pazarlık yapıo benle yaw açlık diilde ne bu :smt013

bu oyunda yere 20bin scroll dusuruldugunu ve kapısıldıgıı bilirim.
abicim 250 ser 250 ser falan goturcen baska caren yok:S
yada 1000er gidiosan teleport
Sürerim buluttan tarlaları , yağmurlar ekerim göğün göğsüne . (ayvanafakamed)

Kamyon çeker 10-20 ton,gönLüm çeker Paris HiLton.

pubLic account of The Ex'Burn cLan -> graLsak suçumuz ne?

(ankabenisev)

Scorpions Tribute

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #9 : 06 Eylül 2006, 00:01:37 »
8 kill ile pk olunuyor. Eğer adamın 7 kill i varsa heal attğınızda crim olursunuz. Ama adama crim olundğunu hiç duymadım. Çok ilginç  :smt017

Çevrimdışı Calimdor Exburn

• # Yörünge Dışı
  • 3421
  • The Burn'out
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #10 : 06 Eylül 2006, 00:57:42 »
6 kille pk olunur.
Today, destiny is our friend, i know it.

Çevrimdışı belalim

• Moderatör Yöneticisi
  • 5208
    • E-Posta
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #11 : 06 Eylül 2006, 01:06:55 »
7 kille

Çevrimdışı Ksk Jakal

• Yeni Üye
  • *
  • 41
    • E-Posta
Hep Böyle Tuzaklar Kuruyorşlar
« Yanıtla #12 : 06 Eylül 2006, 01:31:31 »
DArkness Bldr Sen İzmrin Neresınde Oturyon Kardeş Söylermısın? Bu Konuya Şöyle gircem Adam Başkasına Crımse Sen Onu REslerken Diğer aDam gelmış VE Onu guards lamıyış sende heal basarken başka tafa gitmışsıunn dır :D

Lidda Twilight

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #13 : 06 Eylül 2006, 04:23:42 »
Bide olayın şu boyutu var crim birini kovalıyorsunuz kesemediniz kaçtı diyelim.. Nasıl oluyosa gz de siz yatabiliyorsunuz adam mavi oluyo fln galiba anlamıyorum hiç

zafermicsoft

• Ziyaretçi
Neden Crım Oluyoruz?
« Yanıtla #14 : 06 Eylül 2006, 04:31:24 »
benimde bu olaya aklım hala ermedi karma crimdir diyorlar ama değişik olaylar var birde sana impor vs atıp crim olmayan türde mevcut,yada crimken kovalayıp mavi olan sonra ilk büyüde durumu tersine çevirip peşinden gz ye girsede gardlasam diye yapışık gezenler revolution burda hayallerin sınırı yok heran herşey olabilir.