' Bunlar babadan oğula nesil heralde ' yazısını diyorsan eğer o sizin guildi kurmanızdan çok önceki lasttarget macromda vardı.Ayrıca bana guildin kurulacağı haber verildiğinde aylardır Bio guildindeydim Twilight her kurulduğunda girdim ama bu sefer öbür tarafı seçtim , Twi hiç kimseye oyundan hakaretim olmadı sadece Walentino bana oyundan ' adın gibi mert'sin e itafen adın gibi malsın ' yazınca msnden küfür ettim . Adımla dalga geçilmesinden hoşlanmam. Guilde girmediğim halde uzun zamandır oynadığım için yardımda bulunabileceğimi söledim her başlayana , yarınızdan çoğuyla reelde görüştüm . Gürkan abi , Ali abi , Doruk , Furkan çoğuyla hala muhabbetim var msn'den vs. Asıl senin yaptığın ayıptı Onur , senden hiç beklemediğim şekilde oyuna başladığından beri 2-3 küfrünü gördüm . Walentino olayına dair elimde de SS var. Ama gönderme ihtiyacı duymadım şikayet etceğimiz yaşı çoktan geçtik.
Sen küfür edince ne cevap verdim ne .kufur yazdım hatta bana etmedi karıştırdı heralde falan dedim ventten çocuklara.Neyse önemi yok.