Revolution UO

Yine safe box ooofof

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maserati Catlakgil

• Kıdemli Üye
  • 3139
  • Emekli Player
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #15 : 29 Eylül 2006, 22:22:14 »
Kaybolma riski varsa ve 2 kere kaybolmuşsa hala neden koyuyorsun demek istedim. Accne sahipmi çıkamıyorsun onu anlamadım. Yada tavsiye minoctaki kutulara koy safebox'ını yani safebox'I taşımak gereği duymazsan kaybolmaz.

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #16 : 29 Eylül 2006, 22:29:40 »
Ya ikidr yanndaym olaylarn farkındaym hata oldugunu oluorm ama dinletemedm nese tekrar yazaym
Arkadaslar safe box yere dustukten-yere attıktan sonra 120 sny içinde silinecek yazısı cıkıor sanmayın kı safe box ı bankaya veya bi kutuya atınca o kutu silinmicek yine silinior yine silinior
Bu yazıyı gorr gormez içindekıleri bankanıza aktarn
Çok acı ve gereksiz bir tebrube oldu hata da bizimmş Safe boxa scriptlere guvenmekle .... :smt017
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #17 : 29 Eylül 2006, 22:29:43 »
1 kere kaybolmuştu yine bi karambole geldi yine giden itemlerim oldu bakın yine söylüyorum Asla İtem İstemiyorum..[/b]
desemde kimse dinlemiyor ve hep item vermiyoruz item vermiyoruz deniliyor
neyse unutuuun gitsin  :thief:

Çevrimdışı Alex

• Üye
  • **
  • 369
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #18 : 02 Ekim 2006, 16:08:29 »
Madem bu kadar şikayetcisin Safe box kulanmiyacaksin.

TOMMY

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #19 : 07 Ekim 2006, 02:29:38 »
Alıntı yapılan: "Raxor Twilight"
bide üstüne üslük staff yok artık ölsem geri alamam ufak bi hesapla scribe charla 27 saatte kasarmışm aynı parayı
ben neden uraşıyımki kardeşim emeim gitçekse böle yani durup dururken sinir oldum yahu

yanlıs anlama scribelere karsı kıllım var benm....

amanda ne emek ne emek.... allaım hastamısınz 2 macroya bırakmayada emek diosan ne deyim yane o kadarda olsun artık gittiyse gitti.. 27 saatte yattın yerden 2 tıklamadan gidp televizyon izleyerek  falan  cıkarcan parayı iste buda emekse artık... azuahahahhahah

Çevrimdışı Jessy Luinloth

• Üye
  • **
  • 257
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #20 : 07 Ekim 2006, 02:54:03 »
Alıntı yapılan: "TOMMY"
bide üstüne üslük staff yok artık ölsem geri alamam ufak bi hesapla scribe charla 27 saatte kasarmışm aynı parayı
ben neden uraşıyımki kardeşim emeim gitçekse böle yani durup dururken sinir oldum yahu

amanda ne emek ne emek.... allaım hastamısınz 2 macroya bırakmayada emek diosan ne deyim yane o kadarda olsun artık gittiyse gitti.. 27 saatte yattın yerden 2 tıklamadan gidp televizyon izleyerek  falan  cıkarcan parayı iste buda emekse artık... azuahahahhahah

Sana bir konuda katılıyorum evınden oynuyor bu nedenle sana emek harcmadıqı anlamın***elıyor. +11

Onun için ise emekten kastı macroya brırakıp qidecek olan elektrık vs. qibi nedenler olabilir mi acaba  :smt017
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

TOMMY

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #21 : 07 Ekim 2006, 03:42:00 »
Alıntı yapılan: "Jessy Luinloth"

Onun için ise emekten kastı macroya brırakıp qidecek olan elektrık vs. qibi nedenler olabilir mi acaba  :smt017
   azuhahaha... amuhahaha...  belkide biemem... oyleyse durum vahim bu cocuk ne yapcak sonra.. okadar uras didin falan.... yarıldım gene ayak ustu

Çevrimdışı Jessy Luinloth

• Üye
  • **
  • 257
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #22 : 07 Ekim 2006, 03:47:46 »

azuhahaha... amuhahaha...  belkide biemem... oyleyse durum vahim bu cocuk ne yapcak sonra.. okadar uras didin falan.... yarıldım gene ayak ustu

:deimos: :smt005  :smt005  :smt005  :smt005  :deimos:
size=24]Paşam İzindeyiz[/size]

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #23 : 07 Ekim 2006, 14:05:14 »
gece pc açık deildr bende bukadar dalga geçmeye ne gerek war anlamadm scribe flan içinde itemde wardı onları actiondan kastım buna ne dicexin
a aaa actionda basit nolcak mı dicen asfdsfasfdasdf  :thief:

Mikael Twilight

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #24 : 07 Ekim 2006, 14:31:28 »
emeğe saygı duymayan arkadaşlar da türemiş
tiksindim lan sizden

Raxor Twilight

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #25 : 07 Ekim 2006, 17:36:34 »
tşkkr ederm boracm

NvrLKBack

• Ziyaretçi
Lol
« Yanıtla #26 : 05 Aralık 2006, 13:45:26 »
arkadaşlar sistem nası bilmiorm ama yine safe box yok oldu yaklaşık 40 tane 9 mf silahım katanalar falan filan kayboldu
hayırlı olsun yine  :thief:

Dmkki sende Problem var :D

sae_jox

• Ziyaretçi
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #27 : 05 Aralık 2006, 19:05:16 »
Benim 2 safe box um kayboldu.
İçinde önemli şeyler yoktu allah tan.
Sonunda öğrendim. Safe box taşınmamalı koycaksın bankana durcak
yoksa kayboluyor  :smt014

Çevrimdışı tinaa

• Üye
  • **
  • 442
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #28 : 05 Aralık 2006, 19:25:08 »

Sana bir konuda katılıyorum evınden oynuyor bu nedenle sana emek harcmadıqı anlamın***elıyor. +11

size acıyorum !! benim için geçen her sn bir emektir
qqq

Çevrimdışı mercben

• Üye
  • **
  • 139
Yine safe box ooofof
« Yanıtla #29 : 06 Aralık 2006, 08:57:17 »
Alıntı yapılan: "tinaa"

size acıyorum !! benim için geçen her sn bir emektir

+1 ister makro olsun ister action....
Every Man Dies. But Not Every Man Really Lives...