Revolution UO

client kilitlenmesi ( 1 karakterde )

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
client kilitlenmesi ( 1 karakterde )
« : 30 Haziran 2009, 01:22:38 »
öncelikle iyi günler

aynı kullanıcı adımda bulunan karakterlerimden 4 char a girerken hiç bir sorun yaşamıyorum normal bir şekilde oynuyabiliyorum...
  ama 1 tanesinde girmeye çalışınca sadece 2 veya 3 saniye oynuyabiliyorum.. oyun hemen kilitleniyor.. önce oyunu silip tekrar kurdum , diskte farklı bir konuma kurdum, revolution ana sayfasından dosyalar kısmından oyunun kurulumunu indirip tekrar kurdum ama her defasında aynı  4 char la girerken sorun yok diğer char la girmek isteyince oyun kilitleniyor... sorun ne olabilir... birisi yardım edebilir mi..

Çevrimdışı FrEEzE

• # Yörünge Dışı
  • 2230
Ynt: client kilitlenmesi ( 1 karakterde )
« Yanıtla #1 : 30 Haziran 2009, 03:53:14 »
Giremediğin çarı sil kokten çozum

Çevrimdışı Alucard

• Yeni Üye
  • *
  • 41
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 30 Haziran 2009, 07:41:28 »
Dostum sen macro ayarlarken bı yerde hata yapmıssın sanırım ultımadan o karaktere aıt butun makroları sıl o karaktere aıt hıc bı dosya kalmasın zaten sen tekrar gırdıgın zaman yenısı olusacak orda ıstedıgın makroları ayarlarsın nerde hata yaptıgını gorursun aynı sey benımde basıma gelmıstı bıde ultımayı tekrar kurdum dedın kurduktan sora bır daha aynı makrolarımı attın ıcıne?

Çevrimdışı fmevol

• Üye
  • **
  • 88
  • insanlığı öğrendiğimiz zaman insanız...
« Yanıtla #3 : 04 Temmuz 2009, 19:11:02 »
Dostum sen macro ayarlarken bı yerde hata yapmıssın sanırım ultımadan o karaktere aıt butun makroları sıl o karaktere aıt hıc bı dosya kalmasın zaten sen tekrar gırdıgın zaman yenısı olusacak orda ıstedıgın makroları ayarlarsın nerde hata yaptıgını gorursun aynı sey benımde basıma gelmıstı bıde ultımayı tekrar kurdum dedın kurduktan sora bır daha aynı makrolarımı attın ıcıne?

ilgilendiğin için çok teşekkürler. makroda sorun varmış. makroyu ben sürekli kopyala yapıştır yapınca, sorunuda sürekli kopyalayıp yapıştırmışım. makroları silince düzeldi terar tekkürler