Revolution UO

Cryosor bineği nasıl bir binektir?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Alexandre4

• Ziyaretçi
« : 01 Ekim 2006, 10:19:25 »
özelliklerini yazarsın sevinirim

« Yanıtla #1 : 01 Ekim 2006, 10:22:25 »
Order ya da Chaos binegi hangisi tam hatırlamıyorum.Baska da bi özzelligi yok yani anlayacagın hiçbir işe yaramıyor(Su an da order chaos olmadıgı için).
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]

Asil Torn Inferno Najash

• Ziyaretçi
Re: Cryosor bineği nasıl bir binektir?
« Yanıtla #2 : 01 Ekim 2006, 10:38:50 »
Alıntı yapılan: "Alexandre4"
özelliklerini yazarsın sevinirim

caos bineği zostun beyza renkte olanı str dex i zostun baya bi altında oldugunu duydum sadece caos lar binebiliyor.

bilgilerim bunlar

Çevrimdışı Amy Lynn Lee

• Kıdemli Üye
  • 4021
« Yanıtla #3 : 01 Ekim 2006, 12:08:00 »
Ozellik olrak soruorsan ozellik hangi binekte war ki bu bineklerde olsun Tek ozellıgı var pegasus a orderlar dierine chaoslar binebiliyo Bi de Butun bineklerde de olan 2 ozllık war
1-Binegi kastrp inip binekten adama vurmasını beklemek,Binekle oldurmeye calısmak
2-Artislik yapmak
www.twilightuo.com

Lacrymosa Twilight.

« Yanıtla #4 : 01 Ekim 2006, 12:30:16 »
Alıntı yapılan: "Amy Lynn Lee"
Ozellik olrak soruorsan ozellik hangi binekte war ki bu bineklerde olsun Tek ozellıgı var pegasus a orderlar dierine chaoslar binebiliyo Bi de Butun bineklerde de olan 2 ozllık war
1-Binegi kastrp inip binekten adama vurmasını beklemek,Binekle oldurmeye calısmak
2-Artislik yapmak

Doğru :smt005 Bide indikten sonra wara geçme olayı yüzünden tekrar binmeye calısınca binege atak veriyosun buda ayrı bi özellik.Dikkat et binek tame den cıkmasın. :smt005
color=black]Kim demiş alkol kötü diye,ben herşeyimi ayıkken kaybettim.!.[/color]