Revolution UO

Bilgisayarim cık cık edıyo...

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : 08 Eylül 2006, 14:02:16 »
benım bılgısayaruım cpu revo oynarken  %54  falan oluyo  nerdeyse yarı yarıya kullanıo  neyse  konu bıraz dagılmıs demıs oldugunuz onerılerı zaten yapmıstım bı tek fanı temızlemedım onuda denıycem dostlarım sagolun yardımlarınızdan ve ılgılnızden dolayı tsk ederım...

erkek

• Ziyaretçi
Re: Bilgisayarim cık cık edıyo...
« Yanıtla #16 : 08 Eylül 2006, 17:03:24 »
Alıntı yapılan: "livingdead"
baslık bıraz dandık oldu ama neyse... bılgısayarımda bazı ıslemler cok yawas oluyor ve   kasadan sureklı  gacır  gucur sesler gelıyor sankı patlıycak bomba gıbı... harddısk gard gurd edıyo en son 1 ay once format attım bılgısayarın ozellıklerıde  kotu sayılmaz... yazdıgım yazı ekrana 4 5 saniye sora gelıyor bazen bazende kasım kasım kasılıyor  sızce sorun ne olabılrı yardım edersenız sevınırım

Not: vırus wardır dusuncesı ıle  nod 32 yukledım arkadasından spy lardandır dıye spywaredoctor
yukledım ama bısey degısmedi...

eminmisin

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : 08 Eylül 2006, 19:41:40 »
nasıl emın mıyım ?  gelıo ıste ses yanı bu duyuyorum...

Kobra KamiL

• Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : 08 Eylül 2006, 21:54:46 »
Alıntı yapılan: "Cort3z Da Rappa"
Hyr.Sadece Revoda Oluyor  :smt012

Çevrimdışı -Haki-

• # Yörünge Dışı
  • 3308
« Yanıtla #19 : 08 Eylül 2006, 22:02:28 »
quote'un ustasıyım gözlerinin hastasıyım
kela dümbeleği bir forum kullanıcısı

lorex

• Ziyaretçi
« Yanıtla #20 : 08 Eylül 2006, 22:15:07 »
YA BENİMDE ÖLEEE CAT CUT EDİYO  :D  ama 1 dakka sonra geçiyo bilgisayarı açtıktan sonra ,
fanda sorun var bence benim bilgisayar yada aşırı hızlı  :D

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #21 : 08 Eylül 2006, 23:01:32 »
bi dostum  fana elektırıklı supurge  daya ıyı gelır dedı.. bende  sunu dusundum supurge cekerken arada ram falan kaynamasın.. yada ne bılım ekran kartı falan   :D

Kobra KamiL

• Ziyaretçi
Re: Bilgisayarim cık cık edıyo...
« Yanıtla #22 : 08 Eylül 2006, 23:08:01 »
baslık bıraz dandık oldu ama neyse... bılgısayarımda bazı ıslemler cok yawas oluyor ve   kasadan sureklı  gacır  gucur sesler gelıyor sankı patlıycak bomba gıbı... harddısk gard gurd edıyo en son 1 ay once format attım bılgısayarın ozellıklerıde  kotu sayılmaz... yazdıgım yazı ekrana 4 5 saniye sora gelıyor bazen bazende kasım kasım kasılıyor  sızce sorun ne olabılrı yardım edersenız sevınırım

Not: vırus wardır dusuncesı ıle  nod 32 yukledım arkadasından spy lardandır dıye spywaredoctor
yukledım ama bısey degısmedi...

Çevrimdışı Grim Reaper

• Kıdemli Üye
  • 1629
« Yanıtla #23 : 08 Eylül 2006, 23:32:41 »
bi dostum  fana elektırıklı supurge  daya ıyı gelır dedı.. bende  sunu dusundum supurge cekerken arada ram falan kaynamasın.. yada ne bılım ekran kartı falan   :D

Ben bu şekilde babamla yardımlaşa makinenin içini komple temizledik  :smt016
b]Bilgi paylaştıkça çoğalır.

www.bilgi-paylasim.com[/b]

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #24 : 09 Eylül 2006, 04:51:06 »
walla dostum fanın ıcıne dayadım elektırıklı supurgeyı  halen ses gelıo yaws neden acaba?  baska fıkrı olan warmı sorun sanırım  fanda...

Huan

• Ziyaretçi
« Yanıtla #25 : 11 Eylül 2006, 01:38:50 »
Benimde Fanda Sorun  Vardı 10dkda bir makina kitleniodu bende götürdüm 55liraya fıstık gibi odlu  :)

livingdead

• Ziyaretçi
« Yanıtla #26 : 11 Eylül 2006, 02:10:29 »
ehuh ıyı taktık ama benım sorun fandamı  o bıle kesın degıl :D

Rhueina

• Ziyaretçi
« Yanıtla #27 : 12 Eylül 2006, 02:03:03 »
Sadece Revolution'da olmuyor bu olay!
Açın bir sphere 55i en basitinden kendi sunucunuzda bile cpu %100 gider.
Türkiye'de bir tek Fatal War adlı sunucuda buna bir çözüm bulunmuştur ki bunuda Wild Genie adlı arkadaş yapmıştır.!
Sunucuyu kötülemeye çalışmayalım lütfen..

« Yanıtla #28 : 13 Eylül 2006, 02:01:54 »
Alıntı yapılan: "Rhueina"
Eğer sorun illegal yazılımlardansa;

Bitdefender
ZoneAlarm
Spybot
Ad-aware
kombosu gayet güzel yardımcı olucaktır.

Eğer donanımlardansa malumki havalar sıcak fanla bir uğraş olmadı benim gibi balkona çıkarıp fön makinasi ile bir temizleki sık sık gerçekleştirdiğim için kasanın yan kapakları sürekli açık.
Hızlanmasını istiyorsan önerilenler gibi sanal belleği bir temizle (disk temizleme), scandisk at ki bununda istediğin sürücüye sağ tuş yapıp özelliklerinden araçlar bölümünden hata denetimi ile elden  geçirebilirsin sonrada defrag yapıp toparlayabilirsin. Sürücülerini güncelleştir. Format atmak çare değil son 1 yıldır format atmışlığım yok problemimde yok. Hdd full dolu ama normal bir pc gibi 7 saatin sonunda kasıyor a tabi Uo oynarken cpu kullanımı %100 sürekli ama o farklı. Ona bir çaresi olan var mı?

Client problemi paradox u okudunmu ultima online ***'s i kurdugun zaman CPU kullanımı %50 lik bir oranla düşüyor.Yani Uo oynrken CPU %100 kasmıyor %50 kasıor.indir dene bak ben indirdim denedim uo CPU yu %50 kullanıyor.
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]

« Yanıtla #29 : 13 Eylül 2006, 02:07:55 »
walla dostum fanın ıcıne dayadım elektırıklı supurgeyı  halen ses gelıo yaws neden acaba?  baska fıkrı olan warmı sorun sanırım  fanda...

Fanının içi dolmustur ve fan dönerken garip bir ses cıkarır bunu giderebilmek için temizleyebiliyorsan temizle,yok ben temizleyemem diyorsan kıy 5ytl ye bi fan al olsun bitsin.

Ha bu arada Powersupline(kasanın arkasında bulunan koca bir fan  :smt005 ) da bir sorun olabilir.

Benden sana tavsiye kasanın yan tarafına veya cd romun oldugu kısmın ustune bir yumruk at pc den ne ses ne soluk gelir ehuhe  :smt005 Bende de olmustu yumruk çakıodum pc ye sonra fanı degistirdim powers i temizledim düzeldi.
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]