Revolution UO

Merhaba,yeni basliyorum biraz yardıma ihtiyacım var.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
Ynt: Merhaba,yeni basliyorum biraz yardıma ihtiyacım var.
« Yanıtla #30 : 19 Eylül 2009, 20:00:19 »
benım diger cogu macromda wait for targetsiz normal last targetli normal dimi?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı milyonların sevgilisi .

• # Yörünge Dışı
  • 1009
  • takinardiexburn.
    • E-Posta
« Yanıtla #31 : 19 Eylül 2009, 20:20:34 »
lasttarget doğru .
çok çılgın , çok lanet .

massacre exburn .
takinardi exburn .
god'king of the burn'out .

272 , good job .

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #32 : 20 Eylül 2009, 11:05:41 »
Cift kare silahlara poison sürebiliyormuyuz? spear ve pitchwork a sürülebiliyordu baska serverlarda lakin burda sürebiliyormuyuz ona göre bi warrior acmayı düsünüyorum. ayrıca özel robe lar ekstra bişey istiyormu crystalden baska?

özel bowlar icinde "Kullanmak için herhangi bir yetenek kısıtlaması bulunmaz."yazıyor ne yani archer kasmadan ben kullanabilirmiyim bunu?
« Son Düzenleme: 20 Eylül 2009, 11:07:58 Gönderen: Ananas »
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #33 : 20 Eylül 2009, 11:07:27 »
2 kare silahlara poison sürülmüyor 40 mage yapanlar vardı ve warlock zaten 2 kare cok kullanıyor.Özel robeler ise hardenıng crystal istiyor özel crystalinin yanında.Hardenıng crystali ise wrym ve üstü dragonlardan ve hazınelerden elde edebilirsin.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #34 : 20 Eylül 2009, 11:09:27 »

özel bowlar icinde "Kullanmak için herhangi bir yetenek kısıtlaması bulunmaz."yazıyor ne yani archer kasmadan ben kullanabilirmiyim bunu?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı promixus2

• Üye
  • **
  • 247
    • E-Posta
« Yanıtla #35 : 20 Eylül 2009, 11:13:26 »
0 archerla normal bow kullanıyormuş gibi düşün, eline alırsın kullanırsın ama çok ıskalarsın
"Twilight Zone"
Promixus
Stinkfist
Eulogy

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #36 : 22 Eylül 2009, 23:42:52 »
ev aldım güzelde biyer buldum yola ve tarlaya 1 kare fark olmasına ragmen hala evi kuramıyorum. napmam gerekiyor?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #37 : 22 Eylül 2009, 23:44:02 »
bazı bölgeler engelli britteki tarlaların oralara boş olması zaten ya o anda biri evini kaldırmıstır ki zor bi ihtimal ya da birisi evini yenılemeyı unutmustur ama kurulması engelli  yerler var.Biliyorum nereyi kast ettiğini.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #38 : 22 Eylül 2009, 23:50:25 »
kafayı yedim yicem o derece (: evlerin silinme süreleri nedir peki?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı thant

• Üye
  • **
  • 378
  • Fakir Burn
    • E-Posta
« Yanıtla #39 : 23 Eylül 2009, 11:49:44 »
1 Hafta yenilemediğin müddet evin silinir diye biliyorum.
Ben en hakîr bir insanı kardeş sayan bir rûhum;
Bende esîr yaratmayan bir Tanrı'ya îman var;
Paçavralar altındaki yoksul beni yaralar;

https://www.facebook.com/turkculuk.ulkusu.10
The Burn'Out

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #40 : 23 Eylül 2009, 21:35:24 »
Warlock a niyetlendim sonunda (: lakin combat olarak ne kasıcagıma karar veremedim. oyun geneline bakınca inanılmaz bir sw silah fazlalıgı var.ucuza sw silah bulması daha kolay 2 kare vuran silah olarak fenc ve sw de 2 mf de magical bazında tek silah var. warlock poison süremedigine görede. mantıklı olarak mf düsünüyorum ama merak ettigim silahlar var misal war axe pek kullanan yok yeterli damage vermiyor mu yoksa millet mi kullanmıyor. black staff zaten allahın emri. silah olarak tek ellerden cok cift el silahlar önemli geliyor buna bardiche ve halberd in inanılmaz esracengiz damagelerini bizzat yiyerek ögrendim. spearla pek asna fisne olmadım daha onu tam bilmiyorum. warfork her serverdaki gibi saglam. yani kısacası hangi combat skill i ve statlar önerebilirseniz sevinirim.
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #41 : 23 Eylül 2009, 22:20:35 »
Ağaçları ve evlerı ıyı kullanabılıyorsan halberdle sılahı kaldırıp buyulerden kurtulup adamın yanına gıdıp vurabılıyorsan tabiki halberd.Actionda direk 2 kare silahı kullanmak ve hem damage yonunden tatmin hemde mageleri öldürmek istiyorsan bs gibi bir silah var.Ayrı war mace gıbı hızı yavaş ama warrıorların korkulu ruyası olan silahla inanılmaz şeyler yapabilirsin.Hız istiyorsan innoxu spearla bile rahat fıızlıyebılmek ıstıyorsan fencing ve warriora war forkla kafa göz dalıp istikrarlı vurusalr vurmak ıstıyorsan fence önerimdir ama tercıhe baglı.Özelliklerin neyse onu kullan mesela agacları kullanabılıyorsan sw olabilir hızlı silahlar istiyorsan fence olabilir ama yok hem warrıoru zorlarım hem mage ama çabuk oynayabılırım dıyorsan mf yani karar senin 3 classta birbiriyle eşit sadece 3unden hangısını ıyı kullanabıldıgın onemlı biri gelir mf'de çok iyi oynar ama swde iyi oynıyamaz biri gelir fencede iyidir swde kötüdür vsvs.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #42 : 23 Eylül 2009, 22:27:03 »
peki statlar?
Kurabiye Mafyası.

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #43 : 23 Eylül 2009, 22:29:42 »
onuda kendın nası ıstersen dıcem ama eger agılıty pot ıcıp oynuyorsan 90 90 45 derim ama yok tasımam dıyorsan ya sılahına cok guvenıyorsan 95 100 30 yaparsın yada hem buyu hem silah agırlıklı oynarım dıyorsan 90 100 35.
Tyalieva

Çevrimdışı Ananas

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 229
    • E-Posta
« Yanıtla #44 : 25 Eylül 2009, 21:40:55 »
basıma gelen biseyi merak ettım brit koprude dying wish den bir kisi öldü pek bi etkim yok son anda poison yedirdim öldü oda neyse. adı luis. arkadas öldü etti ben lootladım. birden oyundan attı direk masaüstüne. zaten connector ölüm. tıklıcamda baslat yapıcamda. neyse yaptım ettim. pass i yazdım. revolution.exe den girin dedi. zaten revolution.exe den giriyorum. ikinciye denedim aynı connectorden bu sefer girdi. e tabi zaten o kalabalıkta saniyeler önemli oldugu icin ben oyuna girdigimde kendimi gectim lamamı kesiyolardı (: burda giden gitti helalı hoş olsun merak ettim neden düştüm.? sebebi nedir?
Kurabiye Mafyası.