Revolution UO

1 Modem ile 2 pcde 2 player?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı engin

• Üye
  • **
  • 62
    • E-Posta
1 Modem ile 2 pcde 2 player?
« : 02 Eylül 2009, 23:23:27 »
Merhaba ,

Ben ve kardeşim uo oynuyoruz.Evimizde 1 tane modem ve 1 tane laptop var.Bir kaç gün sonra 2. pc gelicek inş. eve.Sorum şu aynı modemden ben ayrı pc de kardeşim ayrı pc de oyuna girebilir miyiz? Yada bu bir suç olur mu ?

İyi Eğlenceler...

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
Ynt: 1 Modem ile 2 pcde 2 player?
« Yanıtla #1 : 02 Eylül 2009, 23:35:02 »
Evet bunu öğrenmek iyi olur.Bizde de iki pc var fakat şuan birinden bağlanabiliyoruz.Olurda ikisinden de bağlanabilirsek abi kardeş oynayabilecek miyiz?
Duc.Brothers

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 02 Eylül 2009, 23:38:36 »
oynarsınız rahat rahat ancak biri makroda biri actıondaysa vs gelır kontrol eder aynı anda hareket etmenızı gıbı testler yaptırır actionda olan char musait olunca.2 nızde makrodaysanız ya basınızda bekler bır sure baktınız gelmıyorsunuz guvenlı bır alanda stone eder ve page atmanızı ıster gelınce test eder vs ama benımde 2 pc 1 modem vardı abımle oynarken sorun oluyordu yenı bır modem aldık ama bız soyle yapıyorduk skıll kascagımız ıcın başta page atıyorduk diyorduk aynı ıpdeniz ama multı sanılmasın dıye sımdı test edermısınız dıyorduk kabul edıyordu alıyordu ısmımızı sanırım böyle bir şey yapılabilir sizler içinde
« Son Düzenleme: 02 Eylül 2009, 23:39:23 Gönderen: asrot »
Tyalieva

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 02 Eylül 2009, 23:41:10 »
oynarsınız rahat rahat ancak biri makroda biri actıondaysa vs gelır kontrol eder aynı anda hareket etmenızı gıbı testler yaptırır actionda olan char musait olunca.2 nızde makrodaysanız ya basınızda bekler bır sure baktınız gelmıyorsunuz guvenlı bır alanda stone eder ve page atmanızı ıster gelınce test eder vs ama benımde 2 pc 1 modem vardı abımle oynarken sorun oluyordu yenı bır modem aldık ama bız soyle yapıyorduk skıll kascagımız ıcın başta page atıyorduk diyorduk aynı ıpdeniz ama multı sanılmasın dıye sımdı test edermısınız dıyorduk kabul edıyordu alıyordu ısmımızı sanırım böyle bir şey yapılabilir sizler içinde

yapılamaz.
Bende neredeyse 2 senedir çift pc takılıyorum. Macrodaysan saniyesinde ensendeler. Actionda ise iki charda sorun yok. Yani kolay yoldan para kazanılmaz. İyi forumlar
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 02 Eylül 2009, 23:44:56 »
gerçi o charı player azken kasmıştık belki yeni player gelceginden fazla sıkmamıştır onemsememıstır ama suanda sıkı tutulur evet haklısın.Ama 1 char actıonda veya hareket halınde dıgerı makrodaysa aynı ipi kullanan kısıyı cagırmasını ve test eder oyundan dusme vs şeyleri kabul etmıyorlar o anda makrodan jaıle atıyorlar diye biliyorum.
Tyalieva

Çevrimdışı xhare

• Yeni Üye
  • *
  • 6
    • BodyWorks Tattoo Studio , Origam
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 02 Eylül 2009, 23:48:08 »
Ben arada bir böyle takılıyorum.Bir accountumu laptop'da , diğerini masaüstünde kasıyorum. : )
Evde iki bilgisayar varken bundan doğal bir durum yoktur sanırım.
Twilight Zone

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 02 Eylül 2009, 23:50:56 »
Revo da dogallık arama derim. İyi forumlar
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı engin

• Üye
  • **
  • 62
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 03 Eylül 2009, 00:13:31 »
stafflardan birisi de şuraya bi cevap atsa iyi olur : )

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 03 Eylül 2009, 00:26:25 »
1. Multi client - Makro: Evinizde, iş yerinizde veya kafenizde birden fazla bilgisayar olsa dahi oyuna oyunla ilgilenebilecek kişi sayısından fazla istemciyle bağlanmanız yasaklanmıştır. Multi client kontrollerinde birden fazla islemcinin aynı anda çeşitli aktiviteler yapması istenir; eğer sonuç başarısız olursa, ilk tespitte bütün karekterler hapis cezasına çarptırılır (hata sömürme - bug abouse). İkinci yakalanma ise hesapların silinmesiyle sonuçlanır.Kontrol sırasında oyundan çıkan, sorulara yanıt vermeyen, "arkadaş şimdi gitti" şeklinde cevap veren oyuncular kontrolden başarısız sonuç alırlar. Kontroller sırasında aynı IP'yi paylaşan istemcilerden macroda halinde karakter yakalandığında eğer söz konusu olan ilk tespit ise oyuncunun bütün eşyalarına el koyulur.

bunu buldum.
Tyalieva

Çevrimdışı promixus2

• Üye
  • **
  • 247
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 03 Eylül 2009, 01:27:39 »
kardeşinde sende pc başındaysan hiç bir sorun olmaz,ben unideyken ev arkımla kasıyordum ve kontrol icin page atıyordum staff gelip kontrolu yapıyordu ve hiç sorun yaşamadım.
"Twilight Zone"
Promixus
Stinkfist
Eulogy

Çevrimdışı AliG

• Kıdemli Üye
  • 1495
  • Ne Mutlu Türk'üm Diyene...
« Yanıtla #10 : 03 Eylül 2009, 01:37:43 »
Ikınızde Pc Basında Olmanız Lazım Adam Sana Soru Sorar Biri İle Gec Cvp Gelırse Veya Haraket Edemessen Jail Basıma Cok Geldi Arkım Markete Gitti 5 Dk Kontrol Oldu Yetisemedım Jail Yedım :)

Sevgi insanlığın, şiddet hayvanlığın kanunudur.

Çevrimdışı Eths

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 2461
  • Ne dediğinden çok ne yaptığın önemli
    • İnstagram
« Yanıtla #11 : 03 Eylül 2009, 09:50:00 »
Kural 1 bilgisayar 1 kullanıcı 2 bilgisayar 2 kullanıcıdır. Kontrol anında kardeşiniz ile bilgisayar başında iseniz sorun yaşamazsınız , ama kontrol anında tek kişi olduğu anlaşılır ise bilgisayar başında yaptırım uygulanır.
Her şey her zaman tarihe karışır..

Çevrimdışı engin

• Üye
  • **
  • 62
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 03 Eylül 2009, 12:08:34 »
Anladım böylece haksız kazanç elde etmek isteyenlerin önüne geçilicek.Teşekkürler.

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2009, 12:58:54 »
Yat uyu. Kardeşin ip kontrolunde gelip uyandırsın seni.
Ayrıca multi yapacak olsam arkadaşın pc leri remote ile kullanır 10 karakter açarım. Yani girceğin günde 1 saat ip kontrolu. İlk gunlerdi onlar. şimdi 2 günde bir belki. Ondada sesi son ses aç teleport sesini duyunca fırla.

;)

iyi forumlar
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı engin

• Üye
  • **
  • 62
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2009, 16:38:52 »
: ))  eheh

bazen ben dışarı çıkıyorum çarımı ins makrosuna bırakmak istiyorum öbür yandanda kardeşim evde uo oynıyamıcak  :( sürekli pc başındada 2 insanın olması mümkün değil .