Revolution UO

alchemy

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
alchemy
« : 22 Ağustos 2009, 11:42:12 »
alchemy yeteneğini 30'dan başlatınca hangi potion ile geliştiriyorsunuz? total refresh ve lesser cure yaptım onlarca bir skill bile artmadı. karnım da tok üstelik..

Çevrimdışı harley

• Üye
  • **
  • 272
  • toricelliborusu.
Ynt: alchemy
« Yanıtla #1 : 22 Ağustos 2009, 16:07:37 »
Ben total refresh ile kasmıştım ama garip o zaman agility ile kas
arada olur öyle.

Çevrimdışı chino

• Üye
  • **
  • 114
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Ağustos 2009, 17:06:32 »
ben normal heal ile kastım
gayette geliyor bi dene, eğer gelmiyorsa sende bir sorun vardır skill cap i kontrol et.

Çevrimdışı swiftbew

• Üye
  • **
  • 358
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Ağustos 2009, 23:16:37 »
skill capte yer var daha ama niye gelmedi ben de anlamadım. ama şimdi agility ile sonuca ulaştım yardımlarınız için teşekkürler..

Çevrimdışı Damienn

• Üye
  • **
  • 786
  • Yqt
« Yanıtla #4 : 23 Ağustos 2009, 17:12:00 »
Alchemy çoğumuzun oyunun neredeyse her anında lazım olan iksirleri yapma yeteneğidir.
Eğerki charınızı açtığınızda 50'den başlattığsanız bu skilli geliştirmek için Greater Agility potion üretmenizi tavsiye ederim.Çünkü Skill gelme oranı daha fazladır.Ama siz hem Alchemy gelsin hemde satma imkanım olsun derseniz ozaman Total Refresh'i tavsiye ederim.Alchemy Beceriniz 55.1e geldiğinde ise Actionlarımızda büyük rol oynayan Greater Heal yapmanızı tavsiye ederim.Çünkü bunu unutmayın Alchemy Becerinize ne kadar yakın beceri isteyen iksirler üretirseniz okadar skill gelme oranı artar.65.1'e kadarda bunla kastınız.65.1 oldu Alchemy beceriniz.Actionlarda tekrar büyük rol oynayan Greater Cure yapabilirsiniz artık.Bundan sonrada 90.1 e kadar Greater Cure ile kastıktan sonra Deadly Poison üretebilirsiniz.Becerinizi 100'leyene kadar bu iksirle kasmaya devam edebilirsiniz.

Eğerki skilli Teach vendorundan öğretip 30'dan başlattığsanız 45.1 e kadar Total Refresh ile daha sonra yukarda anlattığım gibi isteğe bağlı kasmaya devam edebilirsiniz
Damien Biohazard.

Çevrimdışı Schenshackrack

• Yeni Üye
  • *
  • 23
  • Deep İn the Night Im looking for fun
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 23 Ağustos 2009, 17:23:59 »
Alchemy çoğumuzun oyunun neredeyse her anında lazım olan iksirleri yapma yeteneğidir.
Eğerki charınızı açtığınızda 50'den başlattığsanız bu skilli geliştirmek için Greater Agility potion üretmenizi tavsiye ederim.Çünkü Skill gelme oranı daha fazladır.Ama siz hem Alchemy gelsin hemde satma imkanım olsun derseniz ozaman Total Refresh'i tavsiye ederim.Alchemy Beceriniz 55.1e geldiğinde ise Actionlarımızda büyük rol oynayan Greater Heal yapmanızı tavsiye ederim.Çünkü bunu unutmayın Alchemy Becerinize ne kadar yakın beceri isteyen iksirler üretirseniz okadar skill gelme oranı artar.65.1'e kadarda bunla kastınız.65.1 oldu Alchemy beceriniz.Actionlarda tekrar büyük rol oynayan Greater Cure yapabilirsiniz artık.Bundan sonrada 90.1 e kadar Greater Cure ile kastıktan sonra Deadly Poison üretebilirsiniz.Becerinizi 100'leyene kadar bu iksirle kasmaya devam edebilirsiniz.

Eğerki skilli Teach vendorundan öğretip 30'dan başlattığsanız 45.1 e kadar Total Refresh ile daha sonra yukarda anlattığım gibi isteğe bağlı kasmaya devam edebilirsiniz

Bahsettigin bir konuya katılmıyorum Gm alchemist olmadan G.cure basma yaptıgın potlar cogu zaman Deadly iyileştiremebilir..
Fadime

Çevrimdışı Alatriste

• Yeni Üye
  • *
  • 39
  • Alatriste Midnight
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Ağustos 2009, 17:38:39 »
İyileştirmesse şansımıza oda zaten 100 olana kadar 1 keg doldurdum cure bundan sonraki kegler daah sağlam olur ozaman

αℓαтяιѕтє мι∂иιgнт       (Mf Warlock)
яєαℓℓιƒє                     (Lockpick    )
мσ∂α                         (Craft           )

« Yanıtla #7 : 25 Ağustos 2009, 02:33:06 »
ben 80 e kadar normal poi ile kastım hem az ns istior az para gidior hemde gayet iyi skill geliordu daha sonra g.cure ve deadly poi ile kastım
Impossible / Grimvold
TWİ