Revolution UO

Lock Pick Kasmak Nasıl Bir Dert?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Gargamel

• Ziyaretçi
Lock Pick Kasmak Nasıl Bir Dert?
« : 23 Mayıs 2009, 15:24:43 »
Ya arkadaşlar. Her türlü imkan var. 4 tane şehri markladık. Aç gibi bankada kasa çıksın bekliyoruz. Hatta bir arkadaşla parti attık kim sandık çıkarsa söylüyor, yarı yarıya paylaşıyoruz. Sonra 0.1 skill ya geldi ya gelmedi. durup 20 dakika daha bekliyoruz. Böyle mi olmalı sizce??? Hesaplarıma göre bu gidişle 60 lamak bile birkaç haftayı alacak.  Bu kasaların çıkma süresi, sadece 4 şehirde olması niye böyle ? Kimseyi rahatsız etmiyor mu bu ? Gm lock pick karakteri rahatsız etmez tabii. Yani vaktimizi veriyoruz, imkanlar hazır, ama durup kasa bekliyoruz çoğunuda başkası kapıyor, kapsa bile 0.3 gain alıyor ancak.

Bence hemen düzenlenmesi gerekiyor kasaların.

Gargamel

• Ziyaretçi
Ynt: Lock Pick Kasmak Nasıl Bir Dert?
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2009, 15:37:55 »
Örnek vermek istiyorum hemen. Siz mage kasmak için parak kastınız. Regleriniz hazır. kasmaya başlayacaksınız. 10 büyüde bir gain alıyorsunuz. 10 büyü attınınız sonra size dedi ki " 20 dakika beklemeniz gerekmektedir".

Veya Warriorsunuz mezara gittiniz. 20 iskelette gain alıyorsunuz. 20 iskelet kestiniz. sonra devam ederken size diyor ki "20 dakika sonra iskelet kesebilirsiniz".

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #2 : 23 Mayıs 2009, 15:39:58 »
1 haftada skill'i yüzlersin be ne 60laması.

Gargamel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 23 Mayıs 2009, 15:48:16 »
dediğin her sabah 3 ile 7 arası oyuna girersem doğru olur sanırım. 2 saatir kasa başında bekliyorum ve gelen skill tam olarak 0.3 nası Gm olacağım acaba?

Benim şöyle bir önerim var. Madem bu kadar zor tutulmak isteniyor bu skill, belırlı danginlarin içinde ( Misal trethen keep) sandık dolu bir oda olsun ve içinde birçok trethen warrior olsun. Onlarim hepsini kesince sandıklar ortaya çıksın. Ve 20 dakika sonra tekrar aynı şekilde spawn olsunlar. Bunun gibi birçok dungeonda spawn olsun. Misan 20 adet. Çünkü bu şekilde gerçekten kasılmıyor bu skill. Kasan kasmış siz kasmayın modeli olmuş.

Çevrimdışı OurForce

• Üye
  • **
  • 411
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Mayıs 2009, 15:48:51 »
Ben sadece yewde 2 taraftakileri açtım ve cartography kastım senden daha çok gain aldım :D

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #5 : 23 Mayıs 2009, 15:51:54 »
Biz zamanında böyle kastık uğraştık ama kastık, bize haksızlık olacağından değişmemesi gerekir...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Gargamel

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 23 Mayıs 2009, 15:53:50 »
O zaman verebileceğiniz tavsiye varsa dinlemek isterim. Ömrümüzü yememiz gerekli. 20 dakikada bir çıkacaksa ve başında 4 tane lock pick arkadaş bekliyorsa nasıl olacak bu iş ?

Çevrimdışı Anceliga

• Kıdemli Üye
  • 2021
« Yanıtla #7 : 23 Mayıs 2009, 16:00:33 »
Biz de böyle yaptık işte sonuçta bizde de bekleyen çoktu uğraştık kastık taktiği falan yok...
[Muhalif Uyuz, DW]    [Muhalif Uyuz, DW]
 Shadow Cuiviene        Ancel Cuiviene

Çevrimdışı GrumTor

• Kıdemli Üye
  • 3389
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2009, 17:01:17 »
harita satın almanı tavsiye ederim.
kasalarını açabildiğin haritaları satın al, onları aç.
hem itemin olur, hem eğlenirsin, hemde skill gelir.

ve, kasanlar da böyle kastılar.
hatta server 400 kişi iken kasan adamlar şuanda gm lockpick karakterler. o yüzden sistemin değişmesi haksızlık olur.
gece üç-sabah yedi arasında kasamıyorsan, bu senin sorunun. ya birşeylerden fedakarlık yapıp o saatlerde gireceksin, yada böyle zorluklara katlanacaksın.
Bunu siz istediniz.

Bizi bir allah birde dostlarimiz bilsin, zahmet olmazsa gerisi ilerlesin.

« Yanıtla #9 : 24 Mayıs 2009, 12:20:27 »
bende stealden sıkayetcıyım 3 gundur gece gunduz makroya bırakıyoz 24 skıll anca kastık:) ama 74 lede super hırkıslık yapılıyo ne guzel bı seydır ya..alakasız ama paylasayım dedım:)

Çevrimdışı Xandre

• Üye
  • **
  • 978
  • Amy Lee Xandre
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 24 Mayıs 2009, 13:06:27 »
hırsızlık ve lockpick güzel şeydir ya :P  valla kimseyle ortak olmucan kasarken. saniye saniye gezicen 4 şehride. nerde bulursan açıcan.