Revolution UO

Pardon!

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
Pardon!
« : 06 Eylül 2009, 21:26:49 »
Booker ile ilgili yaptıgım yorumlar neden silindi. Teşekkürler
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
Ynt: Pardon!
« Yanıtla #1 : 06 Eylül 2009, 21:37:14 »
Yazığım postun aynısı olmasada yazayım yinede tekrardan.
Castelli tek kişi ok ile kasamaz ikinizde damage almalısınız dedi. Tamam oyle yaptık. Ama sordum. O zamanda bug olmasın. Olmaz dedi. Sonra booker efendi geldi. Bug dedi. Tamam bug ama castelli oyle demiyor dedim. Ben castelli değilim dedi. Tamam madem nerde yazyıor dedim. Anasayfa dedi. Bakarsınız bulursunuz dedi 6 kişinin skill kasmasını engelledi gitti. Tamam varsa böyle birşey yaparız dedik. Bulamadım. Sonra konu açtım forumda. Şok oldum. Booker tekrardan düşünmüş ve kasabileceğimize karar vermiş. Staff böyle kararlar alabiliyor mu? Yani ört ile poi kasmak stafftan stafa göre değişiyor mu? yada staff salla be dostum kuralları yak bir cigara takıl diyebiliyor mu? Yok diyorsa ve robertin koydugu kuralları çigneyebiliyorsa tamam.

Geçelim bunu. Jaile girdim. 50 kere çıkartmam dedi. Stizz geldi soru bile sormadı çıkarttı. Tükürdüğünü yalamaktır bu ve özür bile dilenmedi. Yaptıgı kural hatasını bebe diyerek suratına vuran arkaşı banladı. Tamam haketti belki arkadaşım. Ama çakal sözcüğü ne olursa olsun yakışmadı ağzına. Sokak ağzı ile konuşmamalı diyorum gm ler. Saygılarımla.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Castelli

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 327
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 06 Eylül 2009, 21:41:01 »
Staff kişilerin birer siberasker oldugunu mu sanıyorsunuz ?
Bizlerimde hata yapma ihtimalimiz var en az sizlerin kadar. Bu en doğal birşey, böyle konularda hakkınızı aramanız güzel takdir ettim fakat böyle afişe ederek değil, sessizden daha güzel bir üslupla.

Sizlerden ricam anasayfadaki kuralları noktasına kadar okumanız, böylelikle oluşabilecek hataları en aza indirgemiş oluruz.
Yüzde ısrar etme, doksan da olur. İnsan dediğinde, noksan da olur. Sakın büyüklenme, elde neler var. Bir ben varım deme, yoksan da olur.  * Hz. Mevlana

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 06 Eylül 2009, 21:47:07 »
Staff kişilerin birer siberasker oldugunu mu sanıyorsunuz ?
Bizlerimde hata yapma ihtimalimiz var en az sizlerin kadar. Bu en doğal birşey, böyle konularda hakkınızı aramanız güzel takdir ettim fakat böyle afişe ederek değil, sessizden daha güzel bir üslupla.

Sizlerden ricam anasayfadaki kuralları noktasına kadar okumanız, böylelikle oluşabilecek hataları en aza indirgemiş oluruz.

Hangi kurallar. Bana gösterir misiniz iki kişinin karşılıklı ok atmasının yasak oldugu bir yeri. YOk. BÖYLE BİR KURAL YOK. Peki ne kadar hatası olursa olsun bir gm in bu kural bilinmez mi? Yapmayın Allah aşkına castelli. Tamam onu geçtim. Peki bir özür dilemez mi? Dileme yok? Onuda geç. Ya düşündümde kasabilirsiniz ne demek. Bunu robert demiyor booker ne hakla diyebiliyor. Tamam onuda geç Bak paso geçiyorum farkındaysanız. Benim şikayet bölümünde çift pc konusunda ki yazım neden silindi? Booker açıklasın. Onuda geç. Afişe etmeden sessizce kapattım konuyu. Ama çıkıpta mesajları silerse o zaman hakkımı ararım. Onuda geç. Booker çıkamazsın diyor stizz geliyor hiç soru bile sormadan girin char ile çıkartayım diyor. Hani ben bilmiyorum kuralları tamam! Sizde bilmiyorsunuz ki size sordum iki kişi bug mu diye. Tamam geçtik. Stizz de bilmiyor o gun yanlışlıkla cıkarttı tamam onuda geç. E robert oturmuş kural yazmış odamı bilmiyor.

Booker dan özür bekliyorum ! Saygılarımla
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2009, 21:47:35 Gönderen: Cyst »
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #4 : 06 Eylül 2009, 21:50:37 »
Kim kime çakal dedi ve ben kimi ne zaman hapisten çıkarmışım tam anlayamadım şikaketlerinizi?

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 06 Eylül 2009, 21:59:43 »
Çakallık konusunu geçelim. O konuda haklı iken haksız duruma düşmek istemiyorum. Çünkü kendimi tam anlatamayacağım ve koz vermiş olacagım düşmanlarıma. Ortada ban yenmiş birde acc var. O ap ayrı bir konu.

Crafter ve balik adlı iki karakterlerimiz vardı abimle benim. Jhelom moongate üstünde kasıyorduk. Jaile gittik. Geldim daha 1 dk bile olmamış. Sonra booker çıkartılamaz falan dedi. Anlattım kurumu ısrarla page lere olumsuz yanıt verdi. Foruma yazında siz çıkarttınız. Yani bir staff bilmediği konu hakkında sözü diğer meslektaşlarına bırakmalı bence. YOksa yanlış anlaşılmalar olabiliyor.

Gelelim diger konuya. Skill alanında kasıyoruz. Tek okçu var uzakta heal atıyor karsıdakide kendisine. Castelli bug dedi. Tamam da ne yapacagız dedik. Sonra oda 2 kişi kasın dedi. tamam dedik kasıyoruz kurduk macroyu 6 kişi booker geldi. Bug. Neden dedik. Böyle kasamazsınız önce anasayfadaki kuralları okuyun dedi. Okudum. Bulamadım. Sonra dedim ki castelli değil diyor. Ben castelli değilim dedi. FOruma başlık açtım. Herkes olmaz böyle şey falan dedi. İyice yüklendiler. Sonra Booker geldi e tekrar düşündümde kasabilirsiniz. Staff lerin böyle bir opsiyonu var mı? Yani günü kötü geçince bug iyi geçince bug değil tarzında? Ana sayfadaki kuralıda gösteremedi. Bir tek özür istedim. Dilenmedi. Neyse dedim kapattım konuyu. Ama benim mesajlarım şikayet bölümünde çift pc adlı topicden silininde hakkımı aramaya karar verdim. Neden böyle susturuyorlar ki insanı. Ayrıca o konumda kilitlenmişti. Bookerın durumunu anlattıgım. Sonra kilitli konuya gelip yazdı. E açın kilidide 2 satırda biz yazalım değil mi ama.

Macro kurmak o kadar zor değil. Ama özür dilenmesini istiyorum. Yoksa herşey boş. Banladı arkadaşımı. Adam serverı bıraktı. Gelde çek tekrar o adamı servera. Her staff böyle kafasına göre kural koyuyor mu dedi? Dedi demesinede haklı idi. Agzımı açamadım. Başka servera gitti. İyi forumlar
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Stizz

• Oyun & Forum Yetkilisi
  • 1213
  • Legendary
    • Revolution
« Yanıtla #6 : 06 Eylül 2009, 22:11:26 »
Şimdi madem bir konu hakkında bilgin yok o konuda hiç yazmayacaksın (Çakallık konusuymuş) Diğer kişilerin de aklını bulandırmamalısınız. Bilmediğiniz bir konu hakkında burda konuşmanız zaten yanlış.

Jailden çıkartma konusu olarak ben böyle birşey hatırlamıyorum. Ben kimseyi sorgusuz sualsiz çıkarmam.
Skill kasma olayına gelince Tek kişi archer kasıyorsa playerların üstünde bu bug abusedir. 2 kişi birbirini okluyorsa bu durumda sorun yoktur. Bu olayınızda ne hapis olmuş ne başka birşey. Booker'in açıklaması aşağıdadır.
Jail almadı kimse,ben uyardım sadece fakat şimdi biraz daha dikkatli düşününce yanlış bir uyarı olduğunu anlıyorum. Aynı şekilde kasmaya devam edebilirsiniz. İyi oyunlar.
Şu durumda kimsenin kimseden özür dilemeside gerekmemektedir.

Bu konuyu açılmamak üzere kilitliyorum. Bir sorunuz varsa stizz@revolutionuo.net adresinden ekleyin görüşelim. Tekrar bu olay hakkında konu açarsanız Hesabınız hakkında işlem yapıcam.
« Son Düzenleme: 06 Eylül 2009, 22:12:18 Gönderen: Stizz »