Revolution UO

Bıktım artık =(

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Titrek Kovboy

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 329
  • Ben Yiğit...
    • E-Posta
Bıktım artık =(
« : 04 Mart 2009, 23:45:30 »
Bir sorunum var ve nasıl çözücegimi bilmiorm,kitaptan büyüleri ekrana cıkartıorm oynuorm... Oyundan cıkıp yeniden girdigimde büyülerim,harita,cantam ve status menum olmuor,hepsini tekrardan cıkarmam gerekio,oyuna her girdigimde bu işlemi yapmaktan bıktım nasıl düzeltebilrm bu sorunu ?
Baba ezer
AFFETMEZ !

Ynt: Bıktım artık =(
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2009, 00:04:51 »
oyun klasörünün içerisinde bulunan desktopta kullanıcı adın ve karakterının olduğu klasörü kopyalamayı dene.
Beware... It's hot... It's Burn'Out

Çevrimdışı Titrek Kovboy

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 329
  • Ben Yiğit...
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2009, 00:07:11 »
denedim olmuo  :'(
Baba ezer
AFFETMEZ !

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2009, 00:08:05 »
Save 'in gelmesini bekliyorsun değil mi? Save geldikten sonra log out yap gir.Düzelir.
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Çevrimdışı tommyhill

• Üye
  • **
  • 311
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2009, 00:12:32 »
kardeş oyuna gir bütün macrolarını yap , bütün büyülerini çıkart kitaptan. bütün işlemleri yaptıktan sonra options menusunden her hangi bir tuşa save destkop macrosunu ayarla. apply okay de. ondan sonra ayarladıgın tuşa bi kaç kere bas. artık macroların oyuna her giriş çıkışında oldugu gibi kalacaktır. tabiki bilgisayarında deep freeze gibi bir program varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. ama deep freeze ve benzeri bir program kullanmıyorsan dediğim işlem sorununu çözecektir...
Burn'Out

Maximillian

Çevrimdışı Titrek Kovboy

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 329
  • Ben Yiğit...
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 05 Mart 2009, 00:13:34 »
dediklerinizi denicem cok teşekkür ederim
deep freeze nedir bilmiorm =)
Baba ezer
AFFETMEZ !

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #6 : 05 Mart 2009, 02:13:12 »
kardeş oyuna gir bütün macrolarını yap , bütün büyülerini çıkart kitaptan. bütün işlemleri yaptıktan sonra options menusunden her hangi bir tuşa save destkop macrosunu ayarla. apply okay de. ondan sonra ayarladıgın tuşa bi kaç kere bas. artık macroların oyuna her giriş çıkışında oldugu gibi kalacaktır. tabiki bilgisayarında deep freeze gibi bir program varsa ondan da kaynaklanıyor olabilir. ama deep freeze ve benzeri bir program kullanmıyorsan dediğim işlem sorununu çözecektir...

Tam çözüm budur.