Revolution UO

Oyun haritası

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tommyhill

• Üye
  • **
  • 311
    • E-Posta
Ynt: Oyun haritası
« Yanıtla #15 : 28 Mart 2009, 05:21:12 »
Yeni başlayan bilmeyen biri olabilir ve yardım edeceğinize konuyu saptırmakla uğraşıyorsunuz...

Alt + R , ama eğer böyle bir makro hazır şekilde gelmezse de, Open - Paperdoll şeklinde bir makroyu istediğin tuşa ayarlayabilirsin...

malesef arkadas ya yanlış biliyor yada yanlış yazdı o yüzden düzelteyim istedim. eger macrolarını silmediysen alt+R ile map açabilirsin. ama sen kendi macrolarını ayarlamak için bütün macroları sildiysen o zaman optionsdan macro ayarlaladıgın bölüme girip tuşlar kısmına R basıp yandan da alt butonunu seçtikten sonra alt kısımdan open , yan tarafına da overwiew ı seçtikten sonra aplly okay deyip alt + R ye basarak haritayı açabilirsin. aynı tuşlara tekrar basarsan haritan bir kademe daha büyür.

düzeltme yaptığım kısım open paperdoll değil open overwiew olacaktı. open paperdoll ayarlarsan oyuncu resmini açmış olursun.

umarım yardımcı olabilmişimdir. ayrıca burası yardım bölümü. adam istediğini sorar , bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıptır. sanki hepiniz ( burda arkadasa git kumda oyna vs. gibi hakaretlerde bulunan malesef ki kendini adam sanan ne oldugu belirsiz şahsiyetlerden bahsediyorum ) ananızın karnından bilerek doğdunuz. birileri de size öğretti bunu unutmayın. ayrıca burası yardım bölümü yardımcı olacaksan açıkla yardım et , yardımcı olmayacaksan konuşma bari de bu bölümü kirletme.

saygılarımla...
Burn'Out

Maximillian