Revolution UO

Uzun süre sonra yeniden..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
Uzun süre sonra yeniden..
« : 09 Mart 2009, 16:21:10 »
Merhabalar, uzun süre sonra tekrar başladım belli başlı değişiklikler var malum. 7-8 ay geçti aradan.
rica etsem cevaplar mısınız..

1. bazı eşyaların (ağ,kumaş,eeem blank scroll vs) gibi craft malzemelerin ağırlığı düşürülmüş mü? Yoksa beynim bana oyun mu oynuyor. Ben 13. ağdan sonra yere düşürüyordum. Şimdi o ne, "n" tane ağ taşıyabilioz üstümüzde. nedir bunun esası, malum drop rate arttırılır azaltılır garip şeyler olur ama oyunculara söylenmez bu serverda biliyorum. bunun en farkında olan sizlersinizdir sanırım (: bu konuda beni aydınlatın lütfen (:

2. yeni clientte "yok sen yannış client kullanıosun çık oyundan doğrusu ile gel" die bi yazı geliyor, yeni clienti kullanmama rağmen, abuk subuk zamanlardada düşüyor.. Bunun için yazı okumuştum ama herkes kem küm ediyor kimse açık bişi söyleyememiş veya ben bulamadım..

3. chestlere ne olmuş. 7-8 ay önce zaten azdı drop rate. allahım şuan hiçbir şey çıkmıyor. yani ciddiyim, hiçbirşey. 4 tane lvl 4 açtım. hiçbişi çıkmadı :D sadece rot ve krakenden gelenlerle mutlu oldum, allahtan yani..

:-X

aklıma geldikçe devam etcem sormaya ben (:
buraya bakarlar

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
Ynt: Uzun süre sonra yeniden..
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2009, 16:23:21 »
1) Ağların ağırlığı yok artık. Diğerlerini bilmiyorum.

2) Bir giriyorsun atıyor lost yiyince tekrar giriyorsun sorun olmuyor. Birkaç günde bir olabiliyor bu.

3) Chest'ler verimsiz dediğin gibi neredeyse boş çıkıyor. Gün gelecek reg potion bile çıkmayacak =)
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2009, 16:28:46 »
şimdi farkettim, bu blank scroll'lar res scroll olunca ağırlaşıyor.
asdasdmaşlsmdasd
kağıda büyü yazınca ağırlaşıyor bu nasıl bi mantıktır  :D
dungeona a girip o kadar uğraşıp binek spawn'ı gibi, değmez vallahi bi düzen getirsinler şuna yahu.
bari dungeon chestlerinin dropları farklı olsa.
aynı şey değilki, dungeonlar daha zor nihayetinde..
« Son Düzenleme: 09 Mart 2009, 16:31:54 Gönderen: dejavu »
buraya bakarlar

Çevrimdışı tommyhill

• Üye
  • **
  • 311
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2009, 01:30:17 »
1) evet kumaş ingot gibi bazı hammadelerin ağırlıkları düşürüldü. bunun yanında ağ vs. gibi eşyalarında ağırlıkları düşürüldü. yani üzerine alabildiğin kadar kumaşı ağa çevirebilirsin ve ağlar yere düşmez.

2) client sürekli öyle saçma sapan yerlerde eski bir client kullanıyorsunuz deyip kapanıyor. bende herhangi eski bir sürüm olmamasına karşın (ki benim makinemde revonun clienti hariç ultima bile yüklü değil ) bu sorunla karşılaşıyorum.

3) dungeon chestler veya normal haritalar herkesin şikayet ettiği konular. itemin az çıktıgı defalarca dile getirildi. bu konuda bir değişiklik yapılıp yapılmayacagı hakkında net bir bilgi yok.
Burn'Out

Maximillian

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2009, 11:54:42 »
Abi dilimizde tüy bitti Robertin sınavlarının bitmesini bekliyoruz ondan sonra bu sorun hakkında hep beraber yüklenelim
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

Çevrimdışı dejavu

• Kıdemli Üye
  • 1257
  • Ie
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2009, 21:35:14 »
Server paused for resync.
resync complete.

nedir, güncelleme midir server ile ilgili, eğer öyleyse neden duyuru yapılmıyo?
buraya bakarlar

Cengiz İmren

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 10 Mart 2009, 21:47:22 »
keşke başlamasaydın  :(