Revolution UO

lütfen yardım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
lütfen yardım
« : 25 Mayıs 2009, 01:05:15 »

buraları neresı?acemiyim harita konusunda kusuruma bakmayın :(
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2009, 01:07:57 Gönderen: heyamola26 »
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
Ynt: lütfen yardım
« Yanıtla #1 : 25 Mayıs 2009, 01:08:39 »
1. Resim Britain Moongate'in altındaki yol. Yani Alt köprü yolu
2. Resim ise  Trinsic Moongate'in hemen solu.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 25 Mayıs 2009, 01:15:28 »
1. Resim Britain Moongate'in altındaki yol. Yani Alt köprü yolu
2. Resim ise  Trinsic Moongate'in hemen solu.

bıraz daha acıklarmısın yanı bunalrı buldum sayende tamamda bundan sonrakılerı hep buraya yazamam sanırım.
yanı nasıl çözdün hemen inceliği püf noktası ne bunun? 2 resım de sadece ormanlık alan olarak gordum ve hıc bır sey anlamamıstım.
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Çevrimdışı Darkcloud Twi

• Kıdemli Üye
  • 2353
« Yanıtla #3 : 25 Mayıs 2009, 01:22:37 »
tecrübe :)  aça aça çok rahat bir bakışta tahmin edebiliyorsun nerede olduğunu.
ama bunu öğrenene kadar moongateleri kullanmanı tavsiye ederim. moongateye git. her moongatede mapte yazan yöne bak ve ona göre nerede olduğunu tahmin et. hangi şehrin ne tarafında hangi şehir var bilmiyorsan uoam programını tavsiye ederim. veya googledan resimlerden bulabileceğin dandik bir ultima haritası bile işini görür.
www.twilightuo.com

Twilight=Kardeşlik

Çevrimdışı Ferocious

• Kıdemli Üye
  • 1529
« Yanıtla #4 : 25 Mayıs 2009, 01:24:32 »
Yapman gereken şey açtıkça tecrübe sahibi olman.
Yani harita aça aça bu yeteneği kazanacaksın. Dert etme herkes aynı yoldan yürüdü senin gibi.
Merak etme kısa zamanda sende çok rahat bulabilirsin.
" Abi makam için herşeyi yaparım, sırf çıkar için bile arkadaşımı, dostumu satarım."  diyebilenlerden uzak durun.

- Twi -
Ajan of Twi

Shaklaban

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : 25 Mayıs 2009, 07:29:28 »
Güzel büyük bir sosaria mapi bulursan epey yardımcı olur.

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : 25 Mayıs 2009, 07:30:50 »
Ben ilk açtığımda da zorlanmamıştım Yavuz.
Sosaria'yı iyi bilirsen daha rahat açıyorsun.

Çevrimdışı seyda123

• Üye
  • **
  • 231
« Yanıtla #7 : 25 Mayıs 2009, 08:11:27 »
ßende tham biLmiorm mlsf yardım edemeyecegim  8) >:(
Steinbach The Burn Out!

Çevrimdışı realkhan

• Kıdemli Üye
  • 3702
  • Dying Wish
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 25 Mayıs 2009, 13:28:28 »
bıraz daha acıklarmısın yanı bunalrı buldum sayende tamamda bundan sonrakılerı hep buraya yazamam sanırım.
yanı nasıl çözdün hemen inceliği püf noktası ne bunun? 2 resım de sadece ormanlık alan olarak gordum ve hıc bır sey anlamamıstım.

Dostum biraz map bilginle birazda ufak ufak tecrübelerle bu işi sen halledersin... Emin ol ilk haritamı acerken bende bu kadar zorlanmıştım ama şu anda çok fazla rahatım... Actiyi nasıl yata yata öğreniyorsa birisi mapıda boyle aça aça öğrenir... Hadi kolay gele.. sen zorlandıgın yerde gene yaz yardımcı oluruz...
Dying Wish

Çevrimdışı OurForce

• Üye
  • **
  • 411
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 25 Mayıs 2009, 14:45:24 »
Uo mapı açıyorsun en çok benzeyen yeri buluyorsun oraya gidiyorsun eğerki bunu yapamam dersen yönleri takip et haritada zaten yönler belirtili bir şekilde gözüküyor dungeon girişlerine uç ordan yöne göre haritaya bak south diyo mesela demekki daha aşağı kısımda bakıcaksın haritaya orda hangi şehir veya hangi markın varsa oraya uç yada bu zor olur diyorsan bir arkadaşımız haritayı kendince a b c diye gruplamıstı ona gre grupla

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #10 : 25 Mayıs 2009, 15:14:59 »
Baktıgın herangi bir mapten belirli başlı noktaları markla , haritayı aç baktın tahmin edemiyorsun marklara uçup haritaya tıkla bir fikir edin rahatça bulursun.

Arkadaşlarında dediği gibi aça aça zaten gerek kalmayacak.
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı II-T.i.n.a-II

• Kıdemli Üye
  • 7049
  • Putlaştırmadan
« Yanıtla #11 : 26 Mayıs 2009, 18:45:34 »
zaten resimdeki maplar bayağı kolay mapda moongate şeklini görmüyormusun oradan kestir olayı :D

bütün moongateleri tek tek gez zaten mapı açtınmı altta çıkan yazının rengine göre anlarsın
Çevrimdışı.