Toggle navigation
Revolution UO
Ana Sayfa
Yardım
Giriş Yap
Kayıt Ol
Giriş Yap
Kayıt Ol
Close
Giriş Yap
Remember me
Revolution UO
Yetkili Paneli
Arşiv
Yardım
Wrestler bir karakter için fikir ve görüşleriniz
« önceki
sonraki »
+
Yazdır
Sayfa: [
1
]
11 Yanıt
2207 Gösterim
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Xealin
Üye
111
«
:
25 Eylül 2009, 14:45:43 »
Wrestler bir karakter için fikir ve görüşlerinize ihtiyacım var arkadasalr
Revoda hiç wrest kasmadım ve wrets bir char (warlok - warrior) gerekirse iki char kasabilirim ama oncelıkle revoda wrestler bir karakter işe yarar mı yarar is nasıl bir skill kombinasyonu olusturmak gerekir 700 skili nasıl dağıtmalıyım warrior ve warlok (polymorph wrestler da olabilir) için görüşlerinizi paylaşırmısınız.
Saygılar
asrot
# Yörünge Dışı
968
İsyan ULAN
Ynt: Wrestler bir karakter için fikir ve görüşleriniz
«
Yanıtla #1 :
25 Eylül 2009, 14:52:07 »
75 mage
75 eva
70 medi
100 poi
80 heal
100 anatomy
100 arms lore
100 wrestling
dersenki tactics nerde diye tactics skilli vurusta damageyi etkiler emin ol ıskalamazsın zaten sersemletip poi veya lightning atacagından gerek olmaz arms lore dememin sebebi ise sersemletmeyi %100 etkiliyor ve disarmıda etkileyeceğinden.Mage biraz düşük ama zaten belli başlı buyuler kullanacagından dolayı yeterli bence ama yetersiz olarak görürsen 55 meditation 90 magery yapabilirsin hangisi kolayına gelirse.
Tyalieva
Shaklaban
Üye
425
«
Yanıtla #2 :
25 Eylül 2009, 14:56:27 »
Energy robe giyemedikçe bir işe yaramaz, bence hiç uğraşma. Zaten silahlar fena vuruyor, sersemleticem derken yatma olasılığı da var.
«
Son Düzenleme: 25 Eylül 2009, 14:56:44 Gönderen: Shaklaban
»
Darkcloud Twi
Kıdemli Üye
2353
«
Yanıtla #3 :
25 Eylül 2009, 15:04:08 »
wrest iyidir.
özellikle pure magelere karşı baya eğlenceli olabiliyor.. Şu aralar serverın en azından yarısı pm olduğundan iyi iş yapabilirsin
Skill cap için ise net birşey söylemek imkansız. Herkesin kendi zevkine göre ayarlanabilir. Zaten wrest karakter biraz fantazi karakteridir. Tamamen keyfi olarak skill ayarlamalısın bence.
Ama ille de tavsiye istersen wrest, archer ile birlikte güzel bir ikili oluşturuyor. Skill capte yer olarak ayarlamak biraz zor ama sonucunda güzel birşey oluşuyor
«
Son Düzenleme: 25 Eylül 2009, 15:04:56 Gönderen: Darkcloud Twi
»
www.twilightuo.com
Twilight=Kardeşlik
asrot
# Yörünge Dışı
968
İsyan ULAN
«
Yanıtla #4 :
25 Eylül 2009, 15:06:42 »
wrest archer için arms lore yerine tercih edilebilir archery yoksa sıgdırmak zor.Ama dar alan olmadıkca bence wrest bir adam mage'e karşı bir şey yapamaz(mage biraz oynamayı bılıyorsa)neden mi?Çünkü ben sürekli bi yere relpor atıp onla aramda fark acıp poi atmaya calısırım fıızler fıızlemesıne ama kendıme vurmasına ızın vermem.Tabi yinede archer olursa denildiği gibi bir relpor attıgında cekersın bowu daha iyi sırf yumruk oynamak zor olur archer wrest daha iyi olur.
Tyalieva
Barlow.
Kıdemli Üye
1918
* Chronicles Company.
«
Yanıtla #5 :
25 Eylül 2009, 15:28:42 »
Wrest oynamak cidden çok zevkli oluyor.Wrest + özel robe(energy yada elder robe) ile acayip eğlenebiliyorsun cidden ama revoda normal warlock charın yanına kasmak filan bile çok gereksiz hiç kullanışlı olmuyor.Sersemletme olayı düşük diye kimse kasmıyor sanıyorum.
Darkcloud Twi
Kıdemli Üye
2353
«
Yanıtla #6 :
25 Eylül 2009, 15:34:13 »
Yanlımıyorsam wrest skilli varken özel robe giymek 2-3 sene önce kaldırıldı.. Warlockta combatın yanına kasılabilir ama eva, mage, anatomy, medit, poi skillerinden baya kısmak gerekiyor.
www.twilightuo.com
Twilight=Kardeşlik
Barlow.
Kıdemli Üye
1918
* Chronicles Company.
«
Yanıtla #7 :
25 Eylül 2009, 15:37:53 »
Onları kısınca yeterli bir getirisi de yok wrestin demi ? yani oynayan birisi olarak bi cevap doruk
Darkcloud Twi
Kıdemli Üye
2353
«
Yanıtla #8 :
25 Eylül 2009, 15:53:43 »
fenc-wrest oynamıştım fena değildi ama archer wrest daha iyi bence.
www.twilightuo.com
Twilight=Kardeşlik
Xealin
Üye
111
«
Yanıtla #9 :
25 Eylül 2009, 16:06:25 »
anladım kadarıyla uamrım yanlıs anlamamısımdır archer wrest değınız warrıor a kayıyor bıraz cunku archer olduğunda tactıc te lazım zaten warlok tıpı ıcın ılk cevapta ornek bır skıll dağılımı olusmus gorunuyor burada en ılgım ıceken skıll capta benım dusunmedım tactıc kullanılmamsıydı eger ıse yarıorsa denıldığı gını warlok olarak uygun gorunuyor ufak tefek ayarlarıda kendı tarzımıza gore yapabılırız
tam olarak netlesmemıs olan su warrıor kısımına gelıce
wrest =
archer =
tactıc =
anat =
heal =
arms lore ??
parry ??
yada baska ıkı skıll olabılır tabı wrest archer dıyen arkadasalr warrıor u kast ettı sayarak bunu soyluyorum
*** bırde bende ozel robe gıyemez dıye dusundum ıcın hıc oyonde bır değerlendırme yapmadım bu konuda kesın bır bılgısı olan varsa ucuncu tıp bır wrest olusor kafamda bu ısı ıyıce karıstırır benım adma
«
Son Düzenleme: 25 Eylül 2009, 16:08:38 Gönderen: Xealin
»
Shaklaban
Üye
425
«
Yanıtla #10 :
25 Eylül 2009, 17:33:24 »
Özel robe maalesef giyilemiyor. En azından energy robe giyilebilse gerçekten güzel olurdu, hem robe bir işe yarardı hem 4. bir class oluşurdu. Anti mage özelliği olduğundan, warrior ve warlocklar da artardı ama bu saatten sonra böyle bir değişiklik olacağını sanmam.
Barlow.
Kıdemli Üye
1918
* Chronicles Company.
«
Yanıtla #11 :
25 Eylül 2009, 18:06:24 »
Evet başka bir yerde yazmıştım burda radikal değişiklik olmaz diye
En azından görmeye benim ömrüm yetmez
+
Yazdır