Revolution UO

ağzım açık kaldı kayıtlı email nasıl değiştirilmiş?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
evet 3 yıldır kullandığım acc min aldıgım emaılden farklı bır emaılle degıstırıldıgını gordum.
hangı guc bunu yapmıs adam sıfremı bılıyor site ana syfasından hesap işlemlerime giriyor acc mı aldıgım emaıl adresımı komple degıstırıyor adım gıbı emınım sıfremı unuttum dıye aglamıstır her sıfremı unuttum dıyen adamın accsını aldıgı kayıtlı emaıl adresını degıstırıyormusunuz sız.prometeusa uzun bır sekılde ayrıtılarıyla yazdım  bir ay once ama hıc bır cevap gelmedı lutfen yetkılı bırının yardım etmesını beklıyorum.
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Shaklaban

• Ziyaretçi
Ynt: ağzım açık kaldı kayıtlı email nasıl değiştirilmiş?
« Yanıtla #1 : 26 Temmuz 2009, 15:48:40 »
Accin şifresini bulan maili de bulur.

Çevrimdışı heyamola26

• Üye
  • **
  • 144
  • sustum!!!
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 26 Temmuz 2009, 16:23:51 »
Accin şifresini bulan maili de bulur.
mailin sıfresını bulması ımkansız soyle soylıyım acc aldıgım kayıtlı emaıl yaho ıdı sımdı hotmail olmus  ve ısmıde degısık yanı emaıl adresı sıfresını degıstırmıs demıyorum.bunu ancak bır yetkılı cozebılır inşallah yardım edebılırler.desıstırılmıs acc yı aldıgım kayıtlı mail adresının sıfresınıde acc nın bastan bu yana kullanılan sıfrelerın hepsınıde soyulerek magdurlugumu kanıtlarım yetkılılere.
Konuşacak abi ne demek.Türkçe'yi böyle rezil edemez kimse.Batı özentiliği bizi ne hallere sokuyor.Dilimize sahip çıkalım lütfen...Bunu yazan adamın nicki Hphsts imzasıda Duc.Brothers

Richart Dixon

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2009, 01:16:34 »
:S Olabilir dai.Hatta bazıları için bunlar çocuk oyuncağı.Knight Onlinede bırak kayıt e-mail'ını Bilgisayarının ip sini özelliklerini herşeyini biliyo...

Geçmiş olsun

*Psychosocial

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2009, 01:18:21 »
Evet , mesela Richart Dixon adlı herif ile sadece msn'de konuştum ip adresimi buldu sözde , pc'ime girip hdd'mi yakıcaktı .  :D