Revolution UO

Biraz Yardım..?

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı saber

• Yeni Üye
  • *
  • 15
    • E-Posta
Biraz Yardım..?
« : 23 Eylül 2009, 14:18:04 »
Merhaba arkadaşlar bu servera başlamayı duşunuyorum ama oncelikle bikaç sorum olacak..

- Serverın ortalama online oyuncu sayısı kaç sizce(multisiz) ?
- Kendimce zevk aldıgım hazne avcılıgı yapmak istiorm..forumlarda sdc kara haritları ile ilgili konulara rastladım acaba deniz haritası fln yok mu serverda?
- + lı çıkan guçlu npclerin(dragon fln) belli bi manaları varmı yoksa surekli dispel edebiliyorlar mı?
- ilk belimi dogrultmak için acacıgm char sizce ne olmalı?(craft-fisherman-inscription...)
- heavy crossbow dismount yapabiliyor mu?

şimdilik bu kdr..ii oyunlar..

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
Ynt: Biraz Yardım..?
« Yanıtla #1 : 23 Eylül 2009, 15:31:00 »
200 dü robert client yaptı 100 oldu
deniz değil adalarda cıkan var. gemiyle gidersin. ama lp kasmak ölüm. 4 tane chest şehri var var aman aman .:) hiç yaklaşma derim
chest kasıom sağlam silahlar düşüo. Manaları yok güm güm çakıyorlar
ins
dismount kısmını bilmiom.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı coolman

• Üye
  • **
  • 103
    • Designare
    • E-Posta
« Yanıtla #2 : 23 Eylül 2009, 15:36:07 »
terbiyesizlik yapma cyst robert senin işçinmi clienti beğenmessen oynamassın

@saber

revolution şuanda türkiyenin en kalabalık ve en iyi serverı ben bide nebulayı bilirim zaten istersen nbl ye girde bir player sayısına bak =)
Coolman, Krafta, Morris

hertürlü craft item + magical silahlar

http://www.revolutionuo.net/harita/3048,662,0

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #3 : 23 Eylül 2009, 15:37:23 »

@saber

revolution şuanda türkiyenin en kalabalık ve en iyi serverı ben bide nebulayı bilirim zaten istersen nbl ye girde bir player sayısına bak =)

Eleştirmek hakkım. Oyuncuyum. Ha her eleştiriye böyle cevap yaacaksan dilek öneri şikayet ve forum sorunlarında binlerce topic seni beklio  ;) ayrıca robert para falan vermiyor yalakalara.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2009, 15:43:22 Gönderen: Cyst »
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Ceday

• Üye
  • **
  • 111
    • E-Posta
« Yanıtla #4 : 23 Eylül 2009, 15:40:29 »
heavy crossbow dismount yapıyor fakat at üzerindeyken yapan hiç görmedim.ata binmeden bile yapmak çok zor
Run Uo'da yok böyle birşey

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
« Yanıtla #5 : 23 Eylül 2009, 15:44:16 »
-Ortalama 180 civarı idi.Akşamları saat 10.00 gibi 250+ üstüne çıkardık ama bayram dolayısıyla olduğunu düşünüyorum(İnş bundandır) 200 kişi felan oluyor.

-Deniz haritası yok..Dungeonlarda spawn olan chestler ve birde kara haritaları var.

-Güçlü npc'lerin manaları oldukça fazladır.Mana bitirmek için uğraşmak zaman kaybıdır.Birde teleport olma özellikleri var.Bu biraz garip gelebilir ama zamanla alışırsın.

-İncription ya da fisher kasman en uygunu.Arasından hangisi sana uygun geliyorsa seç.

-Bilgim yok.
Duc.Brothers

Çevrimdışı coolman

• Üye
  • **
  • 103
    • Designare
    • E-Posta
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2009, 15:57:46 »
Eleştirmek hakkım. Oyuncuyum. Ha her eleştiriye böyle cevap yaacaksan dilek öneri şikayet ve forum sorunlarında binlerce topic seni beklio  ;) ayrıca robert para falan vermiyor yalakalara.

yalakayla hiç alakası yok sende para vermiyorsun buraya ama robert snn gibiler için para veriyor ve tüm zamanını harcıyor hala arkasındayım beğenmiyosan bas git !

