Revolution UO

Skillerimi Goremiyorum ... !

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
Skillerimi Goremiyorum ... !
« : 25 Haziran 2009, 00:02:37 »
Revoda yada herhangi bir serverda charimin parperdoll kismindan skills kismini acinca ya Hicbirsey cikmiyor , sadece ustte gercek skilleri gostermek icin

tik atma yeri  ve altta toplam skill , yada Mage , Poi ve belki kullanamadigim icin gozume batmayan birkac skill daha cikmiyor , bazisini kitlemem

gerekiyor , bu yuzden kitliyemiyorum . Bir GM ye sordugumda "daha once bir serverda oynadnzda skillerinizi New Groupta topmissiniz ve simdi bu yuzden

onlari goremiyorsunuz " dedi . Ben skillerimi sadece Nebula`da bir charimda bole yapmistim , suan nebulanin hicbir Deskop dosyasi bulunmamakta ...

Acaba bu durumu nasil duzeltebilirim ,
eger imkaniniz warsa " UO'yu sil tekrar yukle ole dene " dememeye calisiniz .

* Jinn Biohazard # bRk

• Ziyaretçi
Ynt: Skillerimi Goremiyorum ... !
« Yanıtla #1 : 25 Haziran 2009, 00:03:46 »
Banada Olmusdu Bı Defa Destkopt'u sıl gecmezse Tekrar Yukle baska caren yok

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #2 : 25 Haziran 2009, 00:05:43 »
Ya bana da deskopu sil dedi de , komple EA Games , Ultima Online .... , Deskop , bu deskop mu , yani komplemi silecegim ??

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #3 : 25 Haziran 2009, 00:27:47 »
Ya bana da deskopu sil dedi de , komple EA Games , Ultima Online .... , Deskop , bu deskop mu , yani komplemi silecegim ??

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #4 : 25 Haziran 2009, 00:44:04 »
kendi deskobumun ismini deistirdim kes dedim masaustune yapistirdm , sonra oyndan cktim tekrar girdm kendi yeni deskop kurdu ama hala hersey ayni ,

yapabilecegim ne war yardim edeblrmsnz ?
   >:(

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 25 Haziran 2009, 02:16:51 »
sorunun skillgrp.mul'dan kaynaklanıyor sorunu cozmek ıcın ben bır baska sunucuda gormustum hala duruyor o lınk ancak lınk patlamış ama sorunun desktop-->acc name-->Charının ısmı'ne girip ordakı skıllgrp.mul'u silip yenı bı tane skillgrp.mul at revodakı charının oldugu bolume sorun devam ederse başka bırı yardımcı olabılır yetkılı vs ama istersen dene  ;)
Tyalieva

Çevrimdışı caleb

• Kıdemli Üye
  • 5939
  • Hiçbir şey eyleme geçmiş cehaletten korkunç olamaz
« Yanıtla #6 : 25 Haziran 2009, 04:09:46 »
New Group açınca düzelior.
Prostartic
Frumpshkin

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #7 : 25 Haziran 2009, 09:58:04 »
New Group açınca düzelior.

Ilk actigmda sadece alchemy skilli geldi , daha sonra denedigim hicbir gruptan skill cikmadi .

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #8 : 25 Haziran 2009, 12:29:08 »
Ilk actigmda sadece alchemy skilli geldi , daha sonra denedigim hicbir gruptan skill cikmadi .

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2009, 16:41:22 »
Revoda yada herhangi bir serverda charimin parperdoll kismindan skills kismini acinca ya Hicbirsey cikmiyor , sadece ustte gercek skilleri gostermek icin

tik atma yeri  ve altta toplam skill , yada Mage , Poi ve belki kullanamadigim icin gozume batmayan birkac skill daha cikmiyor , bazisini kitlemem

gerekiyor , bu yuzden kitliyemiyorum . Bir GM ye sordugumda "daha once bir serverda oynadnzda skillerinizi New Groupta topmissiniz ve simdi bu yuzden

onlari goremiyorsunuz " dedi . Ben skillerimi sadece Nebula`da bir charimda bole yapmistim , suan nebulanin hicbir Deskop dosyasi bulunmamakta ...

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 25 Haziran 2009, 16:42:40 »
sorunun skillgrp.mul'dan kaynaklanıyor sorunu cozmek ıcın ben bır baska sunucuda gormustum hala duruyor o lınk ancak lınk patlamış ama sorunun desktop-->acc name-->Charının ısmı'ne girip ordakı skıllgrp.mul'u silip yenı bı tane skillgrp.mul at revodakı charının oldugu bolume sorun devam ederse başka bırı yardımcı olabılır yetkılı vs ama istersen dene  ;)

denedinmi
Tyalieva

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #11 : 25 Haziran 2009, 17:05:40 »
Olmuyo , ooof ooof , silmek istiyorum ama CD nin teki yok , internetten de indiremiyorum , guvenemedm , bide vaktim yok onu beklicek   :-\

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 25 Haziran 2009, 17:49:05 »
ben bunu 2 ay cektım skıllım kac dıye hep .skilldusur'den baktım adsfg :D
Tyalieva

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #13 : 25 Haziran 2009, 19:31:01 »
Suan aynisini yapiyorum zaten ...  :-X

Çevrimdışı Gildori

• Üye
  • **
  • 697
« Yanıtla #14 : 26 Haziran 2009, 00:29:08 »