Merhaba öncelikle. ultimaya 2 senelik bi aradan sonra tekrar dönüyorum bir cok serverda oynadım.Gerek staff gerek player olarak.Bu oyunu bırakmamın sebebi son serverımdaki 14-16 yaş arası oynıyan cocukların artması ve kalite düsüklügüydü.2 gündür forumları arastırdım ve oynanabilir serverlardan birisi oldugunuzu düsünüyorum.Lakin bir kaç sorum olucak.Yardımcı olursanız sevinirim.
Oncelıkle ph kapalı sanırım lakin kasmak okadar zor degil forumdan anladıgım kadarıyla ? 3 adet karakter kasıcam onlar konusundada yardım istiyicem.
Pure mage olarak skill cap i
Mage,Medi,Eva,Poi,Heal,Anatomy,Ins olarak dusundum Pure mage içinde özel robelarda magic resist skilli gerekiyormu? yada skillin ekstra bir avantajı varmı Spirt skilli aktif mi? Herhangi bir eva bonusu varmı? bunlar mage için sorucaklarım. ayrıca baslangıncta hangi skilleri 50 ile baslatayım Poi,heal ve sizinde yardımınızla 3. en zor kasılan neyse 50 den baslatmayı düsünüyorum.yazdıklarımdan daha zor kasılanı varsa onlada baslıyabilirim.
Pure warrior
Heal,poi,armslore,wrest,tactics,sw,parry yada ikinci bir combat skilli düsündüm. bir kaç bonusu birlikte kullanabiliyormuyuz? misal disarm ve bleeding yada poison sürülen silahın bonusu kalkıyormu.? burdada heal ve poi skillerini ve önerebiliceginiz bir tanesini baslatmayı düsünüyorum
Crafter
Miner,bs,tailor,tinker,alch,mage ve 50 medi 50 eva düsündüm herhangi bir eva bonusu olmasına karsın lakin varmı bilmiyorum. lj,bowcraft,carpenter bunlardan biride olabilir tabiki craftta serverda en cok ise yarıyan craft skilleri neler bilmiyorum daha en kullanıslıları hangisiyle yardım rica edicem.Burdada Bs,Mine ve tinkerı düsündüm ilk baslangıc olarak önerilere yine açıgım.
Server olarak sorucaklarımda var. örnegin sadece uoloop skill kasmaya yeterlimi? craft skilleri icin .makelast veya yenidenyap tarzı komut varmı? yoksa macroman tarzı bir programmı gerekli?
Simdilik aklıma gelenler bunlar okuyup yardım edebilicek olanlara simdiden tesekkür ederim.