Revolution UO

Desktop klasörü oluşturmama sorunu

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Kıdemli Üye
  • 1001
  • ^^
Desktop klasörü oluşturmama sorunu
« : 15 Haziran 2009, 15:18:33 »
Vista işletim sistemli bilgisayara yükledim revolutionu ancak 10 chara girmeme rağmen desktop klasörü açılmıyor.karakterlere girdigimde hep aynı macro duruyor yardımcı olabilecek varsa sevinirim
''başkasından üstün olmanın onurlu bir yanı yoktur. asıl onur, kişinin eski halinden üstün olmasından gelir."

Çevrimdışı Carlos-Blood

• Üye
  • **
  • 464
    • E-Posta
Ynt: Desktop klasörü oluşturmama sorunu
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2009, 15:22:09 »
Desktop klasörümü oluşmuor?

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Kıdemli Üye
  • 1001
  • ^^
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2009, 15:23:24 »
hem oluşmuyorum  hem ben açmaya çalıştığımda bir işe yaramıyor
''başkasından üstün olmanın onurlu bir yanı yoktur. asıl onur, kişinin eski halinden üstün olmasından gelir."

Çevrimdışı Carlos-Blood

• Üye
  • **
  • 464
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2009, 15:27:48 »
normalde revoyu kurduktan sonra 1 accle girdinmi desktop otomatık olusması lazım ama olusmuorsa revoyu sılıp yenıden kur derım.

Çevrimdışı Malekith

• Üye
  • **
  • 537
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2009, 15:30:10 »
Yeniden silip kurmana gerek yok. Aynı sorun bende de vardı. Vista kullanan herkesde aynı şey oluyor. Oyuna girerken direk client e çift tıklayıp girme, client e sağ tıkla "Yönetici Olarak Çalıştır" ı tıkla. Yada daha kolayı client e sağ tıkla özelliklere bak tam hatırlamıyorum ama orada "uygulamayı her zaman yönetici olarak çalıştır" gibi bir kutucuk olacak onu işaretle sorun çözülecektir. Ama şöyle bir sorun daha var, her seferinde "windows bu uygulamanın güvenli olmadığını düşünüyor yine de devam edilsin mi?" gibi bir uyarı vercek, sende "izin ver" e tıklayıp devam edeceksin. Savaşlarda eve gir çık olayında biraz gecikme yaratır ama makroları her seferinde yazmaktan daha iyi... :)
Make Your Choice,
Let The Game Begin...

Shut Up! And To Play...
(Twi)

Çevrimdışı Led Zeppelin

• Kıdemli Üye
  • 1001
  • ^^
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2009, 15:39:01 »
çok teşekkür ederim arkadaşlar.