Revolution UO

Locpick ve Cartography

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
Locpick ve Cartography
« : 09 Mart 2009, 17:45:29 »
Arkadaşlar Locpick ve cartography skili kasmak istiyorum şu anda 2 skill de 50 (mage ve eva ve statlarını kastım) bu 2 skilili nasıl kasabilirim
1- Lockpick ile bazı bankalardaki kasaları açıyorum fakat kasa sayısı çok az daha kolay bir yolu yokmu?                      2-Haritacılık skilini isi hangi level haritaları okutarak kasmam gerekiyor
3-Bir kere okuyabildiğim bir haritadan daha sonra tekrar açarak skill kazanabilirmiyim.
4-Okuyabildiğim haritanın yerini bulmakta zorluk çekiyorum Şehirlerin haritasının gösteren bir map mevcut mu?
Çok zahmetli oldum galiba şimdiden teşekkürler
Söylesem Tesiri Yok Sussam Gönül Razı Değil
http://fizy.com/s/1ahrg1#s/126yyu

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
Ynt: Locpick ve Cartography
« Yanıtla #1 : 09 Mart 2009, 17:53:44 »
Lockpick kasaları şu şehirlerde mevcuttur.
Yew , Magincia , Serpent Hold , Skra Brae. Galiba 5 dakikada bir spawn oluyor, hızlı olmalısın. Lockpick kullanarak bu kasaları açarak skill alabilirsin.
Cartography' e gelince ; onunla herdaim yapabileceğin en yüksek haritayı yazarak skill kasmanı tavsiye ederim.
Atıyorum 50 levelde Ocllo yazabiliyorsan onu, 60 olunca daha üst seviye olan Serpent gibi / Örnekti.
Yazarak sadece skill alabilirsin
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı SorhThor

• Üye
  • **
  • 643
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Mart 2009, 19:14:42 »
Arkadaşlar Locpick ve cartography skili kasmak istiyorum şu anda 2 skill de 50 (mage ve eva ve statlarını kastım) bu 2 skilili nasıl kasabilirim
1- Lockpick ile bazı bankalardaki kasaları açıyorum fakat kasa sayısı çok az daha kolay bir yolu yokmu?                      2-Haritacılık skilini isi hangi level haritaları okutarak kasmam gerekiyor
3-Bir kere okuyabildiğim bir haritadan daha sonra tekrar açarak skill kazanabilirmiyim.
4-Okuyabildiğim haritanın yerini bulmakta zorluk çekiyorum Şehirlerin haritasının gösteren bir map mevcut mu?
Çok zahmetli oldum galiba şimdiden teşekkürler

Google'a Uo Map yaz. Orada haritalar var. Diğelimki açtın haritayı ve South East dedi. Bulunduğun bölgeyi büyük haritadan bul (internetten aldığın uo haritası) sonra oranın south east yönünde hangi bölgeler var bir bak. Oyundaki haritanla karşılaştır. Sonra o bölgeye yakın bir yere kalort ol.
"Bu evrende en sık rastlanan iki şey hidrojen ve aptallıktır."

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 10 Mart 2009, 11:36:05 »
Hariya yazıp kasmak derken biraz açarmısın çevremde hiç kimse yok bu konuda bana yardımcı olabilecek daha önce hiç kasan bir arkadaş görmedim daha ayrıntılı bilgi verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler

xerca

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 10 Mart 2009, 15:03:36 »
Gidip vendordan bir sürü boş harita alıcaksın, sonra onlara harita çizip çizip skill kasacaksın.

Çevrimdışı ashdarappa

• Kıdemli Üye
  • 1221
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 11 Mart 2009, 12:59:03 »
Eyvalah teşekkür ederim

Gil Galad

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 11 Mart 2009, 13:10:53 »
yanlız kasalar 5 dkda bir degil 20 30 dk arasında bir spawn oluyor.