Evet baylar bayanlar guild kapanıyor. Daha doğrusu sezon finali. Biliyorsunuz her sene kapanır; ondan sonraki sene tekrar açılır. Gerçi bilmiyorum Revo kendini yine toplayabilir mi ama; biz yine beraber yapacak birşeyler buluruz gelecek sene. Tabi sorumluluk alabilecek ve zaman ayırabilecek başka bir master da gerekecek.
En kralı Doruk apaçisinin yaptığıymış onu anladım; etliye, sütlüye dokunmamak...
Öncelikle Gürkan Abiye bana güvendiği için, ardından da bu süreçte yanımda olan başta Furkan ve Okan olmak üzere herkese çok teşekkürler. Gerçekten çok güzel zaman geçirdim kendi adıma. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalıştım. Tabi ki kusurlarım vardır, hakkını yediğim ve/ya kalbini kırdığım herkesten tekrar özür dilerim. Hepimiz insanız ve hatalar yapabiliriz sonuçta.
Neyse uzatmıyım. Ben de büyük ihtimalle çok çok nadir girerim Revoya. Zaten dersler tekrar başlıyor, vakit ayırmam oldukça zor. Haa tabi bir de soyadınızla apaçi guildlere girmeyin.
Hepiniz adam olun, kendinize iyi bakın lan! Aileler bölümünde Twi zone başlığından da sohbeti kesmeyin yazın arada..
ahaha guild kapandığına ve cemde artık master olmadığına göre gerçekleri açıklayalımmı atahan vidyoyu koy
Açıklayabilirim, o gece çok sarhoştum.