Revolution UO

Fishing Kasmak.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
Fishing Kasmak.
« : 04 Nisan 2009, 20:36:27 »
Başlıktan da anlaşılacağı üzere şu an fishing kasmak istiyorum.

Bana yardımcı program ile nasıl kasacağımı anlatabilecek arkadaş varsa çok memnun olurum.
Uo Loop, Jorman, Macroman fark etmez.
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Çevrimdışı Doktor_bu_ne?

• Üye
  • **
  • 271
    • E-Posta
Ynt: Fishing Kasmak.
« Yanıtla #1 : 04 Nisan 2009, 21:19:43 »
Çok farklı yöntemler şunlar bunlar söylenecektir ama bana en basit gelen benim yöntemim. Taktik şu; Yatmadan önce git sakin bi deniz kenarına aç ghost mouseu bas recorda 10 noktaya atark git aynen geri gel bas playa  :D sabah bi kalkmışın gm  :D

Çevrimdışı *Rand*

• Üye
  • **
  • 728
  • #Revolution Member#
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 04 Nisan 2009, 21:57:45 »
Onu biliyorum dostum, şu an pc başındayım ghost mouse ile çalışmak istemediğim için böyle bir başlık açtım.
bir değişiklik düşünmüyoruz eşya yığılmasının şuanki donanımla performansı düşürmesi için 10 sene kadar oyuncuların iyi stok yapması gerek.

Xenoph

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 05 Nisan 2009, 19:41:18 »
biraz topiclere takilsan aslinda gorurdun.

Xenoph

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cash

• Üye
  • **
  • 365
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 05 Nisan 2009, 19:59:41 »
En iyi yolu ghost mouse recorda bas sonrasında kendin 5dk kadar ayrı ayrı noktalara atış yaparak balık tut ve sonra "PLAY" e bas kendi kendine devam etsin.Bu yöntemle 2 gece sabaha akdar açık bırak 100 lersin
KENDİNİ YALNIZ HİSSEDİYORSAN BİL Kİ ZİRVEDESİN

Cagatay(Zengin)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 06 Nisan 2009, 13:04:13 »
last object last target makrosu yap gemının yelkenıne target al ama dıbıne sonra forward yaz gemı ılerlesın sen targetle kasarsın ama acık bı denız bulman lazım durmaman lazım onada cozum var bı tusa back makrosu ayarla yada left
999999999 yap delayı :D

EsEsli

• Ziyaretçi
« Yanıtla #7 : 06 Nisan 2009, 13:40:39 »
macroman prog. ile 8 köşenin koordinatlarını yaz. her bitişte gemi 3 kare ilerleme komutunu yaz. nujelm bankanın önünde bırak sabaha gm :D orası sakin ..istikametinde uzun süre kara olmaz..

Santaquerz

• Ziyaretçi
« Yanıtla #8 : 06 Nisan 2009, 13:42:27 »
Makroman kullan