Revolution UO

An Ort..

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Huor Amras Calafalas

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
An Ort..
« : 09 Eylül 2009, 06:50:03 »
bir kaç güne kadar böyle bir başlık şikeyet bölümüne acılacak ben de buraya şimdiden acayım dedim söyle bir bakıyorum ki servera galiba yeni gelenler yada eskiler kimler yapıyor bilmiyorum...

Herkezde bi An Ort atma sevdası başlamıs Gz içi yada Gzdışı yada Skill kasan kişilere atılıyor...

An Ortu Mavi Player arakadaşlara atarsanız Crim olursunuz bilgiledirmek istiyorum.. çogu arkadaş bunun yüzünden gz içinde çok Guardslandı.. Skill kasarken gördümde bilgi olsun belki okurlar burayı görürler..Forumun yada siteni herhangi bir yerinde bu bilgi varsa başlık siline bilir

Ben nasıl crim oldum filan diyordu adam en son :D
Herkeze Günaydın..
Kuşkusuz en büyük yargı , etrafınızdaki herkesi '' insan '' sanmamızdır.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
Ynt: An Ort..
« Yanıtla #1 : 09 Eylül 2009, 06:53:29 »
He valla moonglowda arkadaşa bles atmıştım sora stat ayarlıcaktı dıspell attım fark ettım hemen kactım allahtan biri görmedi fire vardı ustumde ne zorlamıstım adam alır kaçardı valla  :) iyiki yazmışın.Eline sağlık
Tyalieva

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 09 Eylül 2009, 06:57:26 »
bende yew kasma alanında mage kasıyorumda adamlar öyle savuruyor an ort :D millet bir birini gurdlıyor sonra nasıl crim oluyoruz diyor:D

eskiden gelen bi kuraldı bu bir yerde bilgi olması lazım ben çok ara verdigim için sık sık :D bilgim yok benim. ondan böyle bilgi olsun diye tekrar açtım :D

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 09 Eylül 2009, 07:22:28 »
Aslında cok bilgilenmesi gereken konu var yenı gelenlerın mesela hazıne sıstemı olsun,silaha poi sürünce 0 dmg gibi vurduğunu bilmeyen var sonra yakından poison yıyınce greater cure ıcınce gecıremedı dıyor sinirle forumda başlık açılıyor vs bunları bir elde toplamak lazım herkesin görebilceği ama nasıl yapıabilir orasıda düşündürücü.
Tyalieva

• Kıdemli Üye
  • 4997
  • Ceset Tamer
    • Facebook
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 09 Eylül 2009, 07:34:16 »
Yardım Konusuna bidlgiin aklına gelen herşeyi yazarak bir başlık acabilirsin. :D herşeyi yetkiliden beklememek lazım tabiki.