Alıntı yapılan: Cyst
İyi forumlar
Coolman, Krafta, Morris

hertürlü craft item + magical silahlar

http://www.revolutionuo.net/harita/3048,662,0

Çevrimdışı MIC CHECK

• Üye
  • **
  • 720
  • İnsanız - Arcantinliyiz - ES ES
« Yanıtla #7 : 23 Eylül 2009, 16:05:02 »

@saber

[/quote

cyst bu kadar beğenmiyorsan oynama serverda.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2009, 16:05:59 Gönderen: MIC CHECK »

Arcentinov Ailesi Tanıtımı

https://sendvid.com/07002k59

Çevrimdışı asrot

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 968
  • İsyan ULAN
    • E-Posta
« Yanıtla #8 : 23 Eylül 2009, 16:11:25 »

@saber

[/quote

cyst bu kadar beğenmiyorsan oynama serverda.
Tyalieva

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #9 : 23 Eylül 2009, 16:13:01 »
yalakayla hiç alakası yok sende para vermiyorsun buraya ama robert snn gibiler için para veriyor ve tüm zamanını harcıyor hala arkasındayım beğenmiyosan bas git !

Bir yere gittiğim yok arkadasım. Ama eleştirmekte en doğal hakkım.

@MIC CHECK
@asrot
Ben eleştirirm. O saçma client yüzünden online sayısı düşmedi mi? Yani gerçekleri saklayınca gerçekler yok olmuyor. Zamanında adamlar online sayısı düştü diye bırakmadı mı servera. O yüzden ben dogru neyse soylerim. Mucx
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2009, 16:15:48 Gönderen: Cyst »
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
« Yanıtla #10 : 23 Eylül 2009, 16:22:16 »
Tartışmanızı özel mesajdan yapın yeni gelen arkadaşa kötü örnek oluyorsunuz. =)

Cyst eleştirmen en doğal hakkın ama burası yeri değil.Yeni oyuncu kazanmamız gerekirken sen böyle yazarsan adam çekip gider.Biraz daha sakin ol.Eleştirini yapman gereken kişilere ve yerde yap.
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2009, 16:36:56 Gönderen: Hphsts »
Duc.Brothers

Çevrimdışı saber

• Yeni Üye
  • *
  • 15
    • E-Posta
« Yanıtla #11 : 23 Eylül 2009, 16:24:47 »
cwp verenlere teşşekkur ederim..açtım bi char şole geziniorm şuanda saat server doluluk baımından fena sayılmaz ama aslını tabikide gece gorucez..bişey dikkatimi çekti vendorlarda hammade ile yapılan itemlar çok sayıda ve ucuz satılıo..eskiden oynadıgm serverda hammadde alım satımı server için onemli bi sirkülasyon kaynagıydı..

-serverda ekonomi nasıl? herksin yuzlerce m-kale-item war m ?

Çevrimdışı Hphsts

• Kıdemli Üye
  • 1478
    • E-Posta
« Yanıtla #12 : 23 Eylül 2009, 16:31:20 »
Para kasmak kolay değil.Örnek verecek olursak ağırlığın(str 100 olduğunu süşünürsek) 430'u geçtiği takdir de üretim yapamazsın.Yani scribe ve balıkla para kasmak için pc'nin başında olman gerekiyor.Ayrıca server resten önce anti-macro sistemini kullanıyordu.Bir süre sonra tekrar aktif olacak.Buda pc'nin başında olup sürekli oyuna bakmanı gerektiriyor.

Bu yüzden yüzlerce m kasmak kolay değil, şuan kimsede öyle kaleler m'ler yok..Ama şu var bu serverda çok emek harcanıyor.15 saat boyunca item kasanlar var.Bu yüzden arada fazla itemi olanlar olabiliyor.

Ama genel hattıyla ekonomi iyi halde.Dediğim gibi kimsenin yüzlerce m'i itemi yok.Yıllardır denge kurulmaya çalışılıyordu.Şuanda dengede diyebiliriz.
Duc.Brothers

Çevrimdışı Cyst

• # Yörünge Dışı
  • **
  • 737
  • Bursa\Orhangazi
    • E-Posta
« Yanıtla #13 : 23 Eylül 2009, 16:34:53 »
Tartışmanızı özel mesajdan yapın yeni gelen arkadaşa kötü örnek oluyorsunuz. =)

Cyst eleştirmen en doğal hakkın ama burası yeri değil.Yeni oyuncu kazanmamız gerekirken sen böyle yazarsan adam çekip gider.Biraz daha sakin ol.Eleştirini yapmak gereken kişilere ve yerde yap.

Tamamdır. Sorry.
Gm Thief
Ve şimdide Gm Locksmith

Çevrimdışı saber

• Yeni Üye
  • *
  • 15
    • E-Posta
« Yanıtla #14 : 23 Eylül 2009, 18:14:06 »
arkadaşlar en zor kasılan iki craft skili hangisidir??