Revolution UO

Yeni clientten sonra sorun.

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı KronikOgrenci

• Yeni Üye
  • *
  • 39
    • E-Posta
Yeni clientten sonra sorun.
« : 22 Eylül 2009, 00:49:38 »
Arkadaslar yeni clientten sonra oyun ekranında mouse kasıyor gibi hareket etmeye basladı.Mousu hareket ettirdiğimde kare atlaya atlaya ilerliyor. Bu garipliği çözmenin bir yolunu bilen varmı ?
Desktopu silip tekrar acıyorum oyunu ama sorun çözülmüyor malesef.
Ekran ayarlarıyla oynuyorum gene faydası yok.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Çevrimdışı Afrodisiak

• Kıdemli Üye
  • 2716
  • Afrodisiak
Ynt: Yeni clientten sonra sorun.
« Yanıtla #1 : 22 Eylül 2009, 04:47:12 »
optionstan oyunun sesini kapat o sekılde oyna gecer
Afrodisiak Cuiviene

Çevrimdışı kral_deadly

• Üye
  • **
  • 109
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 22 Eylül 2009, 16:27:23 »
optionstan oyunun sesini kapat o sekılde oyna gecer

oyunun sesi kapalı bir şekilde sen oynayabiliyorsan öyle oyna. saf saf cevaplar vermeyin. bu bir sorun. ve nasıl düzeltileceği ile ilgili bir cevap bekleniyor. bu oyun sessiz oynanmaz.
Cennetin kapısını cömertler açacaktır...

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 22 Eylül 2009, 16:43:53 »
Görende Cs oynuyoz ayak sesleri felan kasıyoz sanacak.Ben sessiz oynuyorum bi problem yok.
Duc.Brothers

Çevrimdışı Shaklaban

• Üye
  • **
  • 425
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 22 Eylül 2009, 22:02:32 »
Uo grafikleri akıcı değil, o yüzden büyü yedirme ıskalama gibi durumlarda ses daha güvenilir.

Çevrimdışı KronikOgrenci

• Yeni Üye
  • *
  • 39
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 22 Eylül 2009, 23:31:34 »
Sorun hala devam ediyor. Oyunu tekrar kurdum. Hala düzelmedi.
Baska kimsenin basına gelmemişmi bu durum bi tek benmi cekiorum bu sorunu  :-\

Çevrimdışı kral_deadly

• Üye
  • **
  • 109
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2009, 00:26:50 »
bende de aynı sorun var dostum ya tek değilsin. page attım sorun düzelene kadar kapalı ses ile oynamayı tavsiye etti. off offf

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2009, 09:35:33 »
oyunun sesi kapalı bir şekilde sen oynayabiliyorsan öyle oyna. saf saf cevaplar vermeyin. bu bir sorun. ve nasıl düzeltileceği ile ilgili bir cevap bekleniyor. bu oyun sessiz oynanmaz.

Kaderşim adam cevap vermiş güzel bir şekilde. Gm e de böyle desene yiyorsa. Konu açıyorsun adam çözümü bulmus. Ya böyle oynarsın yada kapatırsın oyunu işte kapı işte sapı. saygılı ol. Adamın suçu değil bu. Verilen cevapları kaldıramıyorsan foruma girme. Kaldı ki efendi gibi anlatmıs
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2009, 09:44:46 »
Kaderşim adam cevap vermiş güzel bir şekilde. Gm e de böyle desene yiyorsa. Konu açıyorsun adam çözümü bulmus. Ya böyle oynarsın yada kapatırsın oyunu işte kapı işte sapı. saygılı ol. Adamın suçu değil bu. Verilen cevapları kaldıramıyorsan foruma girme. Kaldı ki efendi gibi anlatmıs

+1
Tyalieva

Çevrimdışı kral_deadly

• Üye
  • **
  • 109
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2009, 11:22:10 »

sesi kapat geçer öyle oyna. güzel bi cevap mı? sorunun kalıcı bir çözümü mü? ayrıca gm ile de kuyrugumu sıkıstırıp konusmadım. buradaki tavrım neyse genelde odur.. neyse ya.

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 23 Eylül 2009, 14:24:53 »
sesi kapat geçer öyle oyna. güzel bi cevap mı? sorunun kalıcı bir çözümü mü? ayrıca gm ile de kuyrugumu sıkıstırıp konusmadım. buradaki tavrım neyse genelde odur.. neyse ya.

Kardşeim adamın ne sucu var. Gm e page at onlarda aynısını der. Sana yardım etti diye adamı azarlamaya hakkın yok. 5 yıldır bu serverdayım nerdeyse ne saçmalıklar gördüm. Girerken sag sol mu yapmadık düşmesin diye, iki client i açıp mı girmedik alttaki r simgesi gelsin diye, evlerimiz checklerimiz gemilerimiz balıklarımız mı bug da gitmedi. Yok işte. Sesi kapa oyna yada bırak oyunu.O oyuncu sana tüm iyi niyetiyle yardım etmeye çalışmış. Sorumusu o değil.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